עבור לתוכן

אחוזת הטירוף

Featured Replies

פורסם

מה אתם חושבים על התוכנית הזאת?

התוכנית משודרת ביס ריל...

לפי דעתי זה דבר מטרוף אנשים מטורפים וקנאים חבל על הזמן כולה בשביל 100 אלף דולר בחייםש לי לא הייתי דופק אחרים בגלל סכום כזה

אם הפסדתי אז הפסדתי למי איכפת תמיד אפשר לעבוד ולהרוויח את זה כמו בן אדם בלי להראות בטלויזיה לכל העולם מי אתה באמת :-\ :-\

דון הזה מטורף חח הוא גותי נראה לי כי ערפד הוא לא אולי רק ערפד אנרגיה כי זה קיים באמת יש אנשים שניזונים מאנרגיה של אחרים

שהם מעצבנים אותם נגיד אז הבן אדם הכועס מבזבז אנריגה וזה ניזון ממנה וזה קיים אפילו רשום על זה בכמה ספרים וראיתי איפה שהוא באינטרנט

פורסם

אני עובד כבלים אז יש לי את כל ערוצי הכבלים אבל אצל חברה שלי יש יס ... זה כל כך עלוב ומטומטם - תכניות הריאליטי רק מתדרדרות !! חחח :hi:

פורסם

אתה עובד בכבלים? ;D ;D

נישלחה הודעה פרטית ;D ;D

וכן אתה צודק זה מדרדר יותר ויותר... התוכניות האראשונות היו טובות וזהו אחרי זה זה כבר הכל בולשיט ודפוק!!

עוד תוכנית דפוקה זה האחוזה אם הקבוצת איטלקים האלה שהם משפחה והם מתחרים גם על מיליון נראה לי :-\

פורסם

אני רואה את זה, אבל יש לי בעיה עם זה- אין אף מתמודד שאני מתחבר אליו\ נהנה לראות אותו. כולם פולטי-קורקט מדי ועסוקים בהלתחנף לאלטים כל הזמן.

אני יותר אוהב את הישרדות- מישהו ראה את הישרדות 8? רוב בוסטון סיבב את כולם על האצבע הקטנה ואמבר סובבה אותו :2gunsfiring:, זה היה גדול :biggrinangelA:.

פורסם

אני מתחבר אם ניקול לא יודע למה ככה זה :)

לכולם יש בעיה אם זה שהיא היתה זמרת ומלכת יופי כאילו מה איכפת לכם בגלל זה אתם רוצים להעיף אותה... איזה דפוקים הם זה קנאים מנייאקים שכל הזמן

באים לספר מה הם יעשו אם הם יקבלו תכסף וזה שעף אחרון השם הזקן הזה הוא בכלל הרג אותי מצחוק הלך לכל האלטים והתחנףא ליהם חבל אל הזמן חח

אני יקנה את זה ואת זה ויעשה פיקניק או משהו חחח בן אדם קרוע זה :D

פורסם

בדוגרי היא באמת נראית קצת צבועה. היא יותר מדי נחמדה.

ופיונה הזאת גם מוזרה. נראה לי היא משחקת אותה מכשפה והיא לא באמת מאמינה בזה. היא יותר מדי "נורמלית" ביחס לשאר- היא צוחקת מדון ולא היה לה עד עכשיו שום טקס תמוהה מדי. (כמו של ארט או דון למשל). למורות שגם להתפשט כמו שאבוקדו עושה זה לא כזה סיפור :P.

פורסם

תוכנית מצחיקה מאוד :)חחח

אבוקדו חמוד כזה וגבר וגם ארט.

וגם דון תותח כזה הוא היחד שם שרואה את הצביעות של האנשים , הוא נראה אחד כזה שאוהב לעשות שטויות ולא שם זין

היה קטע כזה האחת זונה (הסינית ) הייתה לה חסינות אז הוא כזה בא לשים בא לשים עליה את השרשרת ואז עשה כזה

"אההההה" (כאילו בביאוס)

הכושית סתם לא קשורה

והפיונה וואי איזה כוסיייייייית!

ומתחרים סתם פלצנים אחד אחד...

ניקול כוסית ...

וואי מישהו ראה את המכוערת השמנה שהייתה בהתחלה?

איזה אוטיסטית וואייייי רק אתה רואה אותה בא לך לדפוק לך איזה צרור לראש. טוב שהעיפו אותה מהר.

פורסם

עוד תוכנית ריאליטי מטומטמת (האמת חשבתי ש"בית החלומות" היה שפל המדרגה, אבל אז זה הגיע..).

פורסם

עוד תוכנית ריאליטי מטומטמת (האמת חשבתי ש"בית החלומות" היה שפל המדרגה, אבל אז זה הגיע..).

לקחת לי את המילים מהפה :)

אבל אני עדין חושב שהברבור הרבה יותר גרוע זה רק מראה עד כמה החברה האמריקאית שטחיתתת, ועד כמה שלנו שטחית (שמעתי שעושים גם אצלנו משהו דומה בהנחיית אורנה דץ) .

פורסם

בכלל YES REAL נפלו חזק מבחינתי

ועוד אני הייתי אחד שמתמכר לכל ריאליטי בקלות (כמו בפרסומת עם המצונזרים)

המרוץ למיליון היה אידיוטי ועדיין הייתי רואה את זה

השרדות איך אפשר לא לראות זה חובה :\

אפילו התמכרתי לעדן לנצח (אותו דבר כמו פריידס הוטל שהיה לפני חצי שנה)

המופע של ג'ו שמו היה מצחיק בטירוף

הרווק ורווקה לא מעניין סתם גועל נפש

אבל הסדרות החדשות.. אני מדלג על הערוץ הזה, אין שם אפילו סדרה אחת כרגע ששווה לראות

באמת בית החלומות זאת הסדרה הכי לא מעניינת שקיימת

"המשפחה" עוד סדרה של מושפעים, בקטע שהם מסוכנים.. סתם סדרה משעממת

אחוזת הטירוף גועל נפש עם המרלין מנסון הזה בקטע שהוא משהו מעלה לי את כל העצבים

יושב לו שם על השולחן מעביר ביקורת מדבר עם העיניים המעאפנות שלו האלה כאילו מי הוא בכלל וואלה יופי באמשלי חבל על הזמן מסך, ועוד דיברו פה על אקזיט ואדיר מילר...

קיצר כל הערוץ הזה בקנטים, אני מעדיף לראות שידורים חוזרים בלופים של פריידז הוטל ולא את זה

חג שמח ומבדר.. ;D

עריכה: לדעתי היו צריכים להמשיך עם הפרוייקט ריאליטי על צביקה ואחיות פיק :lol:

אבל עכשיו מתחיל הספינה הזאת בשיתוף בזק בינלאומי... כמו כל דבר שקשור לבזק בינלאומי אני מתאר לעצמי שגם זה לא יהיה אטרקטיבי

פורסם

מטומטמת או לא, עובדה שאנשים רואים אותה על ימין ועל שמאל, ואני בטוח ששוב הערוץ הזה הביא הרבה נחת ל-YES. תוכניות הריאליטי חייבות להיות דראסטיות יותר ולנסות להמציא את עצמן מחדש, ומן הסתם שכל עונה וכל שנה זה יהיה קשה יותר ולא עם כל תוכנית קל כל כך לקלוע בקלות.

פורסם

אז אולי הגיע הזמן להפסיק עם הטרנד הזה, אחרי שהוא מיצה את עצמו, במקום להפיל על הצופים עוד תוכניות מגוחכות ומטופשות להחריד?

פורסם

אז אולי הגיע הזמן להפסיק עם הטרנד הזה, אחרי שהוא מיצה את עצמו, במקום להפיל על הצופים עוד תוכניות מגוחכות ומטופשות להחריד?

אתה טועה מאד כי יש כמות כל כך אדירה של מכורים לסדרות האלה שממש אין סיבה לתעשייה להפסיק עם הטרנד, אלא להיפך.

לךמה תוכניות אירוח או שעשועונים מפגרים לא היו לנו ? זה אומר שהם יעלמו או נעלמו מהמרקע ? לפחות בתוכניות ריאליטי האלה אתה לפעמים קצת צוחק ויש הרגשה שהשקיעו מעט, לא כמו תוכנית אירוח משמימה או איזה שעשועון שחוזר על עצמו עד כדי פיהוק... (ולא, אני לא מתכוון בכך שתוכניות הריאליטי הן פניני טלויזיה, אני פשוט אומר שאין סיבה שהן ירדו מהמרקע ושיש דברים הרבה יותר נוראיים מהן)

פורסם

vacos המרוץ למיליון הייתה תוכניות מעולה!!

דווקה מאוד אהבתי

הם היו שם בהרבה במוקמות מדהימים וזה כייף לראות את כל הנוף הזה...

ובכלל הם ערכו את זה טוב ועשו תוכנית טובה ומעניינת.

פרדייס הוטל הייתה תוכנית טובה...מצחיקה והדייב היהודי הדפוק הזה היה מצחיק.

הברבור זאת פשוט תוכנית עצובה... כאילו לקחו בחורות וישר בפרצוף אומרים להן אתם מכוערת ולאח ממש קראו לה מכפשה...

זה ממש עצוב כל הקטע של התוכנית , יופי אז עשו כמה ניתוקים לאיזה כמה בחורות אבל תחשבו בחורות אחרות רואות את זה

איך הן מתבאסות .

והמפגרות האלו מסתכלות במראה כאילו שלא ראו איך הגוף שלהן נראה ועושות וואייי איזה כוסית אני עכשיו בעלי יאהב אותי ,

עם בעלך רק אוהב אותך בגלל שאיך שאת ניראת אז אין לך מה לחפש אצלו איזה שטחיים ומפגרים האמריקאים האלו.

הסדרות שעכשיו הן שפוט על הפנים ...

חוץ מאחוזת הטרוף שזה מצחיק ונחמד...

השאר שפוט כבר נגמרו להם הרעיונות אז שמים זבל פשוט.

פורסם

זה נראה כאילו יס קנו סדרות במבצעים

קנו את המרוץ למיליון וקיבלו את בית החלומות במתנה

קנו את השרדות קבלו את המשפחה במתנה

שנגמר להם כל הדברים הנורמליים הם זורקים לנו את הג'אנק שנשאר להם במלאי

כדרך אגב התחילה עכשיו תוכנית חדשה, "הארוס השמן שלי", תוכנית ממש ממש מעאפנה אבל יש קטעים מצחיקים

בכלל כל הקטע שהם עובדים על מי שאמורה לעבוד על המשפחה שלך, בסוף היא זאת שיוצאת נדפקת מכל הסיפור כי הצמידו לה "ארוס" שמן מטורף כזה..

כל מקרה המצב של YES REAL בקנטים, מקווה בשבילהם שיתעוררו ויביאו סדרות יותר מוצלחות

המשך ערב נעים (:

(ודרך אגב זה vatos locos ולא vacos, שילובים לא מתקבלים בברכה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים