פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים מחבר עכשיו נכנס לי גוק לגבי ה VIEW SONIC....מה באמת טוב יותר, שמחיר פה לא מחשק תפקיד...?(לא משחק משחקים, דרוש צבע אמיתי, ישומי גרפיקה ועריכת וידאו, וגלישה ,שהפונט יהיה חד)
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים שלום .אני רוצה שתבין שהמסך יונדאי הוא לא לרמה שלך - אתה צריך משהו מקצועי יותר , ועל כן , המסכים המומלצים הינם : vp171 e-431 והדובדבן שבקצפת : l557 אם יש לך אפשרות להשיג אותו - קפוץ על המציאה ! כיוון שאתה לא צריך מסך עם זמן תגובה מהיר , אל תחכה למסכים "החדשנים" של סמסונג , שיש לו 12 s מוצהר ...אגב , הבחור שאמר שזמן התוגבה של יונדאי הוא 12 ms , שימשיך לחלום , הזמן תגובה הוא לפחות 22 ms - אל תיקח אותו ברצינות יתרה (גם את המסך , וגם את המשווק שלו). תתחדש .
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים Q1234עם תגובות כאלה, אל תצפה שאותך יקחו ברצינות יתרה.אתה מוזמן לחלוק איתנו את הידע שלך, ואת הנסיון, אבל כשהתחלת להשמיץ אנשים, עברת את הגבול.
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים מחבר שלום .אני רוצה שתבין שהמסך יונדאי הוא לא לרמה שלך - אתה צריך משהו מקצועי יותר , ועל כן , המסכים המומלצים הינם : vp171 e-431 והדובדבן שבקצפת : l557 אם יש לך אפשרות להשיג אותו - קפוץ על המציאה ! כיוון שאתה לא צריך מסך עם זמן תגובה מהיר , אל תחכה למסכים "החדשנים" של סמסונג , שיש לו 12 s מוצהר ...אגב , הבחור שאמר שזמן התוגבה של יונדאי הוא 12 ms , שימשיך לחלום , הזמן תגובה הוא לפחות 22 ms - אל תיקח אותו ברצינות יתרה (גם את המסך , וגם את המשווק שלו). תתחדש . אמרת שלך יש את ה 172T.מה דעתך עליו? התרשמת לטובה?פונטים חדים? צבע יפה ואמיתי? (הסוניק טוב יותר?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.