עבור לתוכן

שאלה על ה XP activation +SP2

Featured Replies

פורסם

שלום שלום ,

יש לי דיסק מקורי של WINXP PRO , ואני רוצה לעשות דיסק שיכליל את ה SP2 ולפרמט ולהתקין מחדש , השאלה היא אם יהיה לי תאקטיבטיון המפגר הזה ?

למה נראה לי שכבר גמרתי את כל ההפעלות שמיקרוסופט נותנת ..

אני לא מבין מה הקטע האדיוטי הזה.. אני מפרמט תמחשב ואני צריך לאכול תקקע הזה כל פהם מחדש ?

פורסם

אם יש לך מקורי עם cd-key חוקי הוא לא יופיע שוב

גם אם הוא כן יופיע, אתה יכול לסדר את זה בשניה בטלפון למיקרוסופט

בכל מקרה יש לך בפורום הזה תראד אחד מרוכז על SP2, קרא אותו ותשאל שם את כל השאלות שלך

Windows XP Service Pack 2 - הדיון הרשמי

פורסם
  • מחבר

מה לא יופיע ? הactivation ? גם אם אני מפרמט ומתקין מהעותק ה"משודרג" של ה XP עם ה SP2?

פורסם

אם אתה משדרג בלי לפרמט אין סיבה שהוא יופיע. (אלה אם כן היתה איזה תקלה)

אם אתה מפרמט ומתקין מחדש הוא בטוח יופיע, אבל בגלל שלא היה שינוי חומרה הוא יאושר באינטרנט בלי שום בעיה.

פורסם

יש דרך פשוטה לשמור את ACTIVATION KEY שלך ולצרוב אותו + SP2 על CD התקנה של וינדוס כך שלא תצטרך להכניס אותו כל פעם שאתה  מתקין מחדש את המערכת.

אני אחפש את המדריך שראיתי את זה בו ואעדכן את ההודעה הזו.

עריכה:

קבל:

http://www.neowin.net/articles.php?action=more&id=94

והציטוט לגבי האקטיבציה:

The final preparation I always make is adding my WPA.DBL file to the CD. The WPA.DBL is the activated file for your PC & Hardware. It is unique to your machine so you don't have to worry about it being stolen or used anywhere else, It will only work on the machine you activated it on.

The benefit of backing this up to CD is that you can "activate" windows without actually needing to connect to or telephone Microsoft. This means you can re-install without having to worry about the limited times you can activate before calling a Microsoft representative.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים