עבור לתוכן

תמליצו לי בבקשה על סאבוופר ב 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

הסאבוופר בשביל המע"כ קולנוע בייתית בסלון, וסוף סוף יש כסף ואני רוצה לקנות סאבוופר בשביל צליל באס עמוק ואיכותי.

תודה מראש.

פורסם

לי יש כזה סאב כבר שנה ואני ממש מרוצה ממנו...

http://www.crazyedi.co.il/products/7060

(אגב, אם אתה מעוניין יש לי כזה חדש ב-280 ש"ח...)

פורסם

PEERLESS :o :o :o :o :o

איזה מערכת יש לך היום?

פורסם

בכזה מחיר יש רק מוצרי מדבקה. תבקש לבדוק אותם עם המערכת שלך ואם אתה מרוצה וזה מספיק לך, אז קנה ותהנה. עם זאת, חשוב שתבדוק סאבים החורגים מקטגוריית ה-1,000 ש"ח כדי לדעת מה אתה מפסיד ואם זה שווה את הירידה באיכות. לדעתי, רק מעל סכום שכזה יש על מה להתחיל לדבר בסאבים למערכת ק"ב.

פורסם
  • מחבר

מה ז"א שיש מוצרי מדבקה?

ואתה רוצה להגיד ש 500 שקל לא יספיקו בשביל סאב טוב ואיכותי?

פורסם

חברות פיקטיביות שלא קיימות.

לדעתי לא.

פורסם

פלוקסטר- אתה חושב ש 500 שקל יספיקו לסאב איכותי מיד שנייה? אם כן איזה למשל?

פורסם

אני מאמין שאפשר למצוא AMC, Gale, Wharfedale, Powercube במחיר כזה ביד-שניה.

פורסם
  • מחבר

קיבלתי הצעה לסאב וופר westra מדגם- sub 120  במחיר 890 ש"ח(למרות שאני מאמין שאני יוריד לו עוד את המחיר)

הוא השמיע לי אותו ולי הוא נראה בסדר...מה אתם אומרים על הסאב הזה?

בנוסף רציתי לשאול משהו...כשחיברתי את הכרטיס קול לרסיבר עם קבל RCA רגיל לכניסת ה aux ברסיבר אז כשמגבירים ,שומעים זמזום נלווה ברמקולים למה הזימזום ואיך אפשר לסדר?

פורסם

זה גם מוצר מדבקה... בסכום הזה יש רק יד-שניה, מהחברות שהצעתי לך. רוב עמישראל לא מחזיק כאלו אלא דווקא מה שהציעו לך, לכן ייתכן וידרש קצת מאמץ לחפש בלוחות באינטרנט, לשלוח מסרים, להידבר באי-מייל\טלפונים וכו'. תעשה לבדך את החושבין שלך ותחליט.

פורסם
  • מחבר

טוב אין לי ראש להתחיל לחפש אחרי סאבים שהם לא מוצרי מדבקה אלא מה שיש בחנויות אלקטרוניקה כמו סקאל וכו'

אז על איזה מוצרי מדבקה אתה ממליץ בתחום המחירים של 700-900?

פורסם

מבחינתי כולם בעיתיים. בכלל יש כאלה זהים לחלוטין רק עם שמות שונים... הנקודה היא שזה באמת לא רלוונטי מה אני אומר. זה נראה כאילו אתה מחפש הצדקה כלשהי לרכישת סאב. אם אתה סגור שזה מה שאתה צריך וזה התקציב ואתה לא מוכן לשמוע לעצתי, גש לחנות הקרובה למקום מגוריך, שמע את כל הסאבים המדוברים ותחליט.

פורסם

אז אם אתה לא רוצה לעבוד קצת ולחפש, קח איזה משהו "מפציץ" כזה(נלקח מהומלס):

"Sub משהו משהו..!! 500 WAAT ..!! סאב חדש חדש חדש חודש יש לי אותו..!! רק התיבה שלו לא משהו אבל על הזיין התיבה משהו לפנים..!! מחיר מציאה נשבע לך רק 350 ש"ח סאבב וופר שהוא היה אצלי באוטו גולף שלי והוא נתן נתן בומים..!! לרצינים בלבד "

כמו שאתה רואה, זה "משהו לפנים", המחיר מציאה(הוא אפילו נשבע לך) והוא נתן בומים. ועוד בסוף זה לרציניים בלבד.

תתחדש ;D

(נ.ב.

שלא יהיו אי הבנות - ההודעה הזאת היא צינית לחלוטין)

פורסם
  • מחבר

לההה באמת אחי זה בציניות?...ומה בדיוק מטרת ההודעה הזאת?

ונעבור לנושא...

למה התכוונת ב"בעיתיים"? שהם נהרסים מהר? מזייפים תוך זמן קצר? או ?..

ולא ענית לי על זה

בנוסף רציתי לשאול משהו...כשחיברתי את הכרטיס קול לרסיבר עם קבל RCA רגיל לכניסת ה aux ברסיבר אז כשמגבירים ,שומעים זמזום נלווה ברמקולים למה הזימזום ואיך אפשר לסדר?

פורסם

יש דווקא חברה אמינה ביותר גרמנית שרובינו מכירים אותה ואת הרמה שהיא שווה החברה שאני מדבר עליה [כמו כן יש לי סאב שלה ] היא חברת MAGNAT חברה פשוט מעולה

בכל מקרה יש לך סאב 8 אינץ אימתני ביחס לגודלו אינו מורח בהספקים גבוהים מעביר תתדרים הנמוכים בצורה ברורה ביותר ומרים גם חדר בגודל של 6*5 פשוט איכותי ביותר

בכל אופן יש לי שנים אחד 8 אינץ כמו בלינק שקניתי לאח שלי ואחד שלי 10 אינץ שרכשתי לי בלינק אני נותן לך קישור של דגםMotion sub 120

ככה שניתן למצוא בוודאות איכות עד ל800 שח של מוצר חדש לחלוטין..

תהנה :hi:

http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=2779&CatCode=2#

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים