עבור לתוכן

אחננו מתחילים חינוך תעבורתי ובחצי שנה או סוף עושםי תאוריה - כדאי להתחיל שעורים ?

Featured Replies

פורסם

ואח"כ מתפלאים למה כל סופשבוע יש 10 הרוגים בתאונות דרכים.

עצוב.

פורסם

אטלון : אבל בכל מקרה שעורים זה המון זמן ...28 מינימום נגיד וכל שבוע שעור זה 28 שבועות שזה 4 חודשים עד אז כבר נעשה תתאוריה ..לא כדאי ?

מי אמר שתעבור שיעור 28?! ועוד טסט ראשון?

70% מהאנשים עוברים בין שיעור 40-70.

15% מעל ל70 שיעורים

15% מתחת ל40 שיעורים עוברים.

למורה שלי היה רק מקרה אחד בכל השנים שהוא מלמד שמישהו עבר אצלו מתחת ל30 שיעורים. זה נדיר ביותר.

בכלל......אתה לא גם זה שקובע מתי הטסט...כאילו אתה יכול להיות מוכן כבר בשיעור 34 והטסט שלך יהיה עוד חודש ואפילו יותר. זה הכל תלוי.

אני הגעתי לטסט חמישי עוד מעט...ואני בשיעור 60 (יחסית לטסט חמישי זה לא המון). התחלתי בסוף פסח. המון אה :) גם אני חשבתי שאני אעבור טסט ראשון בשיעור 28 ישר. כולם חושבים ככה

פורסם

זה לא כזה נדיר שאנשים עוברים טסט עם 30 שיעורים +-

אח שלי למשל עבר שני עם 28 שיעורים

לפי מה שהוא אמר, הוא בכלל לא מבין איך את השני הוא

עבר ואת הראשון לא, כי בראשון הוא נהג יותר טוב

לך תדע...

ומכל האנשים שאני מכיר עם רישיון, רק אחד עבר רביעי

וכל השאר שני או ראשון, זה לא כזה נדיר

פורסם
  • מחבר

שיט..כל מה שאמרתי על "להתחבב" על המורה זה הכוונה על הבוחן ...כי הוא קובע בסופו של דבר.

חבר שלי עבר תאוקיה חמישית :o (איזה אפס חח) 40 שעורים וטסט שני...אמרו לו את זה בטלפון (חח היום אומרים בטלפון שלא ירביצו למורה\בוחן)

פורסם

בעע..באמת, התאוריה תהיה ב17 + אצלי..אז כנראה שאני אעשה כבר תאוריה שלא ממטעם הבית ספר

שאלה נוספת : לא חייב לדעת תאוריה לפני שנכנסים לשעורים נכ ון?

אם אף פעם לא התעניינת בנהיגה ואין לך גם מושג קלוש בה (מה תמרורים אומרים, איך עושים פניות וכו') אני ממליץ לך לקחת מחבר ספר תאוריה ולקרוא אותו בריפרוף לפני תחילת הלימודים כדי שיהיה לך ידע מסויים בחוקים והמורה לא יצטרך לבזבז עליך זמן בלהסביר לך מה זה תמרור עם יד עליו וכמה מותר לנסוע בשטח בינעירוני.

אם אתה מתכוון לעשות את התאוריה אחרי שהתחלת תעשה יום יומיים לפני זה חזרה על הספר תאוריה וקצת תרגול באינטרנט\בספר

פורסם
  • מחבר

לפני חודש וחצי קניתי ספרים ספר תאוריה ודפר תמרורים שעכשיו אני לא מוצא אותם (פרט לא חשוב) ולמדתי תתמרורים

ועכשיו אני יודע את רובם....זתומרת יש לי מושג

פורסם

אוף אנשים איך אתם עוברים תיאוריה כ"כ בקלות?

אני עדיין לא ניגשתי אבל אני בטוח 100% שאם אני ניגש אני נכשל בזה.

אני מפחד מזה יותר מאשר מהטסט.

אני עד היום מנסה לסיים את הספר תיאוריה פעם אחת אני כבר מנסה לקרוא אותו פעם אחת חודשיים!

הוא כ"כ משעמם שכל פעם שאני מתחיל לקרוא אני נרדם.

פורסם

עוד לא ניגשת למבחן = אתה לא יודע כמה קל זה.

עוד לא ראית כמה השאלות ששואלים אותך מטומטמות.

תאמין לי, אתה נלחץ סתם. תשאיר את הלחץ לטסט (סתם, עדיף בטסט להיות רגוע כמה שיותר, אבל מתאוריה בכלל אין מה להתרגש).

פורסם

למדתי דרך האתר (lamed.dapim.co.il), סיימתי הכל אחרי איזה 5 שעות רצופות.

ניגשתי חודש אחרי שלמדתי (כל מיני התעכבויות), ויצאתי מהמבחן אחרי 10-15 דקות בהרגשה של "זהו?".

עברתי כמובן. ;D

לימדתי גם את האקסית שלי (טפו עליה) והיא גם עברה ראשונה. ושתבינו היא עדיין לא יודעת מה בא אחרי אדום ברמזור ("צהוב מהבהב")...

פורסם

חצי שנה לימוד??? בזבוז זמן

כשאני למדתי זה היה ככה יום שני קיבלתי את הספרים מהמורה לנהיגה יום חמישי אני ניגש ועברתי

אין יותר פשוט מזה- קריאה אחת של הספר כולו התרכזות על המספרים כמו מרחקים וכו' ואז רק לענות על שאלות מהאינטרנט או מהחוברת המצורפת לספר...

פורסם

אני גם ממליץ לך לעשות תיאוריה לפני שאתה מתחיל ללמוד - ככה אתה לא מבזבז זמן של נהיגה על הסברים שאתה אמור לדעת אם יש לך תיאוריה.

גם הרבה יותר קל לנהוג נכון כשיש לך את הבסיס (בעיקר מבחינת זכות קדימה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים