פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים אני מנסה להכין HTPCאוקיי אז השאלה שלי היא:יש לי עכבר+מקלדת אלחוטיים..רציתי לשאול אם אני יכול להשתמש בשלט אונברסאלי כדי איך שהוא לשלוט על המחשב..תודה רבה..
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים לא חייב שלט אוניברסלי.... כל שלט בעל מספר מקשים כמו מקלדת יהיה טוב... יש לך בת'רד של התחרות מדריכים בעמוד הראשון מדריך למקלט אינפרא אדום ותחפש בעמוד הזה או בעמוד 2 יש מדריך איך להגדיר שלט בשביל המקלט... בקשר לעכבר אני לא יודע אם אניתן לעשות משהו...
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים אני מנסה להכין HTPCאוקיי אז השאלה שלי היא:יש לי עכבר+מקלדת אלחוטיים..רציתי לשאול אם אני יכול להשתמש בשלט אונברסאלי כדי איך שהוא לשלוט על המחשב..תודה רבה..למיטב ידיעתי עכבר ומקלדת אלחוטיים עובדים על שיטת הRF (גלי רדיו - אני כמעט בטוח שככה רושמים את זה)ולא על שיטת האינפרא האדום... מה שאומר שזה לא מתאים לשלטים אלא אם אתה הופך את השלט שיעבוד בגלי רדיו
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים עכברים ומיקלדות אכן עובדים על RF שזה תדר רדיו RADIO FREQUNCYובהחלט ניתן ליבנות שלט שיוכל לעבוד על RFאני יחפש צריך להיות לי מעגל כזה אם אני אמצא אני יעלה אותו לכאן ביי ובהצלחה חג שמח לכולם מאיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.