עבור לתוכן

צריך המלצה למסך LCD

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לרכוש מסך LCD ,המסך צריך להיות

בגודל של לפחות 17 אינט'ש , המסך צריך להיות

מתאים  למשחקים ולסרטים (אם יש בכלל מסך כזה)

תודה מראש

פורסם

כדי שניתן המלצה צריך לתת תקציב לקניית המסך.

חוץ מזה שאתה יכול לחפש ולמצוא עשרות ת'רדים בנושא.

פורסם
  • מחבר

תקציב של עד 3500 ש"ח

פורסם

המסכים המומלצים על ידי הם SONY HX73 וVIEWSONIC VP171.

יש גם את הSONY HS74P אבל הוא סתם יותר יקר משאר המסכים.

פורסם

לא נעים לאמר , אבל פשוט מוזר איך שמנהל פורום תצוגה ותלת מימד ממליץ על מסך של סוני .- כנראה ששמות , זה מה שאתם מכירים .

סוני הם חברה שמייצרת מסכים טובים ,אבל לקנות מסך ב-3000 ש" ח , כשאפשר לקבל את אותו הדבר ב- 2500 , זה ממש בושה !

המסך וויוסוניק הוא עדיף , אבל עדיין בתקציב כזה , זאת שטות מוחלטת לקנות מסך המציג מטרציית צבעים של 18 ביט בלבד .

נסה שלקנות את המסך eizo l557 עם פנאל היידיס , ותשווה אותו לסוני - נראה מה דעתך .

*לא יודע מה איתכם , אבל מי שבאמת רוצה להשקיע במסך , יחפש , כפי שאני עשיתי , את הטוב ביותר . l557 .

פורסם

אם אתה לא יודע, המסכים שהמלצתי הם בין מסכי הLCD 17" הכי טובים במחיר הזה. זה שיש מסכים עם 12 מילישניות זה לא אומר שהם מציגים תמונה חדה ובהירה כמו המסכים שהמלצתי.

תאמין לי שראיתי די הרבה מסכים (עשיתי סקר שוק לפני חודש) וראיתי בבירור הבדלי איכות בין המסכים של סוני והמסך של viewsonic לבין שאר המסכים, הזולים יותר.

שים לב שאני לא עושה הכללות כמו אלה שממליצים על חברה מסויימת בעיניים עצומות, אלא נותן דגמים מדוייקים. תאמין לי שאני הייתי האחרון לחשוב שמסכים של סוני הם משתלמים....אבל הבנתי את זה אחרי שקניתי את המסך. אני לא יודע למה אתה שונא את סוני, אבל לא תמצא איכות כמו של המסכים שהמלצתי ב2500ש"ח.

פורסם

בכל מקרה

שני המסכים מעולים - פותח הת'רד - תברר מי היבואן ותלך לראות אותם - זה שווה את זה גם אם זה רחוק - זו השקעה רצינית.

לא משנה מה תחליט

הנאתך מובטחת.

פורסם

אם אתה לא יודע, המסכים שהמלצתי הם בין מסכי הLCD 17" הכי טובים במחיר הזה. זה שיש מסכים עם 12 מילישניות זה לא אומר שהם מציגים תמונה חדה ובהירה כמו המסכים שהמלצתי.

תאמין לי שראיתי די הרבה מסכים (עשיתי סקר שוק לפני חודש) וראיתי בבירור הבדלי איכות בין המסכים של סוני והמסך של viewsonic לבין שאר המסכים, הזולים יותר.

שים לב שאני לא עושה הכללות כמו אלה שממליצים על חברה מסויימת בעיניים עצומות, אלא נותן דגמים מדוייקים. תאמין לי שאני הייתי האחרון לחשוב שמסכים של סוני הם משתלמים....אבל הבנתי את זה אחרי שקניתי את המסך. אני לא יודע למה אתה שונא את סוני, אבל לא תמצא איכות כמו של המסכים שהמלצתי ב2500ש"ח.

אני בטוח שיש לך חוש טוב כשאתה רואה מסכים , ולא אמרתי שהם לא טובים .

אתה באמת רוצה לאמר לי שהוויסוניק עולה 2500 ש"ח - עדיף שתברר לפני שאתה מדבר .

אני בטוח שהסוני מציג תמונה יפה , אני מודע לכך שהם טובים , אבל לפי מה שידוע לי , הוא עולה 2900 ש"ח , ובמחיר זה ניתן למצוא מסכים טובים יותר

פורסם

לא הבנת אותי...התכוונתי שבמסכים שעולים 2500 ש"ח לא תמצא איכות כמו אצל המסכים שהמלצתי.

פורסם

אני יודע שזמן תגובה של המסך לא תמיד מעיד על איכותו אך המסך של EIZO נותן זמן תגובה גבוה יחסית של 25MS

(לפחות לפי מה שכתוב באתר... ) - http://www.eizo.com/products/lcd/l557/spec.asp

כמה המסך הזה באמת טוב לצרכיו של שפותח הת'רד... משחקים וסרטים..??

האם עוד מישהו יכול לאשרר את הדברים שנאמרו פה הן לגבי המסכים של SONY ו-EIZO ?

פורסם

קיים ברשותי המסך l557 , עם פנאל היידיס .

מסך מעולה , ואומנם למשחקים הנתונים לא ממש מעולים , אבל איכות התמונה חדשה יותר מסכין .

מומלץ, אם הוא יכול להשיג אותו !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים