עבור לתוכן

שאלה בקשר לZ640 (קונה מחר) ולכרטיס קול 2.1

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מתכוון לקנות את המערכת Logitech Z640 מחר (דיוטי פרי),עכשיו עד שאקבל את המחשב החדש (עניין של חודש אפילו פחות) הכרטיס קול שלי הוא 2.1

שאלתי היא האם אני ישמע בהם בנתיים רק בשתי הרמקולים הקמיים והסאב (האחורים והסנטר יהיו 'Mute')? או שאשמע צליל 2.1 בכל חמשת הרמקולים והסאב?

תודה.

פורסם

קודם כל כדאי שתדע שרוב הסיכויים שתקנה את הרמקולים במחיר יותר גבוה ממה שתמצא אותם בחנויות אנטרנט בארץ.

אבל לשאלתך:

איך יש לך כזה כרטיס? לא מייצרים דבר כזה בכלל!

תבדוק את העניין שוב (תזכור שברוב לוחות האם כיום יש 5.1), ואם באמת תמצא שיש לך 2.1 עומדות בפניך מספר אופציות:

1. קנייה של כרטיס 5.1 הכי בסיסי שיש (Creative Live! 5.1) בפחות מ200 ש"ח - אופציה הכי מומלצת.

2. לפצל את הכבל כך שתוכל לשמוע את אותו סאונד של הרמקולים הקדמיים ברמקולים האחוריים - אופציה בעדיפות ב'.

3. כמו שאמרת, לא לשמוע כלום מאחורה - אופציה הכי לא מועדפת, אבל לא בהרבה פחות מאופציה 2.

לסיכום, תהנה הרבה יות ראם תקנה את הכרטיס שציינתי בפחות מ200 ש"ח ותשמע סראונד אמיתי...

פורסם
  • מחבר

יש לי לוח חרא של ECS,לדעתי חבל לקנות כרטיס קול במאתיים שקל ועוד פחות מחודש לקבל Epox 8KDA3J...,אני 'יסבול' עוד כמה שבועות עד למחשב החדש.

בכל מקרה,תשובה מס' 3 ענתה על שאלתי,אם יש למישהו אחר מה להגיד אשמח לשמוע את דעתו.

פורסם

אוריפ לא הבנת את מה שהנאדם אמר כרגע במחשב שלו יש 2.1 עד שהוא יקנה מחשב חדש הוא שואל באיזה מצב הוא ישמע את הרמקולים אם יחבר אותם לכרטיס הנוכחי שלו(2.1).

לשאלתך פותח התרד אין מצב שתישמע 5.1 משתי רמקולים דבר שני הכרטיס קול הוא זה שקובע זאת אומרת שכרטיס 2.1 לא יכול להוציא 5.1, בקיצור אם זה אפשרי תנסה לחבר רק את הסאב ואת שתי הקידמיים ותישמע במצב של 2.1 אני לא יודע אם זה אפשרי יכול להיות שאתה גם חייב יציאה אופטית בשביל הZ640.

ועוד משהו למה לקנות תרמקולים ואז תמחשב קנה הכול יחד זה עדיף לדעתי.

פורסם

לא הבנתי את מה שכתבת שהייתי אמור להבין...

אבל לא משנה...

בכל מקרה הZ640 לא צריך יציאה אופטית.

פורסם

לא תהיה לך בעיה כי יש כפתור matrix ברמקולים שלוקחים את ה 5 ערוצים ל 2 ערוצים.

חושב שזה פותר את הבעיה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

למי שלא הבין,אני לא התכוונתי לשמוע 5.1 עם כרטיס 2.1 אלא כוונתי היתה לשמוע בחמשת הרמקולים אבל צליל של 2.1

RaViD :

כוונתך שאשמע בחמשת הרמקולים 2.1 או שאשמע 2.1 בשתי הרמקולים הקדמיים והסאב?

פורסם

אהההההההההה............

לא הבנתי.............

טוב...

בכל מקרה, התשובה היא כן!

אתה פשוט צריך להורות בתוכנה שאתה משתמש לשים את האודיו בכל ששת הערוצים...

בקשר לכפתור הMATRIX, זה כפתור ששם סאונד בCENTER ולא באחוריים... לפי מה שהבנתי לפחות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים