פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים יש לי מעבד פרסקוט 3.0 1M מארז טרמלטייק מאובזר טיפ טופ מאוורר מעבד POLO 735 ובכל זאת מתחמם אני רוצה להחליף אותו ולאיזה כדי לי בבקשה המלצות למעבדים עם אותו נתונים כמו של המעבד שלי לא פחות 3.0 גיגה והיפר טריידינג ובלה בלה בלה .....וכמובן רק אינטל תודה
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים כאילו שיש יותר מאפשרות אחת, אתה צריך נורצ'ווד (512K) אם עדיין אפשר למצוא כזה.
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים מחבר כאילו שיש יותר מאפשרות אחת, אתה צריך נורצ'ווד (512K) אם עדיין אפשר למצוא כזה.אז איך לא מציינים בחנות שזה מעבד חם ומוכרים אותו במאות אם לא באלפים מה כולם צריכים להשקיע במערכת קירור יקרה ומה עם אלה שלא מבינים בזה נתקעים עם מחשב חדש שעושה או מגיב פחות טוב עם הוא לא משופר אני לא מבין את זה אז מה תכלס אני צריך לעשות לדעתך ?!
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים זה שהוא חם לא אומר שהוא מאבד מהביצועים.הקירור המקורי מספיק טוב.אף אחד לא מכריח נכון להיום את החנות לספק נתונים על הרעש או הטמפ' של המחשב.
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים אבל לקירור המקורי יש רעש בלתי נסבללא יותר זול להחליף את הקירור במקום להחליף את המעבד
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים עוד דג שנתפס ברשת הפרסקוט.........אחי אבוד לך לא מוכרים יותר נורטווד! תקנה איזה קירור עצבני וזהו!
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים מחבר עוד דג שנתפס ברשת הפרסקוט.........אחי אבוד לך לא מוכרים יותר נורטווד! תקנה איזה קירור עצבני וזהו!קניתי POLO 735 וזה חשבתי שהכי טוב גם שאלתי בזיג זג אמרו לי שזה מה שאני צריך \אז הנחתי שזה באמת כל זמן שהיה חם בחוץ והמזגן בבית עבד לא היתה בעיה ועכשיו כבר לא צריך מזגן ובערב אז מגיע ל60 מעלות וסוגר אפליקציות ומשתוללהחלפתי את קירור המקורי כי אז הוא הגיע ל 75 מעלות לא אכפת לי להחליף עד שבסוף יהייה נורמלי
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים מחבר 60 מעלות זה לא רציני...אז למה התוכנה של הלוח קופצת ומשתוללת במשחקים סרטים למחוק אותה וזהו או.... או שיש קירור אבל על בטוח שהוא יותר טוב מ POLO 735 ולא חשוב הרעש לי זה לא מפריע אישית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.