עבור לתוכן

ASUS V9999GE 6800

Featured Replies

פורסם

מה דעתכם על הכ.החדש של אסוס?

אני ממש מתלבט אם לקנות אותו - אני יכול להשיגו בסביבות 2600 שקל (בד"כ 2800) - כן זה יקר - אבל יש לי על מה לבזבז משכורת :)

אז על מה אני צריך ללכת? 6800 gamer של אסוס (הבנתי שאפשר לעשות לו קלוקינג מטורף לאולטרא..)

או x800 pro של Sapphire?

עוד הצעות יתקבלו בברכה.

פורסם

לך על הGAINWARD....

לא רואה את הASUS ממטר... ;)

פורסם

האסוס הזה בא עם מהירויות של GT אבל רק עם 12 PL!!! במחיר שלו אתה קונה GT אמיתי.

פורסם

האסוסים האלו זבל רציני ...

סתם אבל סתם יקרים

כמו שהוא אחד פה אמר הכרטיס כאילו GT אבל בעיקרון הוא הכרטיס הרגיל רק עם זיכרון במהירות של הGT

עדיף GT רגיל.

פורסם
  • מחבר

gainward גם יקר לא?

תקראו :

Also worth considering is the mod-ability of this card, we didnt get a chance to try the recently discovered softmod in rivatuner however due to the PCB design/memory type and dual molex if any 6800 card is ideal for modding to an ultra its more than likely this. Our overclocking tests further confirm this theory as the card happily reaches Ultra clockspeeds.

Thereforegreat design, excellent performance, standout bundle and modding possibilities gets the Asus V9999 Gamer Edition a DH gold award.

עוד משהו

Asus:

As the card comes clocked at 350/1000 by default we didnt have a lot of hope for getting more out of it however we were to be pleasantly surprised. Using Coolbits we let the drivers auto detect the max overclock (manually verified later) and heres the result:

The card managed to reach the frequency used by most 6800 Ultras, a great result.

פורסם

למה לך לקנות את האסוס המסכן הזה אם אתה יכול לקנות את הGainward שמגיע עם 16 פייפליינס, מהירות של Ultra, קירור פצצתי ושלל ירקות והכל באותו מחיר..

פורסם

קנה ליטק6800GT!!!!!!!!!!!!

הASUS הזה זה כרטיס עבודה בעיניים!

רק השם ASUS עלקקקק...

לא שווה שקל!!!

קח ת ליטק 6800 GT עם הקירור הכי רצחני:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):xyxthumbs:

לא תצטער שניה !

פורסם

GT זה רקקקקקקקקק גיינוורד

זה כמו אולטרה רק ליבה נחותה.....

ובלי בעיה מגיעים לאולטרה עם OC

פורסם

ה leadtek GT

הוא מפלצת!! להכל ! OC ביצועים ומה לא...

גם ה gainward לא רע. אבל לפי מה שאני יודע הקירור של leadtek יותר איכותי...

למורות ששנייהם בחירה טובה

קחו את זה עם המחיר היותר זול.

פורסם
  • מחבר

עוד אלטרנטיבה שיש לי כרגע זה לקנות X800 VIVO - > אפשר להעלות לו ביוס של XT ממש בלי בעיה..

זה רק סופטמוד וביוס..

2700 שקל..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים