פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים אני רוצה לדעת מה תיהיה התוצאה של חיבור שתיים או יותר מאווררים לאותו מולקס.עכשיו נגיד שבשתיים זה זניח אם בכלל מה קורה עם 3,4,5...ה"תוצאה"שעלייה אני מדבר זה מהירות המאוורר כי משום מה נראה לי שאם הם יהיו על אותו מולקס הם יקבלו פחות זרם\מתח.חוץ מזה זה לא יחשב מקבילי?...עכשיו נגיד שזה לא נורא,האם זאת אותה תשובה לגבי 1.אם החוטים שלהם נוגעים זה בזה2.אם לא...צריך תשובה מהר אני באמצע העבודה כאמור...
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים אם אתה מחבר את כולם לאותו חוט במולקס זה יהיה במקביל ולכן לא תהיה שום בעיה... ולא הבנתי את שאלתך השניה
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים WOWעירבבת פה כמה דבריםהכל תלוי איך אתה מחבר אותםאם אתה מחבר במקביל-לא תהיה שום ירידה במהירות, כולם יקבלו את אותו המתחאם אתה מחבר בטור-המתח יתחלק על כמות המאווררים שתחברלחבר במקביל זה אומר לחבר את כל ה-(-) (חוט שחור בד"כ) ביחד לחוט השחור במולקס, ואת כל ה-(+) ביחד למתח המתאים במולקס (V5\12).בכל מקרה, כל עוד מדובר במספר קטן של מאווררים בעלי הספק לא גדול במיוחד, הכל יהיה בסדר.אם תתחיל להעמיס יותר מדי על חוט אחד של מולקס, למרות שבתאוריה לא אמורה להיות בעיה, יכול להיות שיווצר קצת עומס על הספק, ואז יכולה להיות בעיה.אז אם זה רק 2-3 ג'נריים, לא נראה לי שתהיה בעיה. אם המספרים מתחילים לעלות, תתחיל לבדוק כמה הספק את צריך מהספק.
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים מחבר אוקיי.אני הייתי בטוח שדווקא במקביל זה ישתנה,טוב אני לא כזה מנוסה באלקטרוניקה...(עשיתי הרבה דברים אבל הם עובדים בנס כנראה...)
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים מחבר שאלה חדשה:מה יקרה אם אני כל קצוות חוט של שתי מאווררים כלומר אני יקח פלוס של אחד ויחבר את הקצה אם פלוס כנ"ל עם מינוס...מה זה יעשה?
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים לא הבנתי מה אתה רוצהאתה מתכוון לחבר את המינוסים לפלוסים?אם כן, אז אל תעיז....במקרה הטוב (אם לא יגיע מתח), כלום לא יעבוד.במקרה הרע, אתה תקצר את הספק ולך תדע מה הוא יקח איתו.
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים אל תעשה את זה את זה אלא אם כן קיבלת את העצבים על המחשב ובא לך לראות מה יקרה אם יהיה קצר בספק ואיזה חלקים ילכו איתו ;Dלא נראה לי..אז פשוט מאוד תחבר את האדום של המאווררים לצהוב של המולקס ואת השחור של המאווררים לשחור של המולקס. מאוד פשוט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.