פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים מה השטויות האלו אני לוקח מחוגה חותך ליד שלי את האמא של הצורה עד שיוצא שפריץ לעין של המורה והוא מתעוור............. המממ.... נשמע כיף
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים איך אפשר לישון כשכל שנייה המורה באה וצועקת אליך תקום תקום :\ וניסיתי להתחבות מאחורי השולחן זה לא עוזר חח :\ נשענים על הקיר ושמים משקפיי שמש 8)
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים כמה שאני מתגעגע ורק סיימתי :'( תנצרו כל רגע ותעשו חוויות כי זה ממש לכל החיים, כיתה י' שמו את כל הח'ברה (20 בערך מכיתה של 35) המופרעים בשכבה שהם חברים, בכיתה אחת (אני בינהם) לא היה שיעורים משעממים אף פעם (עד שהתחילו להעיף אנשים שבועיים אחרי תבינו ת'טירוף) והיו שיעורים מסויימים שהמורה של אותו מקצוע הייתה בשיעור המחנכת הרכזת שכבה והמנהל היו ביחד בשביל שיהיה שקט. וכיתה יא שנשארנו רק איזה 4-5 ח'ברה היינו עושים טרור בדיוק כמו שהיה כולם ואז בסופו של דבר נשארנו 3 אחר כך 2 אחר כך 1 ואז זה נגמר (לפני שנגמר יב').
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים כמה שאני מתגעגע ורק סיימתי :'(תנצרו כל רגע ותעשו חוויות כי זה ממש לכל החיים.
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים זה ממש נכון... לנצור כול רגע ורגע אני הכי מתגעגע לכיתה ט' היה הכי כיף : ומה זה ביג'ולד??
פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים ומה זה ביג'ולד??באמת מה זה ביג'ולד??וכנראה שמביאים לי פאלם אז הייתי רוצה לדעת איך ניתן להשתמש בפאלם בתור מחברת?!? קונים איזושהי מקלדת חיצונית שמתחברת? (כי לא נראה לי שפוי להשתמש בעט נגיעה הזה כשהמורה מקלידה :-\)
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים יש לי מקלדת מתקפלת שמתחברת לפאלם , בקיפול היא מאד קטנה ונכנסת לכיס ובפריסה יש לך סט של מקשים בגודל ובסידור כמו של מקלדת מחשב רגילהביג'ולד זה המשחק שיש במסנג'ר ("טטריס יהלומים") או שלא יודע איך להסביר לך ... תחפש בגוגל ותוריד למחשב BEJEWLEDכל הפאלמיסטים אצלנו משחקים אותו, שיעורים שלמים עוברים כמו כלום ככה
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים הכיתה שלנו היתה כיתה של חולי נפש ובנות פריחות. כולם היו מדברים, שמים זין על המורה עד שהיא/הוא היו בורחים מהכיתה בבכי.
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים תעשה מה שאני הייתי עושה בדרך כלל לוקח עיתון ספורטק ומעביר ככה את כול השיעור כמובן שיש לך תפלא ... לילדים אני רואה שכבר יש פאלמים... תיכול לשמוע גם מוזיקה בשיעור עם אוזניות שנכנסות לאוזן וכמובן שיש תאופציה הכי טובה... לפחות זה מה שאני הייתי עושה.. פשוט לצאת מהשיעור לאיזה רבע שעה.. להתרענן בחוץ ולחזור...
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים תעשה מה שאני הייתי עושה בדרך כלל לוקח עיתון ספורטק ומעביר ככה את כול השיעור כמובן שיש לך תפלא ... לילדים אני רואה שכבר יש פאלמים... תיכול לשמוע גם מוזיקה בשיעור עם אוזניות שנכנסות לאוזן וכמובן שיש תאופציה הכי טובה... לפחות זה מה שאני הייתי עושה.. פשוט לצאת מהשיעור לאיזה רבע שעה.. להתרענן בחוץ ולחזור... שב שב יא חרשן אתה ישבת כל שיעור והקשבת למורה כאילו זה החיים שלך. לא הפסדת שיעור אחד כל התיכון נראה לי, כולל ספרות וידע הארץ.
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים BEJEWELED RULEZ!! אין כמו להעביר שיעורי אנגלית, ספרות, הסטוריה, תנ"ך עם זה פאלם זה דבר שולט
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים אני עכשיו לומד ב י"גויש שיעורים משעממים כמו ת*תהלוואי שהיה לי פאלם להביא לשיעוריםאבל זה גם נראה לי ממש מוזר להביא פאלם או מחשב נייד לשיעור :-\
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים גם לי יש עכשיו ביג'ולד בפאלםחח אנחנו איזה 4 אנשים כל השיעור ביג'ולדועוד שיש לו פאלם ולא משחקאני הכי חרא עם תוצאה של 3700+-אבל אני משחק הכי פחות זמן גם... 30 משחקים אולי
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים עזבו אתכם ביג'ולד בפאלם......... כשיש ביג'ולד בפוקט פיסי החדש שלי!! ;Dעכשיו יש גם סוליטייר חחחח אני כבר לא יודע מה זה להקשיב למורה (לא שידעתי גם עם הפאלם הישן חחח)הכיתה שלנו היתה כיתה של חולי נפש ובנות פריחות. כולם היו מדברים, שמים זין על המורה עד שהיא/הוא היו בורחים מהכיתה בבכי.איזה סיפורים יש לך... איפה למדת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.