עבור לתוכן

מסך 12ms למשחקים - ViewSonic VG712s

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש מסך חדש יחסית של ViewSonic מדגם VG712s.

הוא נותן 12ms, ניגודיות של 1:500 ובהירות 300.

מוכרים אותו בכל מני חנויות ברשת ב-2900~ שקל.

אבל,

אני לא מצליח למצוא עליו בכלל ביקורות ברשת.

מישהו כאן משתמש במסך כזה?

מכירים מישהו שמשתמש?

למישהו יש מסך אחר של ViewSonic ורוצה לספר איך המסכים שלהם?

הבנתי שהם נחשבים מאד טובים, אבל אני לא מוצא ביקורות למסף המסויים הזה, וחשובות לי ביקורות של משתמשים לפני שאני קונה.

האתר האירופאי של ViewSonic

פורסם

אני לא מכיר את המסך הזה , אבל אם אין עליו ביקורות ברשת זה קצת מחשיד.

בכל מקרה אני גם רוצה לקנות מסך דק למחשב. אני משחק לא מעט ולכן אני צריך מסך שיתן זמני תגובה

נמוכים במיוחד. לפי מה שהבנתי בחודשים הקרובים תהיה פריצת דרך בכל הנוגע ל TFT כי הם הולכים לרדת בזמן

התגובה מ 16MS או 12MS שיש היום לזמני תגובה כמו ב CRT זאת אומרת 1MS או 2MS .

אז תחשוב טוב לפני שאתה קונה כי אולי בכל זאת כדאי לחכות.

פורסם

עם ה"לחכות" אתה לא תגיע הרבה בעולם המחשבים - אף פעם.

אני ממליץ על הHyundai Q17 בעל פאנל סמסונג 12ms - מסך מאוד איכותי שנותן את התמורה הכי טובה למחיר - ועליו אין בעיה למצוא ביקורות ברשת.

פורסם

אני ממליץ על הHyundai Q17 בעל פאנל סמסונג 12ms - מסך מאוד איכותי שנותן את התמורה הכי טובה למחיר - ועליו אין בעיה למצוא ביקורות ברשת.

אני לא בעד "לחכות" בתחום המחשבים. מה אתה מסיק מסקנות כל כך מהר ?!

אם הוא היה מתלבט על מעבד , לוח , כרטיס מסך תאמין לי לא הייתי אומר לו לחכות כי כולם עושים את העבודה מצויין וההבדלים

גם בדגמים החדשים שיוצאים לא כאלה דרסטיים.

אבל הנושא של המסכים הדקים הוא עניין אחר לגמרי. במיוחד מי שרוצה להשתמש בו להצגת סרטים ומשחקים.

אני טוען שעדיין לא כדאי לקנות מסך כזה לאדם ש90 אחוז מהזמן או משחק או רואה סרטים. בשביל זה עדיף CRT .

וזה שאתה ( אולי ) קנית את היונדאי Q17 זה לא אומר שעשית בשכל.. חוץ מזה שהיום במחיר שלו ( יקר מדי למה שהוא נותן )

אפשר לקנות מסך יותר טוב.

קפיש ?!

פורסם
וזה שאתה ( אולי ) קנית את היונדאי Q17 זה לא אומר שעשית בשכל.. חוץ מזה שהיום במחיר שלו ( יקר מדי למה שהוא נותן )

אפשר לקנות מסך יותר טוב.

אוקיי

את המסך ראית ? השתמשת בו במשך תקופה ?

בנאדם שאל - אני עניתי לפי נסיוני האישי והרב עם הרבה מסכי LCD וכמובן CRT's כי כמו שיש לי כמה מחשבים בבית.

ואני לא עשיתי שום טעות ידידי -  המסך מציג סרטים ומשחקי FPS בצורה החלקה ביותר שראיתי - בדיוק כמו מסך CRT - אז לחכות לדור מסכים "גואל" זו טעות - כי כבר כרגע יש לך מסכים מצויינים שלא יורדים ברמתם ממסכי הCRT מבחינת זמן תגובה(שניתן לראות בעין) וכמובן עולים עליהם באיכות צבעים וחדות .

אז בבקשה

אל תטעה אנשים ואל תעביר ביקורת על משהו שלא שלא השתמשת בו אישית (יכול להיות שאני טועה והשתמשת )

והמסך מציע תמורה מלאה תמורת הכסף שלו - ואין מסכים זולים יותר וטובים ממנו - כמו איזה מסך ? הבנקיואים למיניהם ? ממש לא.

ועוד משהו. היצרן נותן לך את האחריות הטובה ביותר לפיקסלים מתים - עד 3 - ואז המסך יוחלף.

שאל אנשים אחרי כמה פיקסלים מתים יוחלף המסך לפי האחריות.

יום טוב

פורסם

שלום .

זה טוב ויפה לתת המלצות , והוא אכן מסך משתלם .

אבל :

הא לא ברמה של מסכים כגון וויוסוניק , eizo ו-iiyama . אחרי הכל זה מסך דיי פשוט .

אבל מה שאסור לך לעשות , זה לבוא ולשקר פה לכולם !

המסך לא 12 ms , וגם לא 16 ms מוצהרים !

המסך מציג 20-25 ms .

מה שבטוח , הוא לא ! מציג 16 ms ומטה !

אפילו מסכים איכותיים הרבה יותר , כגון vp171 לא מציג 16 ms !

אז תפסיק לשקר .

לגבדי המסך שפותח הת'רד רוצה לקנות :

נראה מעולה , אבל זכור שב-3200 שקלים תוכל לקבל מסך איכותי יותר בכלליות , אך לא במשחקים (l557 )

תתחדש !

פורסם

אוקיי

את המסך ראית ? השתמשת בו במשך תקופה ?

בנאדם שאל - אני עניתי לפי נסיוני האישי והרב עם הרבה מסכי LCD וכמובן CRT's כי כמו שיש לי כמה מחשבים בבית.

ואני לא עשיתי שום טעות ידידי -  המסך מציג סרטים ומשחקי FPS בצורה החלקה ביותר שראיתי - בדיוק כמו מסך CRT - אז לחכות לדור

א ) אני לא צריך לראות אותו כדי לדעת את הביצועים שלו . ראיתי מסכים שעולים כפול ממנו שלא רואים אותו ממטר.

ב ) אם המסך שלך מציג משחקים וסרטים בדיוק כמו ב CRT אז זה אומר כנראה משהו על איכותם של ה CRT שלך חביבי.

ג ) אני רואה שיש לך ביטחון עצמי מופרז - " אני עניתי לפי ניסיוני האישי והרב " - יש עוד אנשים חוץ ממך שיש להם ניסיון וידע אישי.

4) ואם אתה רוצה לשמוע איזה מסך יותר טוב משלך - IIYAMA E-431S אמנם 16MS אבל לא רואה את שלך ממטר.

עריכה - Q1234 אני מסכים איתך בכל מילה ( לגבי זה שהוא משתלם פחות )

תן לו לחיות באשליות שהמסך שלו 12MS זה בסדר. הרי יש לו ניסיון "וידע אישי רב"

הוא רק שכח זה סה"כ מסך של יונדאי. יצא להם בטעות מסך טוב אז הוא חושב שהוא יכול להשתוות לליגה של SONY , IIYAMA

פורסם

קשה לשמור על תרבות דיבור? חייבים לקלל?

ממש מצער שאתם צריכים לקלקל לבנאדם אחד את כל הת'רד, אתם מוזמנים להתדיין פה, אבל את השפה המלוכלכת תשאירו בחוץ.

את הוויכוחים תשאירו לפרטי - אם אין לכם מה להוסיף אשר רלוונטי לנושא, אז אל תוסיפו כלום.

פורסם

לידיעתכם ה-HYUNDAI הזה טוב מאד. במחירו לא ניתן למצוא מסך טוב יותר. כמובן ש-EIZO ו-VIEWSONIC טובים יותר אך הם עולים משמעותית יותר על כן זו ממש לא חוכמה להשוות אליהם. ה-VP171 אכן מציג 16MS שכן הוא מבוסס על פאנל ה-AU OPTRONICS. ה-HYUNDAI מבוסס על פאנל ה-SAMSUNG ועל כן הוא מציג פחות מ-20MS. במידה והוא היה מבוסס על פאנל ה-HYDIS הוא היה מציג אמנם זמן תגובה של 20MS אך הוא היה איכותי יותר בסרטים ומשחקים (וטוב יותר מכל ה-SONY/VIEWSONIC) שכן הפאנל הזה כיום הינו הטוב ביותר. הבעיה היא שהופסק הייצור של המסך הזה עם הפאנל הזה וכיום לא ניתן להשיג שום מסך בארץ עם הפאנל הזה.

פורסם

אני ידביק פה

זה הוסר משום מה

הפאנל שהמסך משתמש בו כרגע ומה שמיובא לארץ ע"י ח.י מחשבים זהו פאנל סמסונג 12ms .

היונדאי.

פורסם

בנוגע לLCD-ים, באמת הייתי מחכה. לCPU חדש, למשל, כנראה שלא הייתי מחכה, לLCD כן.

כיום, הLCD-ים מציגים response time נמוך על חשבון איכות צבע, וגם אז הזמן לא נמוך מספיק.

יש שני דברים ששווה לחכות בגללם:

1. קיימים דגמים ניסיוניים שיורדים מה10 מילישניות (שמעתי על 8 מילישניות)

2. כושר ייצור הLCD-ים עולה בהרבה על הביקוש בשוק - מה שאומר שהמחירים ירדו עוד הרבה בזמן הלא רחוק.

כמובן שאם אתה עובד על מסך 17" שכבר לא מציג את הצבע האדום, למשל, כדאי להחליף כרגע, אבל אם אתה לא לחוץ - לחכות זה חיובי.

בשנתיים הקרובות צפוייה התעוררות רצינית בשווקי טלוויזיות הLCD, זה שוק אדיר שידחוף את התעשייה קדימה. כבר יש התפתחות רצינית בתחום,

אבל מסתמן שהLCD תהיה זו שתירש את הCRT, לפחות בשנים הקרובות.

בפירוש יש למה לחכות.

פורסם

אני ידביק פה

זה הוסר משום מה

הפאנל שהמסך משתמש בו כרגע ומה שמיובא לארץ ע"י ח.י מחשבים  זהו פאנל סמסונג 12ms .

היונדאי.

סבבה מאמין לך...

אתה יכול להראות לי מקור אחד אמין באינטרנט שאומר את זה

(פעם שעברה שאני אמרתי לך שהוא לא 12MS כמעט הרגת אותי, עכשיו עוד 20 איש אמרו לך את זה ;))

תן לי לינק אחי, זה מעניין אותי

או שתדפיס את המפרט של המסך שלך מהחוברת שקיבלת איתו או משהו כזה

יניב

פורסם

כרגע אני בעבודה.

כשאני יגיע הביתה אני אשלח לך לפרטי

גם כך הנושא אנו קשור לטופיק.

מקובל ? :xyxthumbs:

פורסם

וואלה סבבה

מקווה ששכחת מה שהיה פעם שעברה ;)

יניב

פורסם

עוד בעייה שיש בLCD במשחקים זה שהם מוגבלים לרזולוציה אחת, ובכל רזולוציה אחכת הכל נראה קטסטרופה. לא כל משחק יכול להציג בכל רזולוציה ולא תמיד הכרטיס מסך יכול לעבוד עם FPS מספיק גבוה ברזולוציה של המסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים