עבור לתוכן

Gainward GEFORCE 6800GT 256MB GOLDEN SAMPLE - Aווה עוגייה?

Featured Replies

פורסם

http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1781&catcode=226

שלום אנשים.

ראיתי בנועה שהגיע סופסוף כרטיס 6800GT מיוחד מסידרת הגולדן סאמפל האגדית ולפני שאזמין אותו רציתי לשאול מה דעתכם עליו. לפי מה שידוע לי בעבר גיינוורד השקיע בזיכרונות איכותיים יותר בסידרה זו, האם זה כך גם בכרטיס הזה? האם חוץ מהקירור המסיבי והייחודי שונו דברים נוספים?

בנוסף - מה דעתכם על נועה? שמעתי עליהם דברים טובים והייתי שמח לשמוע עוד דיעות לכאן או לכאן לפני הרכישה.

תודה אנשים...

555722.JPG

פורסם

אני לא בטוח אם הבאנדל שלהם יותר טוב משל אחרים, או הזיכרונות טיפה יותר מהירים - מה שבטוח, לדעתי לא שווה להשקיע 500~ ש"ח נוספים בשביל לקנות כרטיס מחברה אחרת - יש לך כטריסי GT טובים, כאמור בהרבה פחות - ואף כרטיסי ULTRA בעוד קצת תוספת.

פורסם
  • מחבר

הכל טוב ויפה, אבל כיום כמעט בלתי אפשרי גם בארץ וגם בחו"ל למצוא כרטיס 6800U ותאמין לי שניסיתי. בכל מקרה, לפי סקירות שקראתי ברשת הגולדן סאמפל עובר ב OC אפילו 6800U ב OC.

פורסם

אז כבר עדיף לחכות ולקנות ULTRA שאתה יודע במאה אחוז יעבור במהירויות שלו את הULTRA (מן הסתם)..

פורסם

גירסאת הGT משתמשת בזיכרונות בתיזמונים של 1.6NS כמו גירסאות ה6800U .

גיינוורד היא החברה היחידה שמספקת זכרונות כאלו בגירסאת ה GT.

ככה שיש פוטנציאל יותר גדול לאוברקלוק מאשר שאר החברות

פורסם

גירסאת הGT משתמשת בזיכרונות בתיזמונים של 1.6NS כמו גירסאות ה6800U .

גיינוורד היא החברה היחידה שמספקת זכרונות כאלו בגירסאת ה GT.

ככה שיש פוטנציאל יותר גדול לאוברקלוק מאשר שאר החברות

והסיבה לשלם על זה 500 ש'ח היא:

פורסם

רק ציינתי עובדה :) לא אמרתי אם זה שווה את התוספת במחיר או לא

פורסם

שווה משכנתא... :\

פורסם

אורך חיים,אחריות..ואני לא מדבר על אחריות כמו שאתה מבין אלא על כרטיסי גיינוורד ובמיוחד ה golden sample אתה יכול לסמוך...לי יש עדיין את ה 4800 golden sample,שנגמרה לי האחריות עשיתי עדכון קושחה והיא נכשלה,קיצר הלך הכרטיס מסך שחור...יצרתי קשר עם Gainward בטאייוואן והחברה שם נתנו לי לשלוח את הכרטיס אליהם.

לא רק שהם עידכנו לי את הקושחה אלא גם ניקו לי את המאוורר,תראה לי חברה או חנות שתעשה לך את זה.

Gainward שווה כל אגורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים