עבור לתוכן

לא מעוניין לאבד כמה קבצים(xcopy לא עובד דרך הrepair...)

Featured Replies

פורסם

נמחק לי קובץ system.

ניסיתי להעביר ת'הארד דיסק שלי כסלייב למחשב אחר,הצלחתי להעביר רק חלק מן הקבצים.

יש לי קבצים שם הנמצאים בתיקייה my documents ובגלל שאני נכנס להתקנה אחרת של הווינדוס הוא לא נותן לי גישה אליהם.

היו לי כמה רעיונות:

1.לעשות leave files intact אבל נראה לי שהוא בכל זאת ימחק את הmy documents שם וחוץ מזה שאני לא יושע מה הוא משאיר ומה לא.

2.לקבל מכם איזו פקודה שיודעת להעתיק תיקיות(בדוס).(+איך נכנסים לתיקייה ששמה יותר מ5 תווים)

3.אולי יש איזו תכנה שעולה בבוט דרכה עושים דברים כאלה(אם אני לא טועה בdisc wizard שיש לי יש משהו כמו copy disks לא זוכר...)הבעייה היא שאין לי כונן דיסקטים עד שמישהו בפורום תמיכה טכנית ירגע ויעזור לי...

תודה מראש

אולי לנסות את הריפייר של ווינדוס 2000?...

פורסם
  • מחבר

למה אף אחד לא עונה?

פורסם

אם אתה מחבר את ההארדיסק שלך למחשב אחר ונכנס כadministrator לא צריכה להיות לך בעיה להעתיק דברים מכל מקום על ההארדיסק.אם בכל אופן יש לך בעיה, אתה נכנס להגדרות הsecurity של הספריה שעושה לך בעיות ו"לוקח בעלות" take ownership על אותה ספריה.

ואולי תפסיק להקפיץ? לא הספיקה לך כבר נעילה אחת?

פורסם
  • מחבר

הייתי מחובר דרך אדמינ אולי תסביר איך אינ עושה ת'takeownership...(לא שמעתי על זה אף פעם...)

חשבתי על עוד כמה דרכים:

1.לעשות leave files intact אבל אני חושב שזה ימחק לי את תיקיית (שאותה אני רוצה להציל)documents and settings ויחליף באחת חדשה...חוץ מזה גם אם הוא לא ימחק אני מפחד שעדיין לא תיהייה לי גישה.

2.להתקין לכונן אחר אבל שוב אני מפחד שעדיין לא תיהייה לי גישה.

3.לתת פקודה לשינוי הדרות בעלות כמו chmod 777 bla.txt ביוניקס,אבל א.אני לא מכיר פקודה כזו בדוס(או שאפשר לעשות את זה כשאני אחבר ת'הארד דיסק שלי למחשב אחר,שדרך אגב עשיתי את זה אתמול והצלחתי והעביר תיקייה אחת...)ב.אני לא זוכר אם היא משנה הרשאות גם לתיקיות(עבר זמן רב מאז הcshl האחרון...)

פורסם
  • מחבר

הייתי מחובר דרך אדמינ אולי תסביר איך אינ עושה ת'takeownership...(לא שמעתי על זה אף פעם...)

חשבתי על עוד כמה דרכים:

1.לעשות leave files intact אבל אני חושב שזה ימחק לי את תיקיית (שאותה אני רוצה להציל)documents and settings ויחליף באחת חדשה...חוץ מזה גם אם הוא לא ימחק אני מפחד שעדיין לא תיהייה לי גישה.

3.לתת פקודה לשינוי הדרות בעלות כמו chmod 777 bla.txt ביוניקס,אבל א.אני לא מכיר פקודה כזו בדוס(או שאפשר לעשות את זה כשאני אחבר ת'הארד דיסק שלי למחשב אחר,שדרך אגב עשיתי את זה אתמול והצלחתי והעביר תיקייה אחת...)ב.אני לא זוכר אם היא משנה הרשאות גם לתיקיות(עבר זמן רב מאז הcshl האחרון...)

פורסם
  • מחבר

חשבתי על עוד כמה דרכים:

פורסם
  • מחבר

למה מה שאני כותב לא מתפרסם?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים