עבור לתוכן

צריך עזרה בחיבור מפרט ב 2000 שקל

Featured Replies

פורסם

לא צריך מסך

המחשב הוא לא למשחקים אלה רק לאינטרנט ולתוכנות לא ממש חזקות

לא צריך מחשב חזק אבל משהו יציב שיוכל לעבוד הרבה זמן רצוף

תודה...

פורסם

צריך ציוד היקפי אחר?

הכל מיקרה הינה מפרט כולל מקלדת ועכבר:

.

מעבדי ?AMD?  כמות

מחיר סה"כ

Athlon XP 2500+(512k 333)    1

510

510

לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות

מחיר סה"כ

NF7 (nForce2)lan,usb2    1

380

380

זכרונות? DDR 400 כמות

מחיר סה"כ

512MB A-DATA   1

460

כרטיסי מסך? ASUS כמות

מחיר סה"כ

V9520 GF FX5200 128MB,TV    1

420

דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL

80 GB 7200 ATA-100 (8MB)    1

410

כוננים- ??1.44, FLOPPY כמות

Teac/SONY 1.44    1

40

צורבים?

Lite-on 52 x 32 x 52 (kit)    1

190

מארזים? 

HEC Compucase CI-6A19    1

390

מקלדות?

MS Internet + MS Mouse Optical   1

120

סה"כ

2920

זה מה יש:

מעבד נחמד ביותר+לוח אם טוב מאוד!

512 זיכרונות ADATA

כרטיס מסך נחמד

מארז טוב

וצורב פלופי ומקלדת ועכבר

פורסם
  • מחבר

לא

פורסם
  • מחבר

תודה אחי

אבכל אני לא צריך לא צורב לא עכבר לא מקלדת

זה לעבודה של אבא שלי....

אתה יכו ללהגיד לי מאיזה חנות הכנת את המפרט?

פורסם

בבקשה:

{AMD ATHLON XP 2200 BOX{415

{EPOX 8RGM3I Nforce2{450

{TWINMOS DDR 256MB 400mhz{290

{Western Digital 40/7200 JB 8MB{360

{LITEON 52X32X52 OEM+SW{215

{Floppy 1.44{50

{COMPUCASE 6CS3{220

סה"כ:2,000 ש,ח

מעבד טוב, לוח אם איכותי עם כרטיס מסך GF4 מובנה, זיכרון מהיר, הרדיסק מהיר עם 3 שנים אחריות, צורב מעולה, כונן דיסקטים, ומארז עם ספק איכותי.

הרכבה עולה בחנות עוד 170 ש"ח. במידה והמחיר כולל הרכבה, ניתן לקחת CD-ROM במקום צורב ולוותר על הכונן דיסקטים.

תתחדש

פורסם

הנה מפרט שהכנתי:

מעבדי ?AMD?

Athlon XP 2500+(512k 333) 510

לוחות אם למעבדי ?AMD?

NF7-M + GF4ob 460

זכרונות? DDR 400

256MB A-DATA 230

דיסקים קשיחים? Hitachi(IBM)

80 GB 7200 ATA-100 360

כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY

Teac/SONY 1.44 40

כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM

LG x52 80

מארזים?

ATX MIDI PFC, usb 170

מחירון עבודות במעבדה?

Assembly Computer (new compon. 190

Total price 2040 ¤ - המחיר הזה למזומן בתשלום 1!

for payments 12 X 186 ¤

אוקי, מה יש לנו כאן?

מעבד: אחלה מעבד שיספיק לך לכל השימושים שאתה צריך. אם רוצים עוד לחסוך יש שם מעבד סמפרון 2400 ב70 שקל פחות אבל אין לי מושג איך הוא...

לוח: לוח עם שבב מעולה. הבעיה שלו? כדי לחסוך בכסף הכרטיס מסך מובנה על הלוח! לביצועים הגרפיים שאבא שלך צריך (אני מניח שזה אופיס ואינטנט?) זה מספיק ויותר אבל הכרטיס מסתמש בזיכרון של המחשב, אולי כדאי לשקול להוסיף עוד זיכרון.

זיכרון: 256 מגה של זיכרון. כאן, לקנות 512 בהשקעה של עוד 230 שקל שווה מאוד ותיתן הרבה יותר ביצועים למחשב (הוא יהיה יותר מהיר..)

HD: הכי פשוט שיש שם - 80GB, אני מניח שאפשר למצוא במקומות אחרים עוד יותר קטן. אם רוצים עוד ביצועים אפשר להשקיע 50 שקל ולקית WD 80G עם 8MB באפר שיתן יותר ביצועים.

יש כונן פלופי וכונן CD. לא צורב! אם הוא צריך צורב זה תוספת.

מארז: יש שם אחד עוד יותר זול ב10 שקל פחות, אבל לדעתי הוא מכוער :) אני מאמין שהמארז הזה מספיק. יהיו כאן אנשים שיגידו לך להשקיע במארז עם ספק יותר איכותי (עוד 150-200 שקל). החלטה שלך.

שים לב שבמפרט הזה כלולה הרכבה (מה שלא כלול במפרט מעלי)!

זה מה נכנס בתקציב...

עריכה: שכחתי להגיד, המפרט מ www.KSP.co.il

כמובן שעד שהכנתי ידידנו JC כבר הכין גם אחד משלו. אז נכתוב את ההבדלים.

כאן יש מעבד יותר חזק.

הלוחות הם בערך באותה רמה

גם הזכרונות.

ההארדיסק אצלו יותר קטן, אבל כאן זה מה שאתה צריך. לכמה מקום אבא שלך יזדקק.

הוא הצליח לשים צורב ואת המארז שהוא שם אני לא מכיר אבל הוא מחברה מוכרת ואם יש בו ספק זה אמור להיות ספק טוב.

אבל אין שם הרכבה כמו שהוא אמר.

שניהם טובים אבל אני מאמין ששלי יותר מהיר (אבל בלי צורב :) )

(ושוב, מחשב זה לא לחמניה שקונים כל שבוע, אם התקציב מאפשר, הייתי לוקח את הHD היותר יקר ב50 שקל ואת התוספת זיכרון ב230 - אבל החלטה שלך)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם!!

אנ יידבר עם אבא שלי ונראה כבר4 מה הוא יבחר...

פורסם
  • מחבר

עוד דבר קטן ואחרון

אני חושב שממודם שלו מתחבר דרך כרטיס רשת

אתם יכולים להביא לי גם המלצה לכרטיס רשת?

פורסם

יש כרטיס רשת על הלוח.

על הלוחות האלו יש כרטיס מסך (גיפורס4 MX אם זה מעניין אותך. לא משהו חזק כלכך אבל זה יספיק לעבודה משרדית), כרטיס קול (סראונד לא שזה שוב מעניין אותך :) ), כרטיס רשת ויציאות USB.

הנה תראה כאן בתמונה (זה המאחורה של הלוח nf7-m) הכחול זה הכניסה למסך ומעל הUSB יש את הכניסה של הרשת.

591453499.JPG

מה שכן, אם כבר אז בו נסביר את ההבדל בין הלוחות.

באיפוקס (מה שJC שם במפרט שלו) יש 2 יציאות למסך שזה שימושי אם אתה רוצה לחבר 2 מסכים. באביט יש את כל החיבורי סאונד על הלוח ככה שבאמת אתה יכול להשתמש במערכת סראונד של כמה רמקולים בניגוד לאיפוקס. ההבדל העיקרי בינהם הוא שהאביט הוא לוח בגודל רגיל והאיפוקס הוא לוח יותר קטן פיסית. ומה שאותך מעניין בזה שעל האביט יש יותר מקום לכרטיסי PCI וגם יש חריץ נוסך להתקנת זיכרון! זה אומר שהוא יוכל לשדרג אותו יותר פעמים (להוסיף זכרון - על האביט יש 3 סלוטים לזיכרון על האיפוקס 2)

ושוב, על הלוחות יש כרטיס רשת אז לא צריך עוד כרטיס (אלא אם בנוסף למודם המחשב צריך להתחבר לרשת עם מחשבים אחרים, ואז צריך עוד כרטיס להתחברות אליהם...)

פורסם

אני לא הייתי קונה את המארז במפרט של MORTZKING. :P

פורסם

מארז: יש שם אחד עוד יותר זול ב10 שקל פחות, אבל לדעתי הוא מכוער :) אני מאמין שהמארז הזה מספיק. יהיו כאן אנשים שיגידו לך להשקיע במארז עם ספק יותר איכותי (עוד 150-200 שקל). החלטה שלך.

תראה, המארז שJC שם הוא עם ספק סביר בלבד. לא משהו תותחי והוא בלי PFC.

אין לKSP ספקים נורמאליים לצערי זה נכון, ויותר בעייתי, הם מוכנים לקבל כל חלק שנקנה בחנות אחרת להרכבה חוץ מספק ומארז. אבל ממה שהם אומרים, הם לוקחים אחריות מלאה לכל ספק שהם מוכרים כי הם בוטחים בספקים שלהם והם בוחרים אותם בעצמם אצל היצרנים (אלא ספקים שרשום עליהם KSP...). אם אתה קונה מחשב שלם בKSP והם מוכנים לתת לך אחריות על המחשב עם ספק שלהם... לדעתי אין בעיה. אצלי במחשב פועם ספק KSP 400W...

פורסם

אני לא חושב שהספק במארז 160 שקל בפנים זה הספק 400 וואט שפועם אצלך. (גם אני עובד עם גנריים).

פורסם

בזמנו הייתה לי שיחה עם הבחור שאחראי על הספקים שKSP קונים.

זה לא שייך לתרד הזה, אבל אין טעם לפתוח על זה תרד חדש.

אני לא יודע איזה ספק יש ב160/170 שקל הזה אבל ה400W המיוצב שלהם הוא עם 40A על ה5V וזה נחמד ביותר. מה שכן ראיתי במו עיניי שהם מקבלים סמפל של כל ספק לפני שהם מזמינים אותו ושוחטים אותו במעבדה שלהם בבדיקות מאמץ כדי לראות מה הוא שווה.

לטענתו הם הצליחו להפעיל שני מחשבים עם ספק 400W אחד... בכל מקרה שישאל את המוכר אם הוא ממליץ לקחת את הספק הזה או לשדרג למארז יותר חזק ב50 שקל...

פורסם

יש שם מארזים ב 250 ו 260 שקל עם ספקים סבירים.

פורסם

המארז של ה160 מכוער ובא עם ספק של סאנשיין קומה , ה170 אני לא יודע , וב260 כבר יש את הספק של KSP(400W) שהוא בכלל בכלל לא רע(יש כזה אצל אח שלי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים