פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים הם די צודקים אני רגזן לא קטןאבל יש טעות....אני י"ב באב 25/7/88הם כתבו י"א באב..............................מה דה פאק?עריכה:הנה התשובה -נולדתי ב25/7 בערב......אחרי השקיעה זה השתנה לי"ב באב
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים מחבר הם די צודקים אני רגזן לא קטן אבל יש טעות.... אני י"ב באב 25/7/88 הם כתבו י"א באב.............................. מה דה פאק? lol אתה באמת רגזן....
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים מה שכתבו עליי לא רק שזה לא מתאים אלא שזה סותר את עצמו בכלל:"בעל כח רב לחיקוי ולהתאים את עצמו לכל מצב, יש בו סתירות, ונטיה לברוחהמפתח להצלחתו הוא קשר אמת עם משפחתו והבריות"אם אני מתאים את עצמי בכח רב לכל מצב אז איך לעזאזל יש לי נטיה לברוח ? חחחחחחחחוכל אחד כדי להצליח צריך קשרים כאלה ......זול חברים, זול .........נ.ב. גילי אתה לא רגזן .... אתה בן אדם מחושב
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים אני משער שאתה בחיים לא ראית אותי עצבני כי אני לא מתעצבן על חברים........לא יצא לי עדיין חוץ מפעם אחת שקליין שיגע אותיאבל בבית אני מרוקאי לצעריטוב די לדבר עליי.....
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים וואלה יצא בדיוק מה שאני אבל בקשר לזה אני לא בטוח "מי שנולד ביום השבת יהיה קדוש" חחח קדוש? אני?? חחחחחחחחחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.