עבור לתוכן

בעיה בקירור מערכת AMD 64BIT עזרה בבקשה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

המממ קבל אחי פירוט...

מארז קוברה של ריידמקס...

שני מאווררים מקדימה שמכניסים אוויר אחד RAIDMAX אחד TT LED FAN

מאחורה יש אחד של SUNBEAM חזק... הוא מוציא אוויר כמו גדול... אני אוסיף עוד אחד עוד כמה זמן...

בדלת יש אחד של ריידמקס שמכניס גם אוויר... כדיי לי להפוך אותו שיוציא? ודרך אגב הגריל שומר שאם אתה תיגע בטעות במאוורר אתה לא תקבל ממנו מכה... בכל זאת להוציא אותו?

• תגובות 45
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כבר יש לו 4 מאוררים, הוא בסך הכל צריך עוד 2 (אחד להוסיף מאחורה ואחד בגג)

אם כבר החלטת לקנות את הסט הזה, שלדעתי אין צורך בזה..

אז יש גם במקום אחר בקצת יותר זול אבל הכסף זה לא מה שעושה את ההבדל:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?manufacturers_id=55&products_id=6682

;D

עדכון:

בריידמקס הגרילים לא נוראיים אם לא בא לך להתעסק עם זה תשאיר אותם וזהו

הסאן בים מספיק, תוסיף עוד מאורר מוציא מתחתיו, ואת הדלת תשאיר שיכניס

איזה צבע הTT LED FAN? (אדום\ירוק\כחול?)

והגריל (מקדימה ומאחורה, לא זה שבצד) גם חוסם כניסת אצבעות אבל גם חוסם כמות דיי גדולה של אוויר ולא נותן למאורר לספק את המקסימום יכולות שלו

פורסם
  • מחבר

הממ אחי אני לא קונה ת'סט...

הלד בצבע אדום...

אתה יכול בבקשה להביא אולי מדריך איך לסדר ת'חוטים שיהיה הכי טוב? ודרך אגב אני לא הולך לעשות חלון למעלה... זה יכער אותו מוות וזה גם לא יעזור נראה לי...

פורסם

אולי תבדוק משחה טרמית?

פורסם

אף אחד לא מבקש חלון למעלה, בסך הכל מאורר

המאורר לדים של טרמלטק, ( זה שבצבע אדום) הוא בגודל 80ממ או 120ממ ?

פורסם
  • מחבר

המממ 80 אבל אם אני אשים למעלה לאיפה הוא יוציא ת'אוויר אם אני לא עושה חור?

פורסם

לעשות חור כן, חלון לא (:

בכל מקרה המאוררי לדים אדומים\ירוקים 80ממ של טרמלטק ממש חלשים אם הוא עומד מאחורי גריל מובנה במארז, אני מנחש שהוא בקושי זורק אוויר

פורסם
  • מחבר

אז מה לעשות אחי?

פורסם

דבר ראשון תערוך את ההודעה הראשונה בתארד, תשנה לכותרת אינפורמטיבית שתרמז על נושא התארד

דבר שני תרשום פה את כל המאוררים שיש לך, אם כולם 80ממ אז רק תרשום דגמים, חלק ג'נרי חלק טרמלטק וכאלה חשוב שנדע מה ה"כוח" של כל אחד מהמאוררים

דבר שלישי תכתוב אם הגריל חוסם, אם החורים יותר מידי קטנים אם הרוויחים מצומצמים או שאלה חורים גדולים פתוחים ולא מפריעים לאוויר לעבור

אם אפשר תמונה, אפילו מסתם מצלמת WEB זה יהיה מצויין

חור בגג אתה לא מוכן לעשות כי זה מכער, אממ להגיד לך תאמת אם תשים איזה גריל או משהו זה יכול אפילו להוסיף ליופי.. אבל איך שבא לך

וכן, זה כן ישפיע וזה חשוב לזרימת האוויר (אוויר חם עולה למעלה, וצריך מאורר שישחרר את האוויר החם הזה שלא יכלא בחלק העליון)

פורסם
  • מחבר

טוב המממ כולם 80 מ'מ

מקדימה (נראה לי שיש גריל שחוסם) אחד TT אחד RAIDMAX שניהם 2200 RPM

בחלון יש גריל והוא של RAIDMAX 2200 RPM

מאחורה 1 של סנבים מוציא אוויר ואני מוסיף עוד אחד עוד כמה זמן.... 2750 RPM

פורסם

חברה- הבן אדם עם מארז מפוגז במאוררים! מארזים עם פחות מאוררים שומרים על חום נמוך יותר- אחי הבעיה שלך ממש לא במאוררים.

אחד פה זרק לבדוק את המשחה הטרמית- זה נראה לי מאוד לעניין- תבדוק אם המשחה/מדבקה אחידה ויושבת טוב בין הסינק למעבד- כי הבעיה שלך מאוד מתאימה למקרה שמשהו דפוק במשחה/מדבקה תרמית....

-אני יודע אצלי כשרק קניתי את המעבד- ופירקתי אותו כמה פעמים- ובכל פעם המדבקה הטרמית נמרחה עוד קצת ועוד קצת עד שבסוף היא ממש לא הייתה אחידה וזה השפיע המון ... (אולי אפילו תקנה ב35 שח AC 5 - תאמין לי אתה תרגיש בהבדל...)

פורסם

הוא צריך זרימת אוויר מהירה ולא רק כמות גדולה.. העניין הוא שיש לו מאוררים חלשים (כמו הטרמלטק 80ממ) ובמארז יש גרילים מובנים...

ככה שזרימת האוויר אצלו רחוקה מלהיות מושלמת

בכל מקרה כמו שאמרתי קודם חשוב לשמור על הסינק במצב תקין, שלא יהיה אבק בין הסנפירים, לרענן משחה טרמית כל כמה חודשים, אם זה סינק קופר (נחושת) לשמור שלא יתחמצן (קורוזיה.. ירוקת ::))

פורסם
  • מחבר

הנה אחי הוספתי עוד מאוורר שיוציא אוויר... אני עומד לעשות עכשיו ת'בדיקה... אם זה לא עובד אז יש מצב שזה המשחה הטרמית נכון? כי קיבלתי אותה עם הסטוק...

פורסם
  • מחבר

בעע אחי גם אחרי ששמתי ת'מאוורר להוצאת אוויר הוא עדיין על 60 מעלות.... שומע אחי בהתחלה לא הייתה שום בעיה והוא היה אני זוכר פעם אחת על 38 מעלות... נראה לי פשוט שהמשחה התרמית הלכה או משהו... יש מצב שזה המשחה התרמית אחי? אם כן אז על איזה משחה אתה ממליץ?

פורסם

ARCTIC SILVER 5

המשחה הכי טובה

תמרח לפי המדריך פה באתר ואני חושב שזה יוריד לך כמה מעלות...

כמו כן, כמו שאמר לך כבר וואטוס.... תסדר חוטים ותנקה אבק, אם אפשר גם תוריד גרילים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים