עבור לתוכן

מחר מבחן מתמטיקה-לא יודע כלום, מה הייתם עושים?

Featured Replies

פורסם

פליז שמישהו יתן לי איזה עצה. מחר יש לי מבחן במתמטיקה ואין לי מושג בגרוש בחומר, אם אני אגש למבחן אני בטוח מקבל בין 0 ל-5 חחחח.

בכל אופן אין לי מושג מה לעשות, חברים אמרו לי לא להיכנס למבחן ולקחת אחה"צ אישור רופא שאני חולה או משהו (ואגב הייתי באמת חולה מיום רביעי עד אתמול)

שהמורה ישאל מה עם המבחן להביא לו את האישור ולהגיד שהייתי יום לפני חולה מתו וגם ביום המחר לא הרגשתי טוב ולכן לא הלחתי להתכונן כראוי ולא נכנסתי למבחן.

הבעיה שהמבחן מחר, ואם אני אלך לרופא אחה"צ אז הוא יתן לי אישור לא לבוא ביום יומיים הקרובים לבית ספר, ולא לאותו יום ספיציפית אלא אם אני אהיה אולי נחמד ואבקש ממנו.. חחחח

התירוץ שלי הוא זה:

כאשר אני אדבר עם המורה אני אגיד לו, שהיום הייתי חולה ולא יכולתי להתכונן למבחן... למרות זאת בבוקר הרגשתי טיפ טיפה יותר טוב ובאתי לבית ספר אבל למבחן לא נגשתי כי כאמור לא למדתי ואני קצת חולה. לאחר הבית ספר אני הולך לרופא ומקבל אישור שאכן אני לא מרגיש טוב.

אני רק מפחד שיתקשרו לאמא שלי לאמת את זה שהייתי חולה, ואז אני בצרות.

מה לעשות!?????!?!?!?!?

פורסם

זייף מחלה תביא אישור

פורסם

לא היית בבית ספר עד אתמול אני מבין מזה שהיית חולה ?

לדעתי תבוא לו ברצינות בחדר מורים לפני המבחן ותגיד לו את האמת , שהיית חולה , ולא יכולת ללמוד למבחן כמו שצריך .. ואתה לא רוצה לעשות תמבחן בלי ללמוד לפני ולהוציא ציון חרא ואולי תצתרף למבחן של כיתה אחרת או שאם הוא מסכים שהמבחן הבא שלך יחשב כפליים ואולי אפילו יעשה לך מועד ב אם הוא ממש נחמד..

פורסם

יש לך בכלל בגרות השנה

אם לא אז חפיף

פורסם

אל תיגש ותלך למועד ב!

פורסם

אם יש לך מורה נחמד ואתה ביחסים טובים אז תבקש ממנו דחייה אצלי זה פעל אם לא תנסה לשחק אותה חולה בבוקר

אבל כל הקטע שגם לא תלך עוד מחרתיים ! יענו שלא יהיה חשד

פורסם
  • מחבר

כן הייתי חולה עד אתמול , לא הייתי 4 ימים בבית ספר. חוץ מזה אני עדיין לא מרגיש הכי טוב בעולם גם עכשיו.

וכן יש לי בגרות השנה אני כיתה יא'. וזה לא מורה שאני ביחסים טובים איתו כי הוא מורה חדש, היה לי רק 2 שיעורים איתו עד עכשיו....

וכן הוא אמר שאפשר לגשת למועד ב' שזה בכלל בחנוכה. אבל פתאום היום בשיעור לפני המבחן הוא אמר שאפשר לגשת למועד ב' רק אם מגיע לתלמיד לפי תקנון בית הספר.

האמת שנראה שהיה לי איזה וירוס שגם יש כאבי אוזנים, והיום באמת כואבות לי האוזנים בצורה מוזרה אני בכלל שמקווה שאני לא עדיין חולה.

נראה אני שאני אלך מחר לרופא ואקח אישור שאני לא מרגיש טוב וכאב לי האוזניים. השיעור הבא רק ביום חמישי ואז אני אדבר איתו שהיה לי ממש כאבים ואפילו יש לי אישור מרופא על אותו יום שהיה המבחן.

ובאתי לבית ספר למרות הכאבים כי כבר הייתי חולה 4 ימים ואני לא יכול להפסיד כ"כ הרבה חומר -ועל זה אגב יש לי אישור מההורים.

פורסם
  • מחבר

טוב כרגע אני בבית ספר ולא נכנסתי למבחן, אני בספריה גולש באינטרנט חחחחחחחחחח

אוףףףף אני לא יודע מה לעשות,קצת מסוכן יהיה ללכת לבקש אישור רופא.

יש לי אישור מהורים שהייתי חולה 4 ימים אבל אני לא יודע אם זה מספיק... וחוץ מזה עובדה שאני בא לבית ספר עכשיו.

הדבר היחיד שאני יכול להגיד זה שאני בא אפילו שאני חולה כדי לא להפסיד שיעורים כי כאמור הפסדתי כבר 4 ימים...

חחח מקווה שזה יעבוד, ואם לא אני אגיד שהייתי אצל רופא אבל שכחתי לקחת אישור, אם המורה יגיד אז תחזור להביא אישור אז אני אלך לרופא אעשה הצגה ואביא אישור... אין בררה.

רק שלאאאאאאאאאאאא יתתקשר לברר אצל אמא שלי אם היא יודעת שאני חולה ולא עשיתי מבחן כי אם כן נחרץ גורלי. :-X

פורסם

אתם בסרטים.. זה כולה בצפר.

בסוף אתה מגלה שהמורים בעצם רוצים שתקבל מגן סבבה, ולא הולכים לרעתך..

אתה יודע כמה מבחנים החסרתי בביולוגיה? וסיימתי עם 90. חצי מהמבחנים הברזתי..

קח את זה בקלילות, אחרי זה אתה תסתכל על המערכת הזו מבחוץ ותצחק.

פורסם

עד בערך חודשיים לפני סיום הלימודים כל מבחן במתמטיקה שהיה לי לא ידעתי כלום...

בסוף ירדתי לארבע והוצאתי 95 כמו גדול...

פורסם

shloosh

זה המבחן למי שכיבל ציון גרוע שנה שעברה ולא יודעים מה לעשות איתו (3-4-5 יחידות)?

פורסם

אני חושב שהייתה לו עבודת קיץ במתמטיקה,ועל זה היה בוחן היום...לא?!

פורסם

לאיזה רמה מדובר ואיזה חומר?

מתמתיקה זה לא קשה אם אתה באמת משקיע,אתה כנראה לא מגיע לשיעורים ולא לומד בשיעור אז למה אתה מופתע עכשיו?

פורסם
  • מחבר

כן הייתה עבודה גדולה בקיץ, ועכשיו היה מבחן על זה

פורסם

אם היה מחר מבחן במתמט ולא הייתי יודע כלום

הייתי נגש יוצא אחרי חמש דקות ואמר שאני לא מרגיש טוב

חחחחחחחחח

מזכיר לי.....

ואני רציני בסיפור

חבר שלי בא לישון אצלי לילה לפני מבחן במתמט שנלמד ביחד.....

וכזה אני אפעם אפעםאפםעפאםפעםעפ לא שם חגורה.... ואחי הסיע אותנו..... וכזה שהוא יצא מהחניה הוא שיפשף כזה מין מדרכה אז אמרתי לו "תהרוג אותנו גם" והתחגרתי משום מה..... משהו שאני אפעם אל הייתי עושה.....

חבר שלי שגם לא ממש מתחגר התחגר כי אני התחגרתי.....

אחכ... בכביש ירושלים תל אביב.... הייתה תאונת שרשרת.... אנחנו מספר 6 ואחרון בתאונה....... בלי החגורה לא הייתי היום חי........

קיבלתי כאבים כמו לאדע מה בחזה מהחגורה אבל הצילה לי את החיים המכונית כמעט טוטטלוס.... אבל היא חיה עדיין...... ומה..... הכריות אוויר לא נפתחו והמכונית הצ'טקמקטמהמהקה

מסקנה....

אם אתם הולכים להיות במבחן במתמט ואתם לא ידועים כלום תהיה לכם תאונת שרשרת בכביש סוען בסיבוב ובדרך נס אתם תתחגרו.......

אין עוד מלבדו!!!!!!!!

אהה........ וניגשנו למבחן כי המורה לא האמינה שהייתה לנו תאונה........

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים