עבור לתוכן

בקשה: מפרט למשחקים מי שיכול לעזור להיכנס, תודה!

Featured Replies

פורסם

אוקי היי אז אני צריך מפרט למחשב שהוא בעצם למשחקים והתווך מחירים הוא: עד 4500 ש"ח אפילו אפשר להגזים ויותר...

אז מה שאני לא צריך זה מדפסת וחשוב מאוד היום קניתי מסך viewsonic VE 710s אז כמובן בלי מסך ואני רוצה כרטיס מסך תותח למשחקים כמובן!

ואני לא צריך כל צורב. ועוד משהו שהמעבד יהיה של אינטל פנטיום 4..

אז בבקשה ותודה!

• תגובות 37
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה הקשר לאינטל ומשחקים?

פורסם

הנה:

Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W   330.99 ¤  - זה המארז שמכיל את כל חלקי המחשב. הוא כולל גם ספק איכותי ודי חזק.

AMD Athlon 64 2800 BOX CPU    1036.03 ¤  - זה המעבד. זה בעצם כמו המוטח של המחשב.

Toshiba 16/48 Bulk DVD-ROM   160 ¤  - זה הכונן DVD. אם אתה לא צריך אותו תגיד.

Citizen/Sony Black 1.44MB 3,5" FDD    55 ¤  - זה הכונן דיסקטים (המרובעים).

Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD   408.49 ¤ - זה הדיסק הקשיח. הוא שומר את כל המידע עליו.  

Epox EP-8HDA5J Via K8T800+VT8237 Motherboard    574.26 ¤  - זה הלוח האם. אליו מחברים את כל הרכיבים. הוא כמו מערכת העצבים של הגוף...

DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory    532.82 ¤  - זה זכרון הRAM. הוא מתפקד כמו ההארד דיסק, אבל ברגע שמכבים את המחשב מה שהוא זוכר נמחק. הפלוס הוא שהוא מהיר פי כמה וכמה מההארד דיסק.

Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Video Card  1403.09 ¤  - זה הכרטיס מסך. הוא אחראי להצגת תמונות על המסך. זה דגם מאוד טוב!

סה"כ: 4500.68  ¤

האם יש משהו במפרט הזה שאתה לא צריך, או שאני צריך להוסיף?

דרך-אגב, שמתי לך מפרט שהוא יותר טוב מכל תחלופת אינטל שתשים...

פורסם

צריך מקלדת, עכבר, רמקולים, כונן DVD?

פורסם
  • מחבר

אממ אני לא כ"כ מתמצא אז אתה יכול לרשום ליד כל דבר שרשמת כאילו מה התפקיד יעני ליד המעבד תרשום מעבד וליד הכרטיס מסך כרטיס מסך...

אבל עדיין אני רוצה אינטל, מעבד

פורסם
  • מחבר

לא לא...יש לי מקלדת ועכבר ורמקולים וכונן DVD אני לא רוצה

פורסם

אחי AMD מזייני* תאם אמא של אינטל במשחקים, אז בשביל מה פרסקוט? אם אתה רוצה לקדד ובאותו זמן לשים משולש פיצה בתוך המארז אני אבין.......

פורסם

למה אתה רוצה את אינטל?

יש לך סיבה מיוחדת?

פורסם

התקציב שלך מאוד צפוף בשביל חלקים איכותיים. אל תשווה את המפרטים שלנו עם  כל מיני פרסומים בעיתונים בהם שמים לך מעבד אינטל והרבה מאוד חלקים גרועים מסביב למעבד ולכן מגיעים כאילו למחיר זול. קח בחשבון שאינטל פרסקוט גם צריכים קרור טוב מסביב.

לגבי אינטל בבקשה מנועה מחשבים:

דגם מחיר כמות

PENTIUM 4 2.8ghz 800mhz 1130 ¤ 1 (מעבד נורטווד. יותר מהיר מפרסקוט ולא מתחמם)

ALBATRON PX865PE PRO 500 ¤ 1 (לוח עם ציפסט אינטל 865)

TWINMOS DDR 256MB 400mhz 290 ¤ 2 ( שני סטיקים של 256 כדי להנות מהדואל צנל של האינטל)

WD 80/7200 SATA 8MB 430 ¤ 1 (הרדדיסק 80 גיגה)

SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 256BIT 1385 ¤ 1 (כרטיס מסך חזק)

כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1

COMPUCASE CI-6A19 WHITE 360 ¤ 1 (מארז מצויין עם ספק מצויין)

הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1

סה"כ: ¤ 4605  ( 3 תשלומים)

מחיר מזומן: 4466.85

תוסיף 50 שקל בשביל להוסיף עוד מאוורר קדימה על המארז.

אם לא תתעקש על אינטל אז 64 ביט של AMD יתן לך ביצועים יותר טובים במשחקים. אבל, גם האינטל הזה יתן אחלה מערכת.

עריכה:

אחי AMD מזייני* תאם אמא של אינטל במשחקים, אז בשביל מה פרסקוט? אם אתה רוצה לקדד ובאותו זמן לשים משולש פיצה בתוך המארז אני אבין.......

ALI תרגיע.

בצורת הדיבור הזאת רק תבריח את האנשים לקנות פרסקוט מ IVORY ודומיהם.

תן לו אינטל כפי שביקש שיהיה גם מערכת אינטל טובה ולא זבל כמו בעיתונים.

תציע לו גם אופציה ל 64 ביט ותסביר לו למה כדאי לו יותר.

אבל צורת הדיבור הזאת והפנאטיות לא תורמות לאמינות של מה שאתה אומר.

פורסם
  • מחבר

כמובן שלא יהיה כלול בו עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך

שהמעבד יהיה אינטל פנטיום 4 (אני מצטער יש לי נטיות לזה) וזהו

וכמובן שזה יהיה מחשב למשחקים! ושהכרטיס מסך יהיה פצצה.

3000 ש"ח ולמה אתה אמרת שעם אינטל אין סיכוי?

פורסם

כי נתתי לך מפרט אינטל עם מה שרצית וזה עולה 4500.

פורסם

מפני שמעבד של אינטל, בהנחה שאתה לא רוצה סלרון מסורס, עולה 1000 ש"ח, שזה כבר שליש מהתקציב. תוסיף לזה לוח אם (עוד 500 ש"ח) וזכרון 512MB בסיסי (עוד 500-550 ש"ח), עברנו את ה2000 ש"ח, כך שנשארו פחות מ1000 ש"ח לכרטיס מסך, מארז, ספק, פלופי, כונן DVD וצורב... זה לא מספיק... עם AMD, יש לנו עוד כ500 ש"ח לתמרן איתם, מה שיקל מאוד על בניית המפרט, ויציע חלקים חזקים יותר (למעט המעבד כמובן, אבל זה פחות חשוב).

פורסם
  • מחבר

אינטל הרבה יותר טוב מAMD והמעבד זה אחד הדברים החשובים ביותר לא?

פורסם

תגיד DANO, אתה קורא גם את התשובות או רק שואל שאלות?

פורסם

אינטל לא הרבה יותר טוב מAMD.

לעיתים, AMD עוקף את אינטל בביצועים.

אבל זה כמובן תלוי בדגמים.

בדגמים שאנו מדברים, פנטיום 4 ואת'לון XP, אין ספק שהפנטיום יותר חזק. הקטע הוא שהפנטיום חזק בעד 10% יותר, אבל יקר ב200% יותר... חשבון פשוט מראה שהפנטיום פשוט לא משתלם.

בנוסף, המעבד הוא, כמו שאמרת, אחד מהדברים החשובים במחשב, אך הוא לא היחיד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים