פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים טוב קניתי מפסק נדנדה (עם 3 פינים)עכשיו המפקק הוא אדום כזה, כמו אלו שנדלקים כשהם במצב מסויםאז העברתי בן 9ו והנורה לא נדלקהלמישהו יש מושג איזה מתח והספק צריך להעביר בו כדי שהנורה תפעל ?או איך אני מגלה את זה ?בדיקה:חחח
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים עד כמה שאני מכיר הם עובדים על V220 אלא אם כן קנית משהו מיוחד ל 9V אני לא מכיר כאלה שעובדים על מתח נמוך ויש לי שאלה המפסק הוא נימצא תמיד בעמצע כלומר אחרי שלחצת הוא חוזרלעמצע או שיש לו שני מצבים קבועים ימין או שמאל כלומר אחרי שהעברת אותו למצב מסוים הוא נישאר כך ??
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים מחבר עד כמה שאני מכיר הם עובדים על V220 אלא אם כן קנית משהו מיוחד ל 9V אני לא מכיר כאלה שעובדים על מתח נמוך ויש לי שאלה המפסק הוא נימצא תמיד בעמצע כלומר אחרי שלחצת הוא חוזרלעמצע או שיש לו שני מצבים קבועים ימין או שמאל כלומר אחרי שהעברת אותו למצב מסוים הוא נישאר כך ??יש לו שני מצבים ו 3 חיבוריםמצב ראשון מקשר בין חיבור ימני לאמצעימצב שני בין חיבור אמצעי לשמאליוכן אחרי שאני מעביר למצב מסוים הוא נשאר בובקשר תגובה הראשונה -לא יודע איזו נורהוניסיתי לחבר בדי הרבה דרכים, זה לא פעל...וזה בטוח לחבר את זה ל 220V ?נראה לי מסוכן, אני ממש לא רוצה להסתכן בזה...
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים וזה בטוח לחבר את זה ל 220V ?נראה לי מסוכן, אני ממש לא רוצה להסתכן בזה...לא!!! זה ממש לא בטוח לחבר את זה ל-220 וולט!זה לא רק נראה מסוכן - זה מסוכן ביותר!פרסם תמונה של הנורה בבקשה.
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים לא!!! זה ממש לא בטוח לחבר את זה ל-220 וולט!זה לא רק נראה מסוכן - זה מסוכן ביותר!פרסם תמונה של הנורה בבקשה.הוא צודק.. תביא לנו תמונה של המנורה לא כדאי לקחת את הסיכון הזה.. מאוד מאוד אל כדאי..
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים יש לי גם כזהלא התעמקתי בקטע של המנורה, אבל שלי מקבל מתח ברגל המשותפת (אמצע) ומעביר לאחד הצדדים. שלי מחובר ב 220 וולט.ככה לא פועלת המנורה.אז או שזה מתערק לרגל השנייה או שהאדמה צריכה להיות ברגל המשותפת.לדעתי אם זה לא כזה חשוב - עזוב את זה.
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים מחבר טוב זה באמת נראה לי הגיוני שזה צריך 220Vואני ממש לא מתעסק עם זה..אני מתעסק עם 9V (וב DC, לא כמו בחשמל בבית)אז תודה בכל זאת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.