פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים מחבר אלמוג יא אהבל זה גלעד...חחחחחחחחחח התלהבת מהקטע של הפגישה יש משועמםדרך אגב הייתי באומן בסוף היה כיף שיפצו את המקום הוא נהיה פצצה!!!!!כל המועדון מלא במסכי פלזמה... שמים קליפים של שורטי וביגי ;Dנהיה חבל על הזמן...
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים אה מה קורה גלעד?חחחח למה תהלהבתי?רוצה לעשות פגישה.. ושמעתי שהיה מפוצץ באומן.
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים כמות הירושלמים פה באמת גדולה...וכולם איכשהו לומדים במכללת אורט (כמעט כולם)אני כולי בודד וגלמוד,לא נראה לי שיש מישהו כאן שלומד גם בליד"ה,או שיש?(י"א דרך אגב[בעצם ה',אין לנו י"א {בצפר דפוק}])ואללה אתה גם לומד בליד"ה ? איזה מגניב?איזו כיתה אתה?אני ב- ד\5 (י\5)
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים וואי מגניב לא ידעתי שיש פה כ"כ הרבה ירושלמים ועוד ממכללת אורט O_0 יאללה בואו נעשה מפגש פורום במכללת אורט בכיתה י/4 מחר (גם האלה מליד"ה מוזמנים ;D). אגב גם אני י/4
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים אופס תמיד הייתי בעד לשנות את זה פשוט ל-4 יאללה אנשים תבואו מחר ל-יא4 נעשה מפגש פורום
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים כי אני מכיר משם מישהו שקוראים לו געלד, רציתי לדעת אם זה אתה!אז תענה לי בפרטי!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.