עבור לתוכן

כל הכבוד לצה"ל 2

Featured Replies

פורסם

תאמינו או לא אבל לצה"ל אכן יש מחסור של נהגים...חחח

• תגובות 50
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל גם נהגים מקבלים נשק...

פורסם
זה שיצאת מצה"ל זה רק תעודת בושה שלך,וכנראה שאתה לא מהאוכלוסיה הטובה

בחיי אתה משעשע - זה שיצאתי מצה"ל מסיבה רפואית אומר שאני לא מהאוכלוסיה האיכותית לפי ראות עינך ? וזו דעתך בלבד ולבל לי להתייחס אליה.

אם זה הקריטריון של "בנאדם איכותי" - מי שמשרת 3 שנים - אז אני אוותר על זה - כי את המעלות שלי כבנאדם איכותי אני אאסוף במקומות אחרים ולא בצבא - מה שקורה כיום.

שירתת בכלל ?

פורסם
  • מחבר

אבל גם נהגים מקבלים נשק...

למזלינו הרב הנהגים מקבלים נשק רק בטירונות אבל בטירונות 00 של שבועים, עם 2 מחסניות אפשר לעשות הרבה.

לא שרכב 15 טון לא יכול להיות מכונת קטל, במיוחד אם מדובר בנהג עם מזג חם ובהמה כמו אחוז ניקר בנהגי ישראל, אז

חבל על הזמן. מי שכן מקבל נשק בכל הסיפור אז זה הספק שנוסע עם הנהג אם מתוכננת נסיע ארוכה (נגיד מבסיס ציוד באיזור חיפה לבסיס באילת) ולא הנהג עצמו.

פורסם

למזלינו הרב הנהגים מקבלים נשק רק בטירונות אבל בטירונות 00 של שבועים, עם 2 מחסניות אפשר לעשות הרבה.

לא שרכב 15 טון לא יכול להיות מכונת קטל, במיוחד אם מדובר בנהג עם מזג חם ובהמה כמו אחוז ניקר בנהגי ישראל, אז

חבל על הזמן. מי שכן מקבל נשק בכל הסיפור אז זה הספק שנוסע עם הנהג אם מתוכננת נסיע ארוכה (נגיד מבסיס ציוד באיזור חיפה לבסיס באילת) ולא הנהג עצמו.

וגם צריך לשלול ממנו את הזכות למטבח בבית, כי במטבח יש סכינים, וכמובן, לקחת לו את הרשיון נהיגה האזרחי, אה כן, ואיך שכחתי, לשים אותו בשכונה עבריינית.

את סתם מבלבלת ת'מוח עכשיו, באמת.

פורסם
  • מחבר

ואתה סתם עושה לי דווקא. צרייך בשבילו תכנית שיקום לפני הכל, אח"כ צבא. זה כבר שנתנו לו פרס וחנינה שלא שלחו אותו למאסר או למוסד לנוער עבריין והוא צרייך להגיד תודה ולשתוק אבל בסדר. אתה היית מוכן לשרת עם אחד כזה איתך? נגיד וכן, אבל איך היית מתייחס אליו? נותן לו יחס מיוחד כי אולי הוא פצצה מתקתקת? נמנע ממנו? הצבא זה לא קבוצת גמילה/שיקום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים