עבור לתוכן

חייב את עזרתכם - איך ניתן לדעת אם כרטיס עבר OC או MOD ?

Featured Replies

פורסם
האם הנזק כבר נגרם

אתה אומר נזק באופן כללי מידי, יכולים להישאר סימנים פיזים, יכול להיות שלא ייראה כלום - זה לא אומר כלום על התקינות של הכרטיס. (אלא אם זה מצב קיצוני של סימנים פיזיים שלא אמורים להיות, כמו שריפה/חריכה, שריטות עמוקות, הלחמות מטורפות/שנשפכו וכו').

פורסם

ביטול המוד יהיה מעשה טיפשי שבד"כ יסתיים בשליחת הכרטיס לגן-עדן לכרטיסי מסך...או משהו בסגנון.

אם כבר ,כרטיסים שעברו VMod נחשבים לכרטיסים בעלי ערך מוסף, אז אני לא רואה שום טעם לבטל אותו.

אבל אם בכל-זאת וזה המקרה, תמיד נשארים סימני הלחמות בולטים במקרה של הסרת VMod.

פורסם
  • מחבר

אחי, לא הבנתה אותי

מה שאני התכוונתי זה, בא נומר ונעשה בכרטיס MODS ובאמת כתוצאה מהשינוי נגרם נזק כלשהו מזערי/גדול לכרטיס

האם כאשר הוא מסיר את הנגדים (ועבודת ההסרה נקיה ללא שאריות הלחמה מיותרות) ואני בעין בלתי מקצועית לא מבחין שנעשה בכרטיס שינוי כלשהו בעבר.

האם הנזק כבר נגרם ? האם אחרי הסרת ה-MODS  הכל חוזר להיות תקין ?

האם רק הרצת תוכנות כגון Aquamark 3 תאפשר לי לראות אם באמת יש נזק ?

זאת אומרת בעצם שחוץ ממבט בעין והרצת תוכנות של בדיקת ביצועים אין לי שום כלי לבדיקה ?

פורסם
  • מחבר

[ביטול המוד יהיה מעשה טיפשי שבד"כ יסתיים בשליחת הכרטיס לגן-עדן לכרטיסי מסך...או משהו בסגנון.

מה הכוונה, אם מורידים את ה-Mods הכרטיס לא עובד יותר ?

פורסם

מה שאני התכוונתי זה, בא נומר ונעשה בכרטיס MODS ובאמת כתוצאה מהשינוי נגרם נזק כלשהו מזערי/גדול לכרטיס

האם כאשר הוא מסיר את הנגדים (ועבודת ההסרה נקיה ללא שאריות הלחמה מיותרות) ואני בעין בלתי מקצועית לא מבחין שנעשה בכרטיס שינוי כלשהו בעבר.

האם הנזק כבר נגרם ? האם אחרי הסרת ה-MODS הכל חוזר להיות תקין ?

האם רק הרצת תוכנות כגון Aquamark 3 תאפשר לי לראות אם באמת יש נזק ?

זאת אומרת בעצם שחוץ ממבט בעין והרצת תוכנות של בדיקת ביצועים אין לי שום כלי לבדיקה ?

בפורום הזה, אומרים "אחי" יום כן-יום לא. היום לא :P.

נזק שנגרם כתוצאה מ-VMods,נזק פיזי הכוונה, יראה בבנצ'ים בצורת ארטיפקטים(פסים,צבעים לא קשורים וכו').

בנצ'מרקינג של מספר לופים ב-AM יחשוף בעיות כלשהן בכרטיס, כך שבעצם, אתה לא צריך פתרון יותר מורכב מזה.

אם הכרטיס עובר את הבנצ'ים בצורה "נקיה", סביר להניח שמדובר בכרטיס תקין.

*הסרת ה-Mod עלול לגרום לכרטיס לא לעבוד או לעבוד בצורה לא תקינה.

בהצלחה ;).

פורסם

ככה, הכל עניין של סיכויים וסיכונים:

דבר ראשון, אתה קונה כרטיס High end, שהאחוז מאלה שקונים אותו ועושים לו אוברקלוק, גבוה.

דבר שני, הבחור הראה הבנה עמוקה במה זה אוברקלוק.

אם גם הוחלף לו הקירור ו/או המשחה, אתה יכול להיות 95 אחוז בטוח שנעשה אוברקלוק.

עכשיו, אם נעשה אוברקלוק, זה לא אומר כלום, 99% שהכרטיס באותו מצב כמו שהוא היה לפני האוברקלוק ושיחזיק מעמד אותו זמן.

אם נעשה וולט-מוד הסיכוי הזה יורד דרסטית, במיוחד אם זה לא השיטה הפשוטה של העפרון, אבל כמו שאמרנו, וולט מוד אפשר לגלות, אוברקלוק, אפילו לחברה הטובים מATI יהיה קשה לגלות.

פורסם
  • מחבר

בקיצור אתה אומר שהסיכון לא גדול וששוה לקחת אותו

פורסם

תקשיב- בוא נגיד ככה- אם הבחור החליף את הקרור סטוק לקרור אחר - אז 99 אחוז שהייתה לו מטרה לבזבז 170 שח ולא בשביל היופי-אז סביר להניח שהוא עשה OC לכרטיס- אבל זה לא צריך להדאיג אותך- OC ממש לא אומר פגיעה בכרטיס (כל עוד הוא נעשה בצורה נכונה וטובה) ובכל אופן כשתתקין את הכרטיס אצלך אז ההגדרות שלו יהיו על DEFAULT עד שאתה בעצמך תחליט לעשות לו OC.

ועצם העובדה שהבחור מבין מה זה VMOD ממש לא מחייבת אגב שהוא עשה אותו (אני יודע מה זה VMOD אבל לא מעולל את זה לכרטיס שלי- כי אני לא יודע איך לעשות את זה לדוגמא- אבל אם ארצה למכור עדיין אגיד שלא עשיתי שום VMODים למיניהם- וזה אמור להגיד שדווקא עשיתי?! מה ההגיון?)

אבל! לגביי OC - אז 99 אחוז שהבחור עשה OC לכרטיס כי קרור לכרטיס מסך לא מחליפים סתם...

מה שאותך צריך להדאיג זה - למה הוא אמר שהכרטיס לא עבר OC כשסביר להניח שהוא עבר.... (המממממ.... מישהו כאן מסתיר משהו? .... :)

פורסם
  • מחבר

היום בערב אני קונה בסביבות 1000 ש"ח פלוס מינוס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים