פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים אחי יש היום גם את האומן ויותר לגיל שלי יש את שפיים לצערי אני לא הולך היום לאף אחד מהמסיבות האלא למה מחר אני נוסע לצפון יחסית בבוקר תהנו כולם הולכות להיות אחלה מסיבות
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים חחח...ואללה אני לא....אני יא...איפה אתה לומד?...איפה גר??...ובאיזה כיתה??
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים עוד ירושלמים!אני במכללת אורט........לא ממש בא לי ללכת לאומן למרות שאני יכול להיכנס חינם בגלל פרוטקציות
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים ואללה??זה שאמר שהוא לומד בגיבעת גונן בן כמה אתה ואיזה כתה..?אני אלמוג מ ט'...ואניגם לא הולך אנ נוסע מחר לצפון לאיזה מלון כנען משהו כזה בצפת...
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים אתה מתכוון למסיבה ביום חמישי ? אז כן :> למרות שהיה לי קשה מאוד להחליט האם ללכת לאומן או להומקלאב כי בהומ קלאב אמורה להיות מסיבה אחלה אבל מפוצץ ערסים אז בסוף אני וחברים שלי החלטנו ללכת לאומן למרות שלא נראה לי שיהיה משהו מיוחד גם ככה סתם הרזידנטים הקבועים..
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים אתה מתכוון למסיבה ביום חמישי ? אז כן :> למרות שהיה לי קשה מאוד להחליט האם ללכת לאומן או להומקלאב כי בהומ קלאב אמורה להיות מסיבה אחלה אבל מפוצץ ערסים אז בסוף אני וחברים שלי החלטנו ללכת לאומן למרות שלא נראה לי שיהיה משהו מיוחד גם ככה סתם הרזידנטים הקבועים.. מאיפה אתה בירושלים?ואיפה לומד אחי?מה זה נראה לי הולכת להיות מסיבת HWzone נזבע לכם.....חחחאולי גם אני הולך!
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים תאמת אני מצור הדסה ( ישוב, חור ליד ירושלים נסיעה של 10 דקות מגילה ) ואני לומד במכללת אורט בגבעת רם.. ועוד משהו דפוק לגמרה במסיבה הזאת זה שזה בחג וזה כמו יום שבת אז אין אוטובוסים אז צריך מונית חזור ומונית הלוך אלא עם כן יש רשיון :>
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים אני גר בגילה ולומד במכללת אורט בכיתה שלי יש ילד בשם נדב מצור הדסה ת'מכיר אותו ?
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים טוב מאחר שכל הירושלמים והאורטניקים כבר פה הגיע הזמן שאני יצטרףאהלן ירון ודניאל!!!! פעם ראשונה שאני רואה את שניכם פה!! איזה יופי טופי מחר על הבוקר ני הולך אל חבר שלי Q-Tech ואני עושה את פרוייקט ראש השנה ואז גם יעלה הכל לפורום !אגב מצאתי חנות אלקטרוניקה בתלפיות של רוסים כאלה אבל יש שם דברים דיי טובים (120MM מאוורר גנרי גרילים - קניתי 2!!!! ממש טוב)ד.א מצטער על כל הדברים שכתבתי שלא קשורים לנושא.
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים אני כמו שאמרתי גם מאורטאני אומר לכם יש למעלה מ10 אנשים מירושלים בפורוםצריך לעשות מפגש פורום בגן סאקר......
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים יאללה בכייף!!!!הכי מתאים בעולםבואו נעשה מפגש אני בא 100000000000000000% בואאו בסוכון בטוח שיש פה יותר מ 10 אנשים רק באשכול הזה ראיתי שכתבו איזה 8 אנשים ועוד שאלתי על חנות אלקטרוניקה בירושלים ענו לי כמה אנשים..אז בואו נארגן..ודרך אגב יש עוד מישהו מגבעת גונן?אה וזה שאמר שיש חנות של רוסים בתלפיות קוראים להם סוקולובסקי ויש להם כמה מאוררים שחורים רגילים .. ויש להם גרילים שעולם חמש שקל וכל מני רכיבי אלקטרוניקה אבל לא יותר מדי מבחר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.