עבור לתוכן

איזה מסך עדיף: 793DF או 753DFX?

Featured Replies

פורסם

אני פתחתי תרד קודם, ובו הציעו לי אחד משני המסכים האלה.

לצערי התרד עבר לעמ' השני, מבלי שמישהו יסביר לי את ההבדל בין שני המסכים האלה.

ולא רציתי לקפיץ את התרד ההוא (אני הגבתי אחרון), אז אני פותח תרד חדש.

מישהו מוכן בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין שני המסכים האלה?

בזיגזג ההפרש בין השניים הוא 50 ש"ח (793DF עולה 50 ש"ח יותר מ753DFX), ו-50 ש"ח הם די הרבה בשבילי.

אז שאני אלך על ה-753DFX, או שלדגם 793DF יש טכנ' יותר מתקדמת או משהו כזה? ההבדל בין שני המסכים ה וא ענק מבחינת איכות וכו'?

תודה מראש על העזרה.

פורסם

ה793DF הוא מסך מתקדם יותר, שפורפרת שונה, והוא מגיע לקצבי רענון גבוהים יותר. בכל מקרה ה753 הוא דגם שכבר לא נמכר ככה שאני בספק אם זיגזאג יוכלו לספק לך אותו, נידמה לי שהוא לא מופיע אצלהם כבר בכלל.

בכל מקרה לא קונים מסך בלי לבדוק אותו לבד, הולכים לאופיס דיפו או מקום דומה, שיש תצוגה של מסכים ובודקים את המסך. ואל תסתמך על הכוונון שמה כיוון שטכנאי כוונן אותו גבר בצורה מושלמת. תתעסק בהגדרות ותעוות אותו כמה שיותר, ואז תנסה לכוון אותו לבד, ולראות עד כמה קל לכוון אותו, ועד כמה אפשר לכוון אותו ללא כיוונון מקצועי. אם המסך מספק אותך מבחינת, בהירות, איכות תמונה, גודל פיקסל, וקלות כיוונון(זה פרט מאוד חשוב לדעתי, שאנשים שוכחים משום מה).

פורסם
  • מחבר

אין לי כוח ללכת לאופיס דיפו (מרחק של 20 דקות מהבית שלי) ולראות את האיכות של המסך.

אני אסמוך על המילה שלכם, ואני אלך על המסך 793DF.

רק רציתי לדעת, כמה זמן הוא יחזיק מעמד אצלי? יש לי עכשיו מסך שכבר לפני 6 שנים קניתי אותו והוא מצויין, עם איכות תמונה מצויינת. ואני רוצה לקנות מסך שיחזיק מעמד בדיוק כמוהו, שיחזיק הרבה זמן.

פורסם

אין לי כוח ללכת לאופיס דיפו (מרחק של 20 דקות מהבית שלי) ולראות את האיכות של המסך.

אני אסמוך על המילה שלכם, ואני אלך על המסך 793DF.

רק רציתי לדעת, כמה זמן הוא יחזיק מעמד אצלי? יש לי עכשיו מסך שכבר לפני 6 שנים קניתי אותו והוא מצויין, עם איכות תמונה מצויינת. ואני רוצה לקנות מסך שיחזיק מעמד בדיוק כמוהו, שיחזיק הרבה זמן.

לקנות מסך ללא בדיקה זאת טעות מרה, אני בספק אם רוב האנשים שהמליצו לך עליו ראו אותו פעם אחת בחיים שלהם, כולם ממליצים על ה900b/p של LG והביקורות עליהם בZAP ממש לא מחמיאות, לפחות ביקורות בZAP תקרא על ה753.

לנבא כמה מסך יחזיק לך זאת אף אחד לא יכול, זה תלוי בכמות ובאופן השימוש בו. אבל אני מניח שכ5 שנים.

פורסם
  • מחבר

"מכשיר מצויין במחיר זול (בסביבות 800 ש"ח)."

"גודל נקודה 0.2 ,הכי טוב מבין מסכי הCRT

צבעים חדים ובהירות מקסימלית בעזרת כפתור מיוחד.

מסך מהדור החדש"

אלה התגובות שמצאתי על המכשיר.

אבל ליתר ביטחון אני אלך מחר לאופיס דיפו לראות אם יש להם את המסך הזה, ולראות איך נראים בו הצבעים וכו'.

תודה על העזרה.

פורסם

למי שאמר בהתחלה שזאת שפורפרת אחרת , אתה טועה , במסך כנראה יש טכנולוגיות יותר טובות ואיכות התמונה השתפרה , אבל בנתונים היבשים הוא זהה ל753DFX , זהה. אין שום הבדל , זאת אומרת אותה שפורפרת והכל...

גם העיצוב שלו יותר יפה

אני גם הולך לקנות השבוע\שבוע הבא אחד כזה לאח שלי...

פורסם

למי שאמר בהתחלה שזאת שפורפרת אחרת , אתה טועה , במסך כנראה יש טכנולוגיות יותר טובות ואיכות התמונה השתפרה  , אבל בנתונים היבשים הוא זהה ל753DFX , זהה. אין שום הבדל , זאת אומרת אותה שפורפרת והכל...

גם העיצוב שלו יותר יפה

אני גם הולך לקנות השבוע\שבוע הבא אחד כזה לאח שלי...

השפורפרות הן כן שונות.

DFX מייצג את שפורפרת הDynaFLATX, כמו שיש ל753DFX.

DF מייצג את שפורפרת הDynaFlat, כמו שיש ל 793DF. שפורפרת הDynaFLATX היא גרסאה זולה ונחותה לשפורפרת הDynaFLAT.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים