עבור לתוכן

למי שעוד לא הספיק לקנות את ה NEC3500A או שלא רצה לשלם 30 שקל דימי מישלוח ,

Featured Replies

פורסם
בתיאום מראש , יהיה הלקוח רשאי לאסוף את המוצר ממחסני הספק ובמקרה כזה לא יחוייב בדמי משלוח

אידיוטים

פורסם

תכלס למישהו יש מושג מתי יצאו צורבי DVD במהירויות גבוהות כמו שאנחנו רגילים מצורבי הדיסקים הרגילים? :xyxthumbs:

פורסם
בתיאום מראש , יהיה הלקוח רשאי לאסוף את המוצר ממחסני הספק ובמקרה כזה לא יחוייב בדמי משלוח

אידיוטים

רוב הסיכויים שזה יהיה בבאר-שבע או דיזינבה דומה.

בנוסף לכך האחריות היא של יניר מערכות ולא של טק-דטא, חברה רצינית בעלת שם

פורסם

דרעקי, המשלוח שם חינם! ::):lol:

פורסם

תכלס למישהו יש מושג מתי יצאו צורבי DVD במהירויות גבוהות כמו שאנחנו רגילים מצורבי הדיסקים הרגילים?  :xyxthumbs:

X16 ב DVD זה 10,000 RPM שזה כמו X52 ב CD פחות או יותר.

פורסם

דרעקי, המשלוח שם חינם! ::):lol:

עדיין... מי שמשלם בזול משלם ביוקר

פורסם

לא הבנת את הפואנטה של ההערה שלי למעלה...

עזוב

פורסם
  • מחבר

מה כבר יכול להיות ההבדל בין להזמין את זה מ walla olsale

או p1000

הכל אותו זבל..

רק פה אתה לא משלם דמי מישלוח.

פורסם

כזה צורב + 50 מדיות של 4.7 ג'יגה יעלה באיזור ה760 שקל. בכסף הזה אפשר לקנות בארץ הארד דיסק של 200 ג'יגה ובחו"ל שני הארד דיסקים של 160 ג'יגה. מי שצורב סרטים בשביל לראות בטלויזיה או מעביר קבצים ממקום למקום, אז צורב זה הפתרון, אבל מי שחושב שהוא יקנה את הצורב הזה ויתחיל לפנות מקום מהמחשב שלו, שיחשוב אם לא עדיף לו להוסיף הארד דיסקים.

פורסם
  • מחבר

ytoledano

מי שקונה צורב יותר למה הוא קונה צורב יש לו סיבה...

ברור שאפשר לקנות בכסף הזה הדיסקים

אני וחבר שלי חישבנו את הכסף של הדיסקים הרגילים שקנינו עד עכשיו

לצורב הרגיל ויצא שהיינו יכולים לקנות הרדיסיקים של 250 גיגה SATA...

כן אבל עדין

מי שקונה צורב יש לו סיבה טובה...

לא סתם קונים צורב אנשים לא מפגרים פה , אז לא תעשה כאילו אנשים לא יודעים לשם מה הצורב הזה...

וגם ככה כבר עוברים לעידן החדש... אני לדוגמא גם יקנה בקרוב ואני יעביר את כל המוזיקה למדיה החדשה לפני שהישנה מתפוררת לי...

כמו הוידאו ו ה DVD אנשים עכשיו מעבירים סרטי וידאו ל DVD למה?

כי המדיה החדשה מתחילה להחליף את הישנה...

והיא יותר איכותית מהישנה..

ואז תצאה תכנולוגיה חדשה עם מדיה יותר איכותית ואז נעביר את הדברים היקרים שלנו למדיה יותר חדשה וכך הלאה והלאה...

אז מי שקונה צורב DVD או כל צורב אחר הוא לא טיפש יש להם סיבה ..

זה לא שמישהו יבוא יראה אהה כן צורב DVD ב 499 וואי איזה מחיר טוב אבל אני לא צריך אחד

אבל בגלל שאין לי שכל אני בכל אופן יקנה...

:lol:

פורסם

תתפלא.

הדבר הראשון שאמרתי לעצמי זה שאולי צורב יעזור לי באמת... אח"כ בדקתי ביקורות וראיתי שהוא יוצא לא רע בכלל. רק אח"כ חישבתי אם אני באמת צריך את זה. אז יש כאלה אנשים כאן, אני דוגמא.

פורסם

תכלס למישהו יש מושג מתי יצאו צורבי DVD במהירויות גבוהות כמו שאנחנו רגילים מצורבי הדיסקים הרגילים?  :xyxthumbs:

למה אתה מתכוון במהיריות גבוהות?

הDVD+-R הרגילים כבר הגיעו למהירות הכי גבוהה שהם יכולים להגיע 16

עכשיו נשאר לשאר לשאוף גם ל16

מה שלא בטוח יקרה ( בצורבים הרגילים עד היום הRW נשאר על 32 ) בכל מקרה אי אפשר לעבור את המהירות 16 מאותה סיבה שאי אפשר לעבור את המהירות 52 בכונן רגיל ( למי שמתחכם אני יודע שיש כונני 56 אבל זה לא בסטנדרט ) הדיסק מאבד איזון והוא לא בדיוק מסתובב כמו שצריך ואז הקריאה לא מדוייקת אם בכלל.

קריאה במהירות 52 מדיסק רגיל = דקה בערך

קריאה במהירות 16 מדיסק DVD של 4.7 = 4 דקות בערך

וזה לא ישתווה...

אולי בטכנולוגיות אחרות ימציאו פטנטנים יותר מהירים...

פורסם
  • מחבר

תראה נגיד מישהו שאין לו לא צורב ולא DVD

זה יכול עזור לו

עכשיו נגיד הוא קונה DVD

וצורב רגיל

יוצא לו

200+200= 400

+ 100 הוא כאילו קונה טכנולוגיה חדשה ותאפשר לו צריבות על מדיות איכותיות וגדולות יותר

לאיכסון הסרטים והמוזיקה שהוא עורך

או למיליון ההורדות שהוא עושה...

::)

ואני בטוח שהאנשים פה לא תמימים והם דיי טוחנים הורדות של אמממ איך נגיד את זה באופן חוקי

מורידים מסמכים שמשמיעים מוזיקה ומראים סרטים :lol:

אבל תכלס מי שצריך אחד יודע את זה.

עריכה:

תודה integral :-*

פורסם

תתפלא.

הדבר הראשון שאמרתי לעצמי זה שאולי צורב יעזור לי באמת... אח"כ בדקתי ביקורות וראיתי שהוא יוצא לא רע בכלל. רק אח"כ חישבתי אם אני באמת צריך את זה. אז יש כאלה אנשים כאן, אני דוגמא.

טולדנו, תוסיף לתחשיב שלך איזה 200 שקל לקופסת USB חיצונית שלא ילך הדיסק עם המחשב בגלל איזה ברק, וקח בחשבון שהרדדיסק זה רק אחד ואם הוא הולך, הכל הולך. מעבר לכך, אני חושב שרוב האנשים שאני מכיר קונים צורב DVD בשביל קודם כל לגבות  VIDEODVD והערך המוסף כמו גיבויים, דיסקים נוחים לתמונות, דיסק MP3 NEVERENDING וכדו' זה רק תענוג נלווה.

עריכה:

מורידים מסמכים שמשמיעים מוזיקה ומראים סרטים :lol:

LOL, זה מזכיר לי את הבדיחה על "האח שלי, האבא שלו, הבת שלו.."

תודה integral :-*

על מה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים