פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים אני בטוח ב99.99 אחוז שDXT שילם את ה10 דולר שהם רוצים בשביל האייקיו טסטאיזה אתר מפגרתודה דריהסתם בזבזתי מלא זמן על השאלות והייתי גאה שיצא לי ממש טוב ואז דפקו אותי "תביא מספר אשראי :hat:"ולכל אלה שמעוצבנים על המבחן על ישראל-תפסיקו להיות מבואסים שאתם לא יודעים כלום על המדינה
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים לא יודעת, סתם הבאתי קישור כי לא היה לי כוח לחפש אחד אחר... אני את המבחן שלי עשיתי בגיל 13-14 ועם 145 לי אין במה להתבייש :
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים אני בטוח ב99.99 אחוז שDXT שילם את ה10 דולר שהם רוצים בשביל האייקיו טסט איזה אתר מפגר תודה דריה סתם בזבזתי מלא זמן על השאלות והייתי גאה שיצא לי ממש טוב ואז דפקו אותי "תביא מספר אשראי :hat:" אחרי שאתה מסיים את המבחן צריך להרשם לאתר הזה בשביל לקבל תוצאות.. כן קצת מעצבן אבל עד שאתה מסיים תמבחן בא לך לדעת כמה קיבלת. ואני מקווה שאתה לא רציני בקשר לשורה הראשונה :
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים לא יודעת, סתם הבאתי קישור כי לא היה לי כוח לחפש אחד אחר... אני את המבחן שלי עשיתי בגיל 13-14 ועם 145 לי אין במה להתבייש : הממוצע זה 100. 130 ומעלה זה מחונן. 160 ומעלה זה גאון. לאיינשטין היה אי.קיו של 160 ולניוטון היה 190. ( הוא גילה את כוח-הכבידה)
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים לניוטון היה 190. ( הוא גילה את כוח-הכבידה)מה הקשר בין כוח הכבידה ובין איי קיו?
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים אני חושב שהמיבחן הזה הוא נחמדזה לא אומר יותר מידי , אבל נותן לך כיוון האם אתה משכיל או לא אני חושב שגיל משחק תפקיד עיקרי, אדם מבוגר ראה יותר וקרא יותר אני בטוח שלפני 10 שנים הייתי מוציא ציון פדיחה
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים אם כבר...אז כשניוטון היה בחיים (וגם דה וינצ'י)לא היו מבחני IQ!אז איך בדיוק אתם מתכננים לבדוק את הIQשל אנשים מתים?
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים לא יודעת, סתם הבאתי קישור כי לא היה לי כוח לחפש אחד אחר... אני את המבחן שלי עשיתי בגיל 13-14 ועם 145 לי אין במה להתבייש : מה?! ואני חשבתי שאני הוצעתי איקיו גבוהה :-[ אני הוצעתי ב High Iq society .org במבחן של הcolture fair איקיו של 123 (גיל 13).
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים שטויות, אל תבכה, זה בסה"כ עוד אתר חובבני וגם שהמבחן איננו בשפת האם שלך ולא מותאם לקבוצת גיל. אם אתה רוצה לחשב את האיי קיו, הדבר הכי טוב זה ללכת למרכז לבריאות הנפש (כן כן!) ולערוך בדיקת איי קיו אצל פסיכיאטר כי זה הכי מדוייק. וזה חינם, ממשלה מכסה משוגעים... עדיין. :
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים אם כבר...אז כשניוטון היה בחיים (וגם דה וינצ'י)לא היו מבחני IQ!אז איך בדיוק אתם מתכננים לבדוק את הIQשל אנשים מתים?זאת השערהאף אחד לא באמת יודעמה?!ואני חשבתי שאני הוצעתי איקיו גבוהה :-[אני הוצעתי ב High Iq society .org במבחן של הcolture fair איקיו של 123 (גיל 13).גם אני עשיתי שםהוצאתי 150
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים גאון זה מעל 140 ולא ממש הצלחתי להרשם למבחן שדריה קישרה אליו (לא שהתכוונתי לשלם, אבל אולי היו נותנים תשובה בגלל שאני כ"כ חכם )....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.