פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים חיפשתי בפורום וראיתי דעות טובות עליהם.איך הם עושים את העבודה? אני משתמש במערכת יותר למוזיקה מאשר לסרטים, אבל גם סרטים חשובים לי.האם שווה לקנות זוג חדש ב1250 ש"ח?הם יחוברו לרסיבר Onkyo TX SV373 (לא משהו, נכון, אבל עושה את העבודה כמו מלך)תודה מראש.
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים אני שמעתי את הרמקולים האלה וגם את הוולדוס 500 וממש התלהבתי מהם!!!! אבל סאונד זה משהו סובייקטיבי....אז תנסה למצוא חנות שאפשר לשמוע אותם!
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים מחבר שמעתי ואהבתי רציתי רק לשמוע חוות דעת של אחרים, אולי יש דברים שצריך לדעת בקשר לרמקולים המסוימים האלה... גם למשל אני יודע שהם יוצרו ב95 בערך, ועדיין נמכרים, זה סימן להצלחה אני מניח
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים ואם אני אומר לך שאני חושב שאתה *לא* עושה קנייה כדאית, מה אז?לא, כי זה באמת מה שאני חושב...אני מצטער אם אני נשמע נדוש, מעצבן או "הורס שמחות", אבל אני אומר את האמת, אם זה מה שרצית לשמוע ממני.
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים אני הבעלים הגאים של valdus 400 ,ואני יכול להגיד לך שהם נשמעים פצצה וגם יש להם בס עמוק
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים הבאס שלהם שמן, נפוח ו"מלוכלך". המיד די צנום...הם מסוגלים לתת במה גדולה - טוב לסרטים ולמוסיקה אלקטרונית - הרבה פחות למוסיקה אקוסטית הדורשת דיוק על חשבון במה רב-מימדית.הדגם גם מאד מיושן ולטעמי סדרת ה-diamond שלהם מציעה רמקולים בעלי דיוק רב יותר...
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים מחבר אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית, וסרטים מוזיקה אקוסטית כמעט ולא שומע ככה שבמקרה הזה אין לי בעיה עם זה. תודה רבה על ההתיחסות, ו-1250 במחסני חשמל, מחיר למזומן. אולי יש גם את ה500, לא שאלתי\הסתכלתי.
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים Fkl0ster הם בכלל לא נשמעים כמו שתיארת,אם אתה באמת חושב ככה אז כנראה שמעת אותם אם מגבר/רסיבר ברמה נמוכה ביותר
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים מגבר סטיראו היברדי אמריקאי (קדם מנורות + הגברה SS) מחובר ל-CD עם סטייג' מנורות מספיק טוב בשבילך?אם כבר, דווקא שילוב של החוליות הנ"ל חשפו את המגרעות של הרמקול והביאו לידי ביטוי את ההבדלים ביניהם בצורה טובה יותר!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.