פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים אני משאיר תמחשב דולק.. ואני מריץ עליו כמה דברים והוא נהיה טיפה עמוס.. והולך.. שאני חוזר פתאום אני רואה שהמחשב התכבה מעצמו.. וכל פעם אחריי הדלקה רשום לי הודעה שגיאה חמורה במערכת וכו..! שלח דוח שגיאות תראהת שגיאות .. פעם זה לא היה קורה לי..עשיתי הצג שגיאות זה הוביל אותי לקובץ שיש ב TEMP מחקתי אותו אני מקווה שזה יעזור.. המחשב פתאום נתקע ועושה ריסט כמו התקף לב כזה דום לב לכמה שניות ועושה ריסט ..רק שהוא בעומס.. ופעם זה לא היה קורה לי זה רק השבוע|!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 איך פותרים אתזה????
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים כנס ל start>>settings>>control panel>>administrative tools>>event viewerאולי תמצא שם תסיבה..סרוק וירוסים דרך פה:http://housecall.trendmicro.com
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים מחבר אני מוריד בפלש גטטטטטטטטט ונכנס למירק והמחשב מתכבה יוווו איזה עצבים!~
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים מחבר לא עשיתי כי לא הבנתי מה צריך לעשותאפשר בבקשה הסבר בעבריתוגם יש לי בסיים משימה 2 קבצים מוזרים שכל פעם עולים מחדשCTFMONRSVPאיך אני מסדר תמחשב שיסחוב כמו פעם?<... אולי צריך לסדר משהו עם הזיכרון?.. הגדרות וכאלה?
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים מחבר זה רושם לי הודעת שגיאה חמורה ורשום בתוך את זהD:\WINDOWS\Minidump\Mini091804-01.dmpD:\DOCUME~1\FUCKHA~1\LOCALS~1\Temp\WER1.tmp.dir00\sysdata.xmlמה הבעיה אני לא יודע ?.. אולי להתקין SP1?..
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים אין לך SP1?! תתקין אותה, אולי זה יפתור ת'בעיה, ואנחנו נצא ממש טמבלים... ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.