פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים הכותרת מספרת הכל ..או אם יש שיטה לפצל את החיבור מכוון שאני רוצה שתיהיה לי מדפסת וגם LCD..ועוד שאלה קטנה כמה עולה מסך LCD בגודל הבא..15 על 13 (גובה)תודה לכל העוזרים אמיר.
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים הכותרת מספרת הכל ..או אם יש שיטה לפצל את החיבור מכוון שאני רוצה שתיהיה לי מדפסת וגם LCD..ועוד שאלה קטנה כמה עולה מסך LCD בגודל הבא..15 על 13 (גובה)תודה לכל העוזרים אמיר.לפצל זה לא בעיה כל כך חוץ מזה שזה המון הלחמות...אתה צריך 3 חיבורים פראללים שאחד מתחבר למחשב ושתיים לדברים שלך. ואז אתה פשוט מלחים אותם בהתאם. מכל פין יוצא חוט שמתפצל לשתיים ואז החוט הולך צלכל אחד מהיציאות.דוגמא אם אני רוצה את פין 1 אז אני מלחים חוט לפין 1 ואז חושף אותו באמצע ומוסיף עוד חוט. עכשיו יש לי שתיים חשופים ואותם אני מלחים לכל פין מספר 1 בכל חיבור פראללי שלי.מחיר לא יודע..
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים זה לא קומבינה.. זה בדיוק אותו דבר כמו שאתה קונה אין הבדל....לא יודע אם קיים דבר כזה...
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים יש כמה דרכים אבל המעגלים בהם הרבה יותר מסובכים. עליך להבין דבר אחד: הבקרים (הצ'יפים שעל לוח ה-LCD) מקבלים אך ורק מידע פרללי. כך שכל חיבור סריאלי למינהו (אינפרא אדום, סריאל, USB וכד') מצריך מעגל שימיר את המידע למידע בצורה פרללית.שיטה נוחה על מנת לפצל את זה היא לקנות כרטיס פרלל. יש בהרבה חנויות מחשבים.אין מסך בגודל הזה. מסכי LCD הם מסכים בגדלים סטנדרטיים והם הולכים כדלקמן (הנפוצים מבינהם).טורים X שורות:1X81X161X201X402X82X162X202X404X84X164X204X40.אלה הם הגדלים הסטנדרטיים שאפשר לקנות. שורה מורכבת ממספר תווים מוגבל.בהצלחהנדב
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים פעם קניתי כזה מאופיס דיפו ופוניקס בוי מה שאמרת לא הכי טוב אני חושב שאז המחשב לא יבדיל ביניהם אז עדיף למה שאמרת להוסיף מפסק..
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים אם אתה רוצה ששניהם יעבדו במקביל תצטרך לקנות כרטיס pci lptאם לא אז אתה יכול לעשות כמו שאמרו בתגובה למעלה ולשים מפסק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.