עבור לתוכן

OCZ - התרמית (כמה דרמטי)

Featured Replies

פורסם

קראתי את כל ה21 עמודים שיש כבר... לקח איזה חצי שעה, אבל זה מעניין לאללה...

מומלץ מאוד למי שמתכנן לקנות מוצרים מהחברה הזאתי :o

פורסם
  • מחבר

כן, גם אני קראתי מספר דומה...

לדעתי, מומלץ מאוד למי שעד עכשיו שקל לקנות מוצרים שלה, כי אחרי זה, אני בספק שמישהו יעז לקנות משהו מתוצרת שלהם.

כלומר, של הרמאי המסריח מאינדיאנה.

פורסם

אולי תסכמו בקצרה על מה מדובר, אני מניח שיש פה הרבה סקרנים/עצלנים כמוני... :lol:

פורסם

אשכרה =]

פורסם
  • מחבר

גרר, שמנים ארורים :)

בחור מאינדיאנה פתח מספר חנויות אינטרנט, כולל האתר של OCZ.

התמונות מ"מחלקת הייצור" של החברה הנ"ל שמעכשיו אני אקרא לה אוסז כי זה יותר נוח לי, לקוחות מאתר של חברת ייצור זכרונות אחרת, כלומר, אוסז בעצם לא מייצרים זיכרון בכלל.

בוטום ליין מה שהולך הוא - החברה הזו היא פיברוק אחד ענקי, שנוצר ע"י נוכל מאינדיאנה, שבנוסף לתרמית הזיכרון של החברה הלא פרודוקטיבית שלו, פתח מספר חנויות אינטרנט שמכרו כלום, כלומר הן גבו את התשלומים שלקוחות תמימים שילמו להם, אך לא שלחו את הפריטים, ואם שלחו, ביצעו רק הזמנה חלקית, או שפשוט שלחו מוצר פגום. (אחד האנשים שרכש מאחת החנויות האלה אמר שהקרטון בו הוא קיבל את לוח האם היה בסדר גמור, אך האריזה עצמה ולוח האם עצמו היו מרוסקים לחתיכות, כלומר הלוח לא נפגם במהלך השליחה, אלא נשלח במצב הזה)

בוטום של הבוטום ליין, תתרחקו ממוצרים של אוסז, ותרחיקו את כל מי שאתם יכולים מהמוצרים האלו.

ומי שקנה משהו שלהם, אז באסה לו, באסה לו למדי.

ת'ורן.

(האזרח הטוב)

פורסם

גרר, שמנים ארורים :)

בחור מאינדיאנה פתח מספר חנויות אינטרנט, כולל האתר של OCZ.

התמונות מ"מחלקת הייצור" של החברה הנ"ל שמעכשיו אני אקרא לה אוסז כי זה יותר נוח לי, לקוחות מאתר של חברת ייצור זכרונות אחרת, כלומר, אוסז בעצם לא מייצרים זיכרון בכלל.

בוטום ליין מה שהולך הוא - החברה הזו היא פיברוק אחד ענקי, שנוצר ע"י נוכל מאינדיאנה, שבנוסף לתרמית הזיכרון של החברה הלא פרודוקטיבית שלו, פתח מספר חנויות אינטרנט שמכרו כלום, כלומר הן גבו את התשלומים שלקוחות תמימים שילמו להם, אך לא שלחו את הפריטים, ואם שלחו, ביצעו רק הזמנה חלקית, או שפשוט שלחו מוצר פגום. (אחד האנשים שרכש מאחת החנויות האלה אמר שהקרטון בו הוא קיבל את לוח האם היה בסדר גמור, אך האריזה עצמה ולוח האם עצמו היו מרוסקים לחתיכות, כלומר הלוח לא נפגם במהלך השליחה, אלא נשלח במצב הזה)

בוטום של הבוטום ליין, תתרחקו ממוצרים של אוסז, ותרחיקו את כל מי שאתם יכולים מהמוצרים האלו.

ומי שקנה משהו שלהם, אז באסה לו, באסה לו למדי.

ת'ורן.

(האזרח הטוב)

אבל אני מכיר אנשים שקנו זיכרונות של OCZ והם עובדים מצוין ולא עלו יקר יותר... אז איפא פה הרמאות?

פורסם

אשכרה

נשמע לי סיפור מוזר

פורסם

אני לא יודע אם זה לגמרי נכון.

ידוע מזמן ש OCZ מוכרת ציוד שהוא OVERCLOCKED, ז"א קונים PC2100 ומוכרים אותו כ PC2700.

הטענה שלהם היא שהם בדקו אחד אחד והם בוודאות מסוגלים לעבוד במהירות שהם טוענים.

כמובן שלבצע OVERCLOCKIN לדבר כזה כבר לא ניתן.

בקשר לזה שהם לא מייצרים את הזיכרון, חברות רבות מוכרות זיכרון ולא מייצרות אותו:

Kingstone

Viking

Crucial

Kingmax

Mushkin

ועוד רבות

חלקן קונות את הסיליקון המוכן ומכניסות אותו לצ'יפים, חלקן קונות צ'יפים מוכנים ורק מלחימים אותם לפלסטיק (PCB).

תראו את CREATIVE שקונה כרטיסי מסך מ MSI ומוכרת אותם במחיר גבוהה יותר תחת המותג שלה.

תראו מחשבי OEM כדוגמאת packard bell, compaq, HP, Dell הן לא מייצרות אף חלק במחשב,

הכל מגיע מהייצרניות הרגילות (אמנם בהזמנה מיוחדת) ורק מורכב תחת השם שהן בוחרות.

הרבה חרא הולך בעולם המחשבים ולא חסרים המסכנים שקונים את הסיפורים (והמוצרים).

פורסם
  • מחבר

הרמאות היא בשני מישורים:

אחד, כמו שעמירם (אני מקווה שאני מאיית את השם שלך נכון) אומר, כלומר הם קונים זכרונות של חברות אחרות, זכרונות במהירויות נמוכות, ומוכרים אותם כזכרונות מהירים יותר.

השני הוא, שאוסז היא "חברה" ששייכת למישהו שמפעיל ארבעה אתרי אינטרנט של מכירות בכאילו, המנהל של אוסז הוא נוכל עלוב שמוכר סחורה שלא קיימת, או שקיימת, אבל היא לא במצב תפקודי.

אתה מכיר אנשים שהזכרונות שלהם פועלים מצויין, אך מצד שני, ישנם אנשים שאוכלים חרא מהמוצרים שלהם.

מזל הוא רק מזל, והוא יכול לאזול תמיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים