פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים הנוכחי שלי נמחק או הושמד לא יודע...אז תכננתי שלפני שאני מפרמט אני אשמור את הקבצים software sam security default שכולם נמצאים גם הם באותה תיקייה,ואחרי הפירמוט אני אשים אותם בתיקייה הזאת.רציתי לדעת מה יקרה,משום שאת system לא הצלחתי להעתיק(הוא מחוק כמעט 100%),מה יש בו בכלל?האם מה שהתכוונתי לעשות יעבוד,כלומר אני לא אצטרך להתקין תכנות וכו' רק דרייברים?...עזרה דחוף,וצריך תשובה מנוסה...
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים תנסה להריץ את הAutomated System Recovery, הוא משעתק הרבה קבצים, אולי גם את זה. תעלה עם דיסק של XP בבוט ותתחיל לעשות כאילו שאתה רוצה לעשות התקנה חדשה על המחיצה עם הXP הנוכחית ובסוף הוא ישאל אותך אם אתה רוצה להריץ את זה.
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים מחבר אבל אחי אם הקובץ system מחוק ספק אם תיהייה לי האפשרות להריץ אותו,דבר שני גם אם כן זה לא מסוכן?...(פתאום יעלמו לי תכנות או משהו כזה...)
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים הקבצים שאתה מדבר עליהם זה ה Registry של חלונות. כל קובץ הוא Hive אחר במערכת, בכל מקרה אין סיכוי שהם יעבדו בהתקנה חדשה של חלונות.יותר מידי דברים יהיו שונים וחולונות יזרוק לך מלא מסכים כחולים, עדיף להתחיל מדף נקי.
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים מחבר ניסיתי לעשות ריפייר לא הולך...:\אז ככה:אני אעתיק את הsoftware sam security default אעשה פורמט ואחרי שהוא יעלה אני אחליף את אלה שהוא התקין למה שהעתקתי,מה אתם אומרים יעבוד?תשובה דחוף...(עזבו דף חדש אין לי כוח להתקין הכל מחדש)
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים או להתקין הכל מחדש או שיתקע לך ומסכים כחולים כל חמש דקות... עדיף לעבוד קצת עכשיו מהמון אחר-כך :
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים באמת שיהיה לך חבל יהיה לך קבצים חדשים שלא ידעו ללכת לקבצים שאתה שינית דבר שיכול ליצור עומס מבחינת מקום וגם יכול להיות שיהיה לך קבצים כפולים שאתה לא תדע איזה למחוק ואיזה להשאיר תעבוד קצת יא עצלן... זה יחסוך לך אח"כ (בזבז יום אחד לטובת המחשב באישי שלך )
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים מחבר פאק שכחתי!!!יש לי בc כל מיני דברים חשובים איך אני מעתיק אותם לכונן אחר עכשיו?(לא עם מחשב אחר...)ניסיתי עם copy אבל הוא לא מעתיק תיקיות,אמרתי ננסה להכנס אליה ולהעתיק קובץ קובץ,אבל לא הצלחתי לעשות cd c:\Naruto 2nd half משום מה.כמה שאלות:1.איך אני מעתיק תיקיות?יש אולי פקודה שאני יכול לעשות?2.איך אני עושה cd לתיקייה עם שם של יותר ממילה אחת?עזרה מהר מהר אני אובד עצות
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים יש תוכנה שמעתיקה בין כונניםהיא קלילה להפעלה והיא ממש טובההשם שלה אם אני לא טועה זהNorton Ghostתנסה את זה...
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים מחבר קודם כל היה כבר מאוחר מדי להשתמש בה.עכשיו כשבאתי להעביר ת'הארד דיסק החלטתי לסדר חוטים,הקיצר אני ממש אידיוט אז סתכלו בפורום תמיכה טכנית מה קרה... :'(
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים חחחחמה זה??זה פרקים בהמשכים??"מה קרה למחשב של Electric Boom???כול זאת ועוד בפורום הבא של "תמיכה טכנית""LOL
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.