עבור לתוכן

איך אפשר לשפר את הכרטיס, TI4800 SE

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה... חבר שלי קנה כרטיס מסך חדש אז הוא נתן לי את הכרטיס הקודם שלו שהוא Geforce 4 Tornado TI4800 SE titanium

הבנתי שהכל טוב ויפה חוץ מהעובדה שהכרטיס הוא SE שכנראה זה גירסא חלשה או משהו.. אני רוצה לשמוע מכם האם זה באמת נכון.. ואם כן איך ואיפה אני אראה את

זה בביצועים של הכרטיס ואיך אפשר לשנות את זה כי אני יודע שיש דרכים להלביש את כרטיסים מודים וכאלה ולהפוך אותם מNON-PRO ל-PRO וכאלה אז

אולי יש דרך להפוך את שלי לNON-SE או משו כזה..

תודה על העזרה מראש..

בנצי D:

פורסם

דווקא בסידרה 4 של הגי פורס ה SE הוא גירסא יותר חזקה עד כמה שזכור לי

פורסם
  • מחבר

חברים שלי שראו את הכרטיס צחקו עליי ואמרו לי שהשתי אותיות האלה מ*יינות את הכרטיס ושהוא לא משו.. אני לא יודע כבר למי להאמין

פורסם

SE= second edition

זה יכול להיות יותר חזק או יותר חלש

במקרה שלך אני כמעט משוכנע שמדובר בדגם היותר חזק

עריכה*

טעות שלי

מדובר בדגם החלש יותר

Une version Ti 4400 en AGP 8x serait nommee Ti 4800 SE (qui fonctionnerait a la meme frequence que le Ti 4400).

הם אומרים שזה בסך הכל 4400 עם AGPX8]

4800 is a 4600 with 8x agp and GF 4 4800se is a 4400 with 8xagp

פורסם
  • מחבר

סבבה כמו שאמרו לי.. יש דרך להפוך אותו לרגיל ולא לSE ? להלביש עליו מוד או משו כזה ?

פורסם

OC

אבל לפניי זה תנסה קודם את הכרטיס ותיראה איך אתה מסתדר איתו

יכול להיות שהוא יספיק לך ככה

פורסם
  • מחבר

נכון לעכשיו הדבר היחיד שאני עושה על המחשב שדורש כרטיס מסך נורמלי זה CS והכרטיס הזה מספיק +..

בכל מקרה אני רוצה לשפר מעט את הכרטיס.. יש הצעות ?

פורסם

כמו שאמרו לך לעשות לו OC.

(OC=overclock

פורסם

נכון לעכשיו הדבר היחיד שאני עושה על המחשב שדורש כרטיס מסך נורמלי זה CS והכרטיס הזה מספיק +..

בכל מקרה אני רוצה לשפר מעט את הכרטיס.. יש הצעות ?

אני לא מבין, אתה אומר שכל מה שאתה צריך כרטיס טוב בשבילו זה CS והכרטיס הזה מספיק בשביל זה, אז איך אתה רוצה לשפר אותו?

פורסם
  • מחבר

מסתומרת איך ??.. בOC מין הסתם ? יש עוד דרך ? ::)

תראו, זכור לי מפעם כשהייתי פעיל מאוד בפורום שיש מין דבר כזה שאני פשוט שם איפשהו בהגדרות של הכרטיס או בביוס שלו או מה שזה לא יהיה

וזה מעלה את המהיריות שעון והליבה של הכרטיס למהיריות של כרטיס יותר טוב נגיר מR9800 NON-PRO ל-R9800 PRO וכו,.. ככה לא צריך להתעסק

יותר מדי מלעלות באסים וכאלה.. וזה בעצם מה שאני מחפש בשביל הרטיס שלי ? מישו יכול לתת לי כיוון מה לעשות מה לחפש ואיפה ?

תודה מראש

בנצי D:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים