פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים שלום!רציתי לדעת אם אני יכול לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית שתומכת בפאל + כרטיס firewireאו מצלמת וידאו אנלוגית + מתאם למחשב או כרטיס טלוויזיהבתקציב של עד 2100 ש"חאפשר טיפה לחרוג מהתקציב.תודה רבה.
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים בתקציב שלך לא ראיתי משהו טוב...כל מה שבטווח מחירים שלך הוא מחודש/NTSC...מה החריגה המקסימלית?
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים מחבר אוקיי אז עד 2500 אפשר להגיע למשהו?איך המצלמה האנלוגית Sony TRV228E + מתאם להעברה למחשב או אם כבר אז אני ילך על איזה כ. טלוויזיה איכותיאני חושב שהתקציב יספיק רק תתנו לינק למתאם או לכ. טלוויזיה איכותי
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים קח את זה:http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1875262לא כדי להתעסק עם מצלמות אנלוגיות שכיום ניתן להשיג דיגיטליות שמשפרות את איכות התמונה בכ25 אחוז.אני כמעט בטוח שיש לו יציאת PAL, אבל כדאי לברר זאת עם קרט.
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים מחבר הייתי לוקח אבל היא קצת יקרהולא מצאתי שום ביקורות עליה אתה בטוח שהיא איכותית?
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים אין לי ניסיון איתה...גם אני חיפשתי ביקורות עליה, ולא מצאתי...הקטע הוא שזה בטוח לא זבל כי המפרט נראה טוב וזה מותג יחסית חזק - קאנון...אולי תחכה לעוד תגובה ממישהו אחר שמכיר/שמע על המצלמה הזו או יכול להמליץ על אחרת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.