פורסם 2002 במאי 223 שנים היום אחריי תחנונים רבים ואיומים לא קטנים סוף סוף חיברו לי adsl 0.5 kbרציתי לדעת אבל למה אתם שידרגתם את האלקטל שלכם לפרו והאם גם לי כדאי (אין לי רשת ביתית)
פורסם 2002 במאי 223 שנים גם לי אין רשת ביתית אך עשיתי זאת בכל זאת.אני מציע לך לעשות זאת משתי סיבות:1. יש לך אז חיבור תמידי וישיר לספק האיטרנט שלך. -יותר נוח.2. מנסיון: תקבל האצה מורגשת במהירות.אבל!!אם אתה לא מרגיש בטוח עם התעסקות עם דברים רגישים או מפחד לדפוק את המודם אז אל תעשה את זה.ואם בכל זאת תדפוק את המודם, אני אומר לך מנסיון אישי שטכנאי בזק לא מבינים כלום בASDL ותמיד מביאים איתם מודם ספר אז פשוט תתנהג כמו אחד שלא מבין כלום שסתם רצה לגלוש באינטרנט ופתאום זה הפסיק לפעול והטכנאי יחליף לך את המודם בלי בעיות ותשלומים.
פורסם 2002 במאי 323 שנים גם לי אין רשת ביתית אך עשיתי זאת בכל זאת.אני מציע לך לעשות זאת משתי סיבות:1. יש לך אז חיבור תמידי וישיר לספק האיטרנט שלך. -יותר נוח.2. מנסיון: תקבל האצה מורגשת במהירות.אבל!!אם אתה לא מרגיש בטוח עם התעסקות עם דברים רגישים או מפחד לדפוק את המודם אז אל תעשה את זה.ואם בכל זאת תדפוק את המודם, אני אומר לך מנסיון אישי שטכנאי בזק לא מבינים כלום בASDL ותמיד מביאים איתם מודם ספר אז פשוט תתנהג כמו אחד שלא מבין כלום שסתם רצה לגלוש באינטרנט ופתאום זה הפסיק לפעול והטכנאי יחליף לך את המודם בלי בעיות ותשלומים.אני יכול להוסיף לך גם שאתה חוסך את חיבור ה VPN ואת המשאבים שהוא לוקח... (לא הרבה אבל עדיין לוקח)
פורסם 2002 במאי 323 שנים היום אחריי תחנונים רבים ואיומים לא קטנים סוף סוף חיברו לי adsl 0.5 kb רציתי לדעת אבל למה אתם שידרגתם את האלקטל שלכם לפרו והאם גם לי כדאי (אין לי רשת ביתית) משהו אחד לא הבנתי - תחנונים ואיומים על מי ? בזק ? או המשפחה ? אני הזמנתי ADSL, קיבלתי מועד התקנה לשלושה ימים אחרי, וכבר ביום שלמחרת בא טכנאי והקדים את המועד, והתקין לי הכל ! שעתיים אחרי כבר יכולתי לעבוד עם ADSL. חבל שרק את הרע שומעים, ולא את הטוב. במקרה הזה מגיע לבזק כל הכבוד על הטיפול המהיר, ועל הנסיון לעשות הכל בשביל הלקוח. הטכנאי החליף לי את כל השקעים בבית, נתן לי פתילים מתאימים (בחנות כל פתיל עולה 10 שקלים, וכל שקע כ20 שקל), בדק שהכל עובד ולא הלך לפני שאמרתי לו שאני מרוצה לפעמים גם הם מסוגלים להתעלות על עצמם.
פורסם 2002 במאי 323 שנים היום אחריי תחנונים רבים ואיומים לא קטנים סוף סוף חיברו לי adsl 0.5 kb רציתי לדעת אבל למה אתם שידרגתם את האלקטל שלכם לפרו והאם גם לי כדאי (אין לי רשת ביתית) משהו אחד לא הבנתי - תחנונים ואיומים על מי ? בזק ? או המשפחה ? אני הזמנתי ADSL, קיבלתי מועד התקנה לשלושה ימים אחרי, וכבר ביום שלמחרת בא טכנאי והקדים את המועד, והתקין לי הכל ! שעתיים אחרי כבר יכולתי לעבוד עם ADSL. חבל שרק את הרע שומעים, ולא את הטוב. במקרה הזה מגיע לבזק כל הכבוד על הטיפול המהיר, ועל הנסיון לעשות הכל בשביל הלקוח. הטכנאי החליף לי את כל השקעים בבית, נתן לי פתילים מתאימים (בחנות כל פתיל עולה 10 שקלים, וכל שקע כ20 שקל), בדק שהכל עובד ולא הלך לפני שאמרתי לו שאני מרוצה לפעמים גם הם מסוגלים להתעלות על עצמם. יא מנייק כשאני ואבא הזמנו את האידיאסאל אמרו לנו לחכות שבועיים ואז נראה כבר מה שווה הטכנאי שמשלמים עליו כמעט 150 שח
פורסם 2002 במאי 323 שנים מחבר לנו אמרו לחכות שישה ימים אבל גם אחריי יום התקשר אלינו הטכנאי ושאל אם בא לי לקבל היום תadsl אמרתי תן לי לחשוב....כן אבל בגלל שעשיתי את זה דרך יס אז זה נשמע כמו: yes yes yes
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.