פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים אני רוצה לצבוע את המארז שלי.בנוס אני רוצה גם לצייר עליו משהו שיש עליו יחסית פרטים קטנים שצריכים צביעה יותר מדויקתאז אני צריך דרך לצבוע את זה אבל לרסס את הספריי לא יהייה לי טובאיך אני יכול לצבוע? יש עוד דרכים?תודה
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים שמע אם אתה אומן אז אתה יכולעם מכחול וכל זה.. אבל אני משער שאתה לא.. אז אתה יכול לעשות כמו כאן:http://metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/coloured_appliques/index_eng
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים לא צריך להיות אומן בשביל זהתעבור עם עיפרון דק על הקווים החיצוניים , אם לא יוצא טוב אתה מוחק ועושה מחדש.. בשביל זה עיפרון דק חלשאחרי זה תצבע בתוך הקווים עם מכחול
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים אתה יכול להכין לך שבלונה מפרספקס או קרטון יחסית עבה ואז לקבע אותו על הדלת או אפיה שאתה רוצה ואז לחסום חלק בעזרת קרטון אחר ואז אתה יכול לרסס בחופשיות וגם במקומות קטנים. מקווה שהבנת אני אנסה להסביר יותר טוב נגיד אתה רוצה לצייר את זה " :-X " אז אתה לוקח קרטון בגודל של הדלת חותך את הצורה ואז נגיד אתה רוצה את החלק התחתון לצבוע באדום אז אתה לוקח עוד קרטון ושם על העניים וצובע ואז הפוך
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים מחבר המיכחול רעיון ממש ממש טוב גם אני חשבתי עליו...ואיך אני משייף וכל זה? או שאני צובע ישר על הצבע שיש לי עכשיו במארז איך שהוא? המארז עכשיו לבןאני צריך לשייף או משהו?
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים אני לא כל-כך מבין במספרים של זה אבל לפי מה שראיתי פה בwork logs משתמשים במשהו כמו 600, 800, 1000חכה לתשובה מנסיון של מישהו
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים עוד אפשרות קצת יקרה, להשיג קומפרסור או להשכיר, ולרכוש ערכת צביעה Air brush.http://www.badger-airbrush.com/
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים אחי אפשר לשים מדבקות ולעבור על זה בצבעי מכחול כמו שעושים בחינה למשל להדביק תמונה של מיקי מאוס ולצבוע את הביפנים בצבעים שאתה רוצה תנסה
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים מחבר אחי אפשר לשים מדבקות ולעבור על זה בצבעי מכחול כמו שעושים בחינה למשל להדביק תמונה של מיקי מאוס ולצבוע את הביפנים בצבעים שאתה רוצה תנסה למה אתה מתכוון?כאילו לעשות שבלונה של מה שאני רוצה לצייר על מדבקה ואז לצבוע בתוך השבלונה? ואז...?
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים הסבר מפורט להכנת ציור על מארז בעזרת מדבקות 1) אתה הולך ליריד לאילת מוצא אומן חינה מפרק אותו מכות ולוקח לו תמדבקות חינה (זה סתם הכוונה שתשיג מדבקה עם ציור שאתה ושתהיה של חנה )2) למצוא תצבעים המתאימים למדבקה ולציור 3) לציר יפה 4) להוצי תמדבקה ולהשאיר תמארז ליבוש 5) אולה יש לך מארז עם קישוט חינה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.