עבור לתוכן

משחקים להעברת הזמן בשיעורים משעממים- רעיונות?

Featured Replies

פורסם

ניסיתם להשתכר פעם לפני שיעור? 8)

• תגובות 59
  • צפיות 13.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחחחחחחחח

חבר שלי פעם עשה את זה

הוא שרף מסטיק שהיה מתחת לשולחן וזה היה מסריח בטירףףףףףףף

פורסם

ניסיתם להשתכר פעם לפני שיעור? 8)

been there done that ;)

פורסם

ביג'ולד שולט!

העברתי עם זה את כל שיעורי האנגלית והשיעורים העיוניים בי' וממשיך את המסורת ב-יא' :D

פורסם

ביג'ולד בפאלם

פורסם

הכי יעיל זה לשחק בינגו מילים, זה משחק שכמה חברים משחקים יחד, רושמם מילים על כרטיסים ואתה צריך לגרום למורה להגיד את המילים (או צרופיה המילים) שנמצאים על הלוח שלך, משחק הורס!! נקרעים מצחוק, אני זוכר שיעור מחשבים שאחת הייתה צריכה להגיד "התוכנית הכלכלית של ביבי נתנהיו" אז היא אמרה למורה "אתה יודע מה התוכנית הזו מזכירה לי" וככה במשך שתי דקות ניסתה לשדל אותו להגיד את זה, זה קורע.

פורסם

אם תקבלו את המילה דשא יש פתרון קל

תאו החוצה ותמלאו את הראש בדשא (מנסיון)

וככה אחרי איזה חמש דקות של בהיה המורה אומרת

מזה הדשא הזה על הראש שלך????????

פורסם

הכי יעיל זה לשחק בינגו מילים, זה משחק שכמה חברים משחקים יחד, רושמם מילים על כרטיסים ואתה צריך לגרום למורה להגיד את המילים (או צרופיה המילים) שנמצאים על הלוח שלך, משחק הורס!! נקרעים מצחוק, אני זוכר שיעור מחשבים שאחת הייתה צריכה להגיד "התוכנית הכלכלית של ביבי נתנהיו" אז היא אמרה למורה "אתה יודע מה התוכנית הזו מזכירה לי" וככה במשך שתי דקות ניסתה לשדל אותו להגיד את זה, זה קורע.

נשמע משחק ענק

פורסם

בזמנים שאני ממש מתפגר- כמו היום לדוגמא: לא מזמן חזרתי מבית ספר, הייתי שם מ8 בבוקר ועד 9 בלילה בגלל הפסיכומטרי בלי הפסקה!!!

בקיצור כשאתם מגיעים למצבים חמורים הכי כיף לשחק מלחמת עטים, ואני הכי אוהב לשחק את זה עם חצי מהבנות בכיתה שלי (יש לי כולה 2 בנות :silly:)

בקיצור יש איזה אחת שכיף להציק לה אז תמיד אני משחק איתה את זה ("משחק" אני מתחיל לצייר עליה ואז היא חייבת להחזיר ואתם כבר מבינים לבד תהמשך...) ושנינו יוצאים עם כל הידיים עטים... חחחחחחחחחחח

הרעיון של הבינגו הזה נשמע כיף!!!

פורסם

^^^

כן מכיר את השיטה אבל היא מתאימה יותר לכיתה ז' ח'

פורסם

הזהרתי שהיא למצבים חמורים ;)

פורסם

לדעתי שתי שוטים של ייגר לפני השיעור וזה מסדר את שיעור תנך לשיעור הכייף בהיסטוריה..

פורסם

אני אישית משחק כל הזמן באולינג בפלאפון :hat:

פורסם

לדעתי שתי שוטים של ייגר לפני השיעור וזה מסדר את שיעור תנך לשיעור הכייף בהיסטוריה..

חברים עושים את זה

אני פשוט יושב וצחוק ממה שעושים אצלנו למורים/מורות ...(הבילוי הכי טוב בעיר בזמן השיעור )

פורסם

היה למישהו יומולדת מהרוסים אז במחששה של הרוסים פתחנו "שולחן". דפקתי כוס SKREWDRIVER (חצי וודקה חצי תפוזים) והלכתי לשיעור ספרות, אח"כ אנגלית... בחיי, דיברתי הכי הרבה, עם הבעה כזאת על הפנים.... פאק היה מצחיק...

"המורה! המורה! אבל את תועה! *גרעעעעפס*! אופס...!" :lol: כיתה י', געגועים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים