עבור לתוכן

צריך המלצה למסך רגיל וטוב עד 900 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום כולם אני צריך המלצה למסך crt הרגיל כלומר

כמה דברים אני צריך מסך 17 אינץ של חברה טובה ומסך איכותי עד 900 שקל לינק לחניות שממהן ניתן לקנות אותו

המסך אמור להתחבר ל9800pro אז צריך שהוא היה תאום וגם שלמסך היה חיבור נפרד לחשמל ולא כמו אצל אח שלי שהוא מתחבר לספק תודה :D

פורסם

ב1000-1050 ש"ח יש את הLG F700P והMAG 796 FD2. שניהם מצויינים ושווים את תוספת הכסף.

עריכה:

תוקן מF900P ל F700P.

פורסם

יש גם את ה LG F700B

התכוונת ל 700 לא 900 נכון?

חוץ מזה מה ההבדלים בין ה P ל B?

פורסם
  • מחבר

תראו התווך מחירים שלי הואן 700 ל 900 אבל ב700 ממש אבל ממש קשה להשגי מסך איכותי היום

אז על מה אתם ממליצים ובבקשה תביאו לינק לדף מוצר עם שם החנות ממנה אפשר לקנות את זה ומחיר תודה

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה אני ילך עליו :D

פורסם

ההבדל בין ה P ל B הוא REFRESH RATE גבוה יותר... ויכול להיות שאולי יהיה לך איזה HUB USB, יש ב 19 בכל בוודאות

תבדוק באתר שלהם מה ההבדלים בדיוק

עם ה 19 אינץ שלי, 900P אני מגיע ל 120HZ ב 1024X768

יניב

פורסם

אני יכול להמליץ לך!!!!!

מסך שיש לי אותו ואני מרוצה ממנו מאוד!!!!!

Lg Flatron. 17 אינץ'!

המסך נמצא בחנויות אופיס דיפו ברחבי הארץ!

המסך עולה בין 780-850 ש"ח!

בבקשה!!!!

Lg: זה החברה הכי טובה שיש יותר טובה ממאג וזה בדוק!!!!

פורסם

What about Samsung, they also very good manufacturer which provides very good monitors.

Their SyncMaster screens very good series, in a range prices of 800-1000 you can get very good screen.

פורסם

אני יכול להמליץ לך!!!!!

מסך שיש לי אותו ואני מרוצה ממנו מאוד!!!!!

Lg Flatron. 17 אינץ'!

המסך נמצא בחנויות אופיס דיפו ברחבי הארץ!

המסך עולה בין 780-850 ש"ח!

בבקשה!!!!

Lg: זה החברה הכי טובה שיש יותר טובה ממאג וזה בדוק!!!!

א. תקרא את חוקי הפורום ותיפטר מסימני הקריאה.

ב. מספיק לדבר שטויות. אי אפשר לעשות הכללות ולהגיד שחברה אחת טובה מאחרת.

פורסם

What about Samsung, they also very good manufacturer which provides very good monitors.

Their SyncMaster screens very good series, in a range prices of 800-1000 you can get very good screen.

SYNC MASTER קיים מאז ומעולם ;) גם ה 17 אינץ שלי שהוא בן... מממ... יותר מ 6 שנים עד היום עובד מעולה!!! פשוט מסך גאוני

מסכים איתך שסמסונג באמת תותחים בתחום

למה קניתי LG חדש 19 אינץ? אני מרוצה מה 775 הישן והטוב שלהם (של חבר שלי) אז החלטתי לתת צאנס לסדרה החדשה שלהם שגם היא מוצלחת (900P)

יניב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים