פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים שלום כולם, מה קורה? אני מתכוון לקנות בקרוב מאוד Geforce 6800 Ultra של Leadtek אבל לפי מה שנוכחתי לראות הוא נמצא רק אצל פנדס, אך אני לא רוצה לקנות מאתם בגלל סיבות מסוימות. אתם מכרים עוד חנות בארץ אמינה שיש בה את ה- 6800 Ultra של Leadtek? אם לא אני פשוט אצטרך לקנות את זה של XFX. תודה!
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים לא נראה לי שתמצאלא שומרים כאלו כרטיסים במלאי אלא אם מישהו רוצה מזמינים לו ופנסה היחידם שמעיזים.....וגם לאדע..... הוא כרטיס טוב אבל לא שווה את הסיכון במיוחד מפנדה......תראה. נגיד ויש בו פאק כלשהו וצריך להחליף לוקח שבועיים שהוא יגיע אלייך ממתי שאתה מזמין אז כמה זמן יקח כדי שהוא יעבור במעבדה של החברה והם ישלחו אחד חדש?חודש?אתה תחכה חודש לכרטיס מסך שלךומשתמשים המון באחריות של כרטיסי מסך
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים למה סתם להרתיע את הבנאדם?אף אחד לא קונה כרטיסי מסך?כמובן שיש תקלות, אבל הן לא כ"כ תכופות.
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים לא ניסיתי להרתיעתראה עניתי לואבל לפי דעתי זה לא כדאי לקנות אם אין חנות שמחזיקה את הכרטיס במלאי......
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים למה סתם לקנות את הלידטק בסביבות ה3600 , שיש לך בנועה או בלוג'יק את האלבטרון ב3200שקל??האלבטרון גם מעולה ויתן אותם ביצועים בידיוק(גם באוברקלוק) , ובהפרש אתה תוכל לקנות קירור מים , או את הקירור הכי טוב שיכול להיות לכרטיס מסך(או איזה סיילנסר שיספק כמובן ביצועים הרבה יותר טובים מהקירור המקורי)
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים מחבר הכסף הוא לא הגורם הכי חשוב לי פה בכרטיס מסך אם זה 400 ש"ח +-.אני יותר חושב על XFX כי זה בעיה לי לקנות צי הרבה חנויות אני קונה מ- KSP גם בגלל שיש להם סניף קרוב לבית וגם בגלל שאני יודע שהם טובים.ואני יודע שיש להם XFX אז אין לי ממש כח להתרוצץ בין חנויות אלא אם זה ממש יהיה שווה כמו ה- 6800 Ultra של - Leadtek.
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים אחי , תיקח XFX , גם הוא מעולה , חבר שלי קיבל 6800 רגיל של XFX , והוא מוציא בלי להתאמץ בסטוק 9000 ב3dmark03 , שרוב הכרטיסים של ה6800 מגרדים את ה8500-8800... , הוא הביא 9110.בקיצור , הם מייצרים אחלה כרטיסים , וגם הבאנדל טוב והאריזה מדהימה...
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים מחבר 9110? ראיתי מחשבים עם 6800 Ultra שעברו את ה- 10000 בהרבה... אתה בטוח?
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים לא נראה לי שתמצא לא שומרים כאלו כרטיסים במלאי אלא אם מישהו רוצה מזמינים לו ופנסה היחידם שמעיזים..... וגם לאדע..... הוא כרטיס טוב אבל לא שווה את הסיכון במיוחד מפנדה...... תראה. נגיד ויש בו פאק כלשהו וצריך להחליף לוקח שבועיים שהוא יגיע אלייך ממתי שאתה מזמין אז כמה זמן יקח כדי שהוא יעבור במעבדה של החברה והם ישלחו אחד חדש? חודש? אתה תחכה חודש לכרטיס מסך שלך ומשתמשים המון באחריות של כרטיסי מסך פעם חיכיתי חודש ***שלם*** רק בשביל שיגידו לי שיקח ***עוד*** חודש לתקן את הלוח אם ששלחתי. אז חודש ואתה נורא אופטימי יניב
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים מחבר חחחחח לי יש Gefocre 4 Ti 4200 של - Leadtek כבר שנתיים וחצי ושרד בלי בעיות גם אחרי ששרפתי את הלוח אם שלי שהוא היה מחובר.Leadtek איכותיים... וגם יש לו קירור פצצה ו- VIVO.
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים חבל לזרוק 3600 שקל על כרטיס מסך קח תראה leadtek 6800GT במחיר מצוייןhttp://www.isracomp.com/define.asp?idd=1817http://www.optimasys.co.il/TohenMainF.asp?idd=13&cat=Monitor2600 שקל במקום 2900 (כמו בפנדה)ה GT הזה הוא מפלצת ואתה יכול לעשות לו OC ולעבור את ה ultra .ועם אתה סגור על ultra אז קח את הכרטיס של אלבטרוןhttp://www.e-net.co.il/product.asp?productid=2370שהוא זול ואיכותי.
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים מחבר אני פשוט לא רוצה לעשות אוברקלוקינג.... תראה אם אני נגיד ארד ל- 6800 GT זה לא שאני אשלם פחות כסף זה שאני אשלם יותר על כל שאר המחשב, אני ואבא שלי פשוט מן עסקה כזאת.יש את האלבטרון ל- KSP? אני פשוט מחפש אחד שיהיה במלאי. אני מדבר על האולטרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.