פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים אני בונה מארז בחופשת סוכותאיזה כפתורים אני צריך כדי להפעיל את המחשב לעשות ריסטאני מבטיח שיהיו תמונות של הפרויקט ברגע שאני יתחיל לעבוד
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים כל כפתור שאתה רוצה... תבקש מן המוכר כפתור לחיץ. זה נראה כמו קוביה שחורה כזו ומעליה יש קוביה יותר קטנה שהיא נלחצת... יש כל מיני סוגים בערך 3... הנה תמונה של אחד מהם: והנה הסוג השני:
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים לא נראה לי שמה שאמרת נכון..... אתה צריך לחצן פשוט(או מפואר...) אבל עם 2 רגליים ושיהיה לחצן ולא מתג! לדוגמא זה הדבר הכי פשוט שקיים הוא עולה בערך שקל אחד.... איתן
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים לא נראה לי שמה שאמרת נכון..... אתה צריך לחצן פשוט(או מפואר...) אבל עם 2 רגליים ושיהיה לחצן ולא מתג! לדוגמא זה הדבר הכי פשוט שקיים הוא עולה בערך שקל אחד.... איתן יש לי שאלה.. האם אי פעם הוצאת פאנל של מארז והסתכלת על הכפתורים שלו? כי אני משער שלא.. אז עכשיו תדע שככה זה הכפתורים ומחברים רק לשתי פינים מכל הפינים ששם.. ואם תשים לב אמרתי שאלו הכפתורים שבדרך כלל שמים אבל כמובן שאפשר לקחת כפתור של 2 רגליים.... ורק שתדע שהוא גם יכול מתג...
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים דווקא MR.WIZARD צודק (חלקית ת'אמת, הוא צריך כאלה רק אדומים).אתה יכול לקחת גם לחצנים שטוחים וקטנים כאלה ופשוט לאלתר איזה משהו חיצוני שילחץ עליהם.
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים דרך אגב אני לא מבין למה לא להוציא את הכפתורים מהמארז הישן אם כבר אתה מכין חדש ואתה לא צריך את הישן? תחסוך בכסך וקח גם החיבורים כבר מוכנים... בכל מקרה גם כאלו יהיו טובים:
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים דווקא MR.WIZARD צודק (חלקית ת'אמת, הוא צריך כאלה רק אדומים).אתה יכול לקחת גם לחצנים שטוחים וקטנים כאלה ופשוט לאלתר איזה משהו חיצוני שילחץ עליהם.אתה רציני או שזה בצחוק?איתן
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים לא אל תיקח תשטויות האלה עלה תלך למחשב דפוק שזרוק ברחוב ותציא כפתורים מהמארז אוקי
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים אתה רציני או שזה בצחוק?איתןאני רציני. השחורים הם פשוט סגורים מטבעם (Normally Closed) והאדומים הם Normally Open, שזה מה שהוא צריך.
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים מחבר הרעיון הגדול הוא לקנות כפתור כמו שאיתן הראהולבנות איזה משהו יותר יפה מבחוץ שילחץ עליועוד שאלההאם אני צריך כפתורים שיכולים לעבוד עם מתחים\זרמים גבוהים או שרגילים גם יספיקו?
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים אני מצטער שאני מתפרץ לדיון.איזה סוג כפתור צריך לאחד שיחליף את ה-RESET ואיזה לאחד שיחליף את הPOWER. אחד שסגור או פתוח מטיבו?(לכל אחד מהסוגים).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.