עבור לתוכן

האם רצוי ללשים רמקולים של מערכת סטריאו ליד מסך המחשב?

Featured Replies

פורסם

או שזה גורם לריצודים במסך..?

פורסם

זה תלוי ברמקולים ובמסך: אם הרמקולים חזקים והמסך לא הכי איכותי שיש, אז לא רצוי להצמיד את הרמקולים למסך, אם הרמקולים לא בעלי הספק גבוהה במיוחד והמסך טוב אז לא יקרה שום דבר אם הרמקולים יהיו במרחק של 20-30 ס"מ מהמסך...

פורסם

לא רצוי

וזה אפילו מסוכן.

פורסם

זה תלוי ברמקולים ובמסך: אם הרמקולים חזקים והמסך לא הכי איכותי שיש, אז לא רצוי להצמיד את הרמקולים למסך, אם הרמקולים לא בעלי הספק גבוהה במיוחד והמסך טוב אז לא יקרה שום דבר אם הרמקולים יהיו במרחק של 20-30 ס"מ מהמסך...

זו ההודעה הכי מפגרת שקראתי לאחרונה...

לפותח הת'ראד: אם הרמקולים ממוגנים מגנטית זה אמור להספיק. נסה לחפש איזכור לעניין בחוברת ההפעלה\מדריך למשתמש שלהם.

פורסם

מה הודעה מפגרת?

יש לי מסך מעפן, והיו לי רמקולים (120W) מעפנים עוד יותר, עד לפני שבועיים. הרמקולים היו צמודים למסך, ולא היו שום בעיות! לפני שבועיים קניתי רמקולים טובים (300W) הצמדתי אותם למסך, כמו שעשיתי עם הרמקולים הקודמים והתמונה התחילה לקפוץ ולהתעוות! הרחקתי את הרמקולים למרחק של חצי מטר בערך מהמסך והכל חזר להיות בסדר.

פורסם

זה לא קשור לוואטים בשום אופן. ייתכן שהרמקולים הקודמים היו ממוגנים מגנטית או האופן המדויק שבו הוצבו ו\או השדה המגנטי שהאלנטים שלהם יצרו ו\או גודל האלמנטים ו\או אני יכול להמשיך עד מחר... אבל אין קשר לוואטים בככככללללללל. שלא לדבר שציון הוואטים שאתה מביא כאן, לפי התיאור, הוא PMPO (בניגוד ל-RMS שלפחות נותן רמז קלוש אם כי לא רלוונטי בכלל למושג "עוצמה" שהוא בפני עצמו סוביקטיבי) אשר הקשר בינו ובין "עוצמה" הוא בערך כמו הקשר בין המוסד ופיגועי 9/11.

פורסם
  • מחבר

סחטיין, לא שיערתי ששאלה כזו תמימה תהפוך לדיון פילוסופי. בכל מקרה מדובר ברמקולים ישנים ללא חוברת, אבל לקחתי ת'המלצה וארחיק אותם. תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים