עבור לתוכן

מסך מגביל, האם לקחת X800-PE או 6800GT?

Featured Replies

פורסם

תראו יש לי מסך 17.. ואני רוצה לקנות כרטיס מסך כבד למשחקים...

עכשיו הבעיה שלפעמים שאני מגדיל את הרזולוציה במסך אז יש מסך שחור ורשום האוט אוף ריינג'...

ולפי מה שהבנתי לרדאון אני לא מתאים כי המסך במילא לא יגיע לכאלה רזולוציות שיש לATI יתרון בהם

ובגלל זה עדיף לקנות את הGT...

אז מה שאני אומר זה נכון?

כאילו הרזולוציה קשורה למסך או לכרטיס מסך הכוונה יש מצב שהמסך לא יעמוד ברזולוציה מסוימת?...

זה המסך שלי:

SAMSUNG SyncMaster 753DFX

תבררו לי קצת פרטים ומה הכי ממולץ לקנות למס הזה..

האם זה:

PowerColor Radeon X800 XT PE 256Mb DDR3 Video Card

או ש זה:

LeadtekGeforce FX6800GT 256MB Retail A400GT-TDH Video Card

??

פורסם

המסך אמור לתמוך עד 1280x1024.

בקשר לאיזה כרטיס בדיוק לקחת, אתה מוזמן לגשת לסטיקי אשר מלא בהשוואות, ולחפש קצת בפורום - השאלה נשאלה ונענתה שוב ושוב.

תערוך בבקשה את הכותרת כדי שתטמצת את תוכן הדיון - "מקבץ שאלות", זה מאד כללי, אולם "מסך מגביל, האם לקחת X800-PE או 6800GT?".

פורסם

I vote for the GT

;o

פורסם
  • מחבר

I vote for the GT

;o

חח עוד מישו?

פורסם

תיקח את ה GT אני עשיתי לו OC למהירות יותר גבוהה משל ה 6800 ULTRA EXTREME

פורסם

הGT לא בליגה של הXTPE לא מבחינת ביצועים ולא מבחינת מחיר, יש הפרש של 700 שקל כמעט בין הכרטיסים.

ולכל אלה שאומרים עשיתי OC לGT יופי גם לXTPE אפשר לעשות OC והוא יותר טוב לזה, ה6800 זונת הספק, שפולטת אותו בחום, ולא יכולה לעמוד בו גם יותר מידי.

פורסם

עוד ati פאן בוי מעליי?

6800 מצויין לאובר קלוק ועוקף את הרדאון הנ"ל לא מעט פעמים ועולה פחות ממנו(כמובן אל מול ה x800pro,אבל ההבדלים הם זניחים ואם כבר אתה קונה x800 xt אז עדיף 6800 אולטרה)

פורסם

הוא באמת פאנבוי, אבל הוא צודק חלקית -

ה- 6800GT בא עם זכרונות 2.0NS בעוד שה- X800XTPE בא עם 1.6NS, כך של- 6800 יהיה הרבה יותר קשה לרוץ במהירויות גבוהות בזיכרון ולהגיע לביצועי סטוק של 1.6NS. אבל אל תדאג, כבר ראיתי לא מעט 6800ים זכרונות 1.6ns.

ל- 6800ים יש ארכיטקטורה דפוקה של שינוק חום, שגורמת להם לרוץ יותר לאט תחת קירור כבר מאוד, וזה נהיה גרוע יותר תחת קירור <0.

אך זאת אפשר לפתור שמעתי ע''י ביוס \ תוכנות כמו ה- PowerUser של RivaTuner ו- CoolBits.

פורסם

חחחחחחחחחחחח אנשים מה אתם משוואים בכלל בין ה-XP PE ל-GT ... לא משנה מה תגידו אין אין ה-XT PE לוקח ב-ה-כ-ל מה אתם מדברים שטיות.. לכי תשוואו גם בין פרארי לסקודה...

הGT לא בליגה של XT הכללללל הGT מתחרה נגד ה-PRO עוד לא הבנתם?

פורסם

שוב יתחיל כאן ויכוח של עשרות עמודים בין פאנבויס משני הצדדים...

עדיף שתקרא באמת את הסטיקי ותבין שלא משווים בכלל בין XT לGT אלא בין XT ל ULTRA אם כבר...

פורסם

אנשים, אתם שוב מתחילים ויכוח חסר טעם. כל אחד חושב שהוא צודק והשני טועה...זה לא יגמר לעולם.

לפותח הת'רד, יש בסטיקי די הרבה לינקים להשוואות בין הכרטיסים, תבדוק ותשווה.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים