עבור לתוכן

מי מכיר את המשחק כדווארה?

Featured Replies

פורסם

מישהו מכיר? אם לא אסביר בקצרה.

זה משחק שאנחנו אוהבים לשחק בדשא של החטיבה שלנו, קובעים שעץ מסויים הוא הנקודה וקובעים מי יהיה התופס. התופס מנסה לתפוס את כולם על רגל אחת וכולם בורחים על רגל אחת. אם התופס יורד לשתי רגליים מזיינים אותו מכות עד שהוא מצליח להגיע לנקודה, אם התופס תופס מישהו מזיינים את מי שנתפס מכות עד שהוא מגיע לנקודה, ואם אחד מאלה שבורחים נופל על שתי רגליים גם עליו עולים מכות עד שהוא מגיע לנקודה. הכי כיף לשחק את המשחק שיש הרבה ילדים למשל 20.

אם מישהו מכיר עוד משחקים מגניבים כאלה, או שמכיר את המשחק כדווארה ורוצה לשתף אותנו בחוקים טיפה שונים שככה משחקים בבצפר שלו שיגיד.

פורסם

טיפשות בשיא.

פורסם

פעם אחרונה ששיחקתי ת'משחק בכיתה ה' נראה לי...(לפני 7 שנים)

קוראים לזה כדאווה . (בלי הר')

פורסם

נסו לשחק את זה עם סכינים ואגרפנים, הרבה יותר כיף

עכשיו ברצינות -

[glow=red,2,300]מה זה הפיגור הזה?![/glow]

פורסם
  • מחבר

LOL זה כיף..

פורסם

חחחחחחחח  משחק ענק!  כל הדפוקים והמטומטמים שחשבו שהם חכמים בבית ספר שלי שיחקו את זה.... :)

פורסם

זה כדאוואח וזה והנקודה לא חייבת להיות על עץ

לפי החוקים שלנו (ושל כולם נראה לי) הבורחים בורחים על 2 רגליים אבל כולם מתגרים בתופס כדי שירד על 3 רגליים אבל אסור לגעת בו ... משחק דפוק

פורסם

יש משחק שכונתי ביותר שדומה, קוראים לו עגל (אין לי מושג למה), מציירים עיגול\עומדים על פתח של ביוב

עכשיו מי שבפנים יכול לצאת מהמעגל רק על רגל אחת והוא צריך לתפוס מישהו ואת מי שהוא תופס מפרקים לחתיכות קטנות עד שהוא מגיע למעגל

הקאטץ' פה זה שברגע שאתה יוצא המעגל פנוי ומישהו יכול להיכנס ולתפוס אותך\לעשות כיאלו הוא נכנס ופתאום לקפץ על רגל אחת וברגע שזה שבאמת במעגל

מוריד את הרגל ועומד על 2 רגליים אז מפוצצים אותו מכות

בקיצור משחק חביב לכל משפחה מרוקאית ממוצעת בישראל מומלץ ביותר ששיכורים

פורסם
  • מחבר

לפי החוקים שלנו (ושל כולם נראה לי) הבורחים בורחים על 2 רגליים אבל כולם מתגרים בתופס כדי שירד על 3 רגליים אבל אסור לגעת בו ... משחק דפוק

אצלנו אלו לא החוקים וקוראים לזה בכלל כדווארה. אגב, החוקים אצלנו הם שכולם על רגל אחת אבל אם התופס רודף אחרי מישהו בצד אחד של הדשא ואתה סתם עומד בצד השני מותר לרדת לשתי רגליים.

פורסם

חיחי "כדי שירד על 3 רגליים" = כדי שירד על 2 רגליים

פורסם

החוקים המקוריים:

מציירים עיגול,בוחרים תופס,התופס חייב לתפוס על רגל 1,עם הוא תפס מישהו (הבורחים הם רגיל) אז מזיינים אותו מכות עד שהוא לא חוזר לעיגול,יש שטח שקובעים שאסור לצאת ממנו עם יצאת אתה מקבל "10" זאת אומרת הולכים 10 צעדים מהעיגול סופרים עד 3 והוא מתחיל לרוץ לעיגול ואפשר לזיין אותו מכות עד שהוא מגיעה לעיגול והוא בעצם התופס!

ככה ממשיך המישחק עד שהמנהלת באה ומחלקת השעיות  :lol:ושם המישחק הוא כדאווארה

פורסם

בכיתה ז' שיחקנו את זה כל יום בחטיבה עד שילד אחד שבר תאף או משהו כזה

ואז עשו לנו טרור והשעו מלא ילדים

אחי תפסיקו עם זה עכשיו מספיק להיות ילדים קטנים

שאתה תקבל את המכות שלך ותשבור משהו אתה תפסיק לאהוב את המשחק הזה

פורסם

אפשר לשחק עם כלי נשק?

פורסם

קוראים לזה כדוואה KADAWA

זה משחק שיכול להיות בסדר אם לא משחקים בו אנשים סדיסטים כי אז זה מתחיל לרדת למכות בפסים אישיים.

אבל בכל מקרה זה חרא של משחק.

פורסם

בהחלט קדאווה,בימי בבית הספר שיחקנו את זה,עצה לחיים-לא לשחק עם הערסים.

ראיתי כמה שבכו אחרי שעברו שורה של בעיטות כשעוברים את החוקים :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים