פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים שלום לכולם.נראה לי עשיתי טעות וזכיתי במסך LG F700B. ואני לא מבין מה קורה חלק מהביקורות שנויות במחלוקות. הרבה אנשים אומרים כשמגדילים חלונות ב- WINDOWS, מקטינים וכו רואים כל מיני בעיות בתצוגה וגם הקצוות מעוגלים או משהו כזה.קיצור ללכת על זה או לבטל דחוף?תודה.
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים תלוי כמה הוא עולה לךעקרונית אם אתה קונה אותו במחיר רגיל עדיף להשקיע עוד קצת ל Pאני קנית את ה B ולצערי קיבלתי יחידה פגומה..לחלק מהB יש את הבעיות שהצגת, אחרי ביקור קצר במעבדה הבעיות נעלמות, אבל עדיין לא כדאי לקנות מסך בידיעה שעוד שבוע הוא יבקר במעבדה
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים כנראה לא שיחק לכם המזל לי יש אותו ואני ממש מרוצה אחלה מסך אין בעיות אין תקלות...
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים זה לא שלא שיחק לנו המזל, זה פשוט ששיחק לך המזלזאת בעיה ידועה ומוכרת במעבדות LG בישראל, הדגם הזה נחשב למאוד בעייתיאבל כמו שאמרתי אחרי ביקור במעבדה זה מתוקןבכללי אני מרוצה מהמסך הזה, יש לו אחלה צבעים והוא שטוח לחלוטין, עיצוב חיצוני יפה
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים מחבר אז לבטל את העסקה או ללכת על המזל?לשאול אותם אם הוא יגיע דפוק הם ישלמו על משלוח חזרה אליהם ?
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים קח את המסך, 800 שקל זה כלום כסף למסך כזה שבכללי אם הוא מגיע תקין או שהוא חוזר מהמעבדה תקין הוא ממש אחלה מסךותערוך הודעות אל תפתח 2 ברצף ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.