עבור לתוכן

דרוש: מפרט SFF למשחקים ב5K ש"ח

Featured Replies

פורסם

גם מכוער, יקר,גדול ואינטל.

המארז הזה כולל לוח מבוסס 865, מה שאומר שרק המארז הזה עם מעבד וזיכרון יעלה בסביבות 3500-3700.

פורסם

האנטק פשוט מכוער, תלך על השאטל בלי למצמץ.

לדעתי המפרט השני (AMD) עם השאטל, הרבה יותר מאוזן, ביצועי תלת מימד אולי טיפה יותר טובים - אבל גם כולל צורב דיוידי (כאשר הראשון בכלל לא כולל כונן אופטי).

שמע זה מתחיל להיות מגוחך...

קודם כל קונים מחשב למשחקים ואחרי זה קונים רהיט לבית.

"המפרט השני הרבה יותר מאוזן" LOL:

512 זכרון

כרטיס מסך פחות טוב

צורב DVD שני דורות אחורה. ממש לא חכם בלשון המעטה לקנות אותו.

עדיף לקחת מארז מכובד עם לוח טוב ולשים את 700 השקל הנותרים במטרה העיקרית של הסיפור מחשב למשחקים.

לגבי הצורה של השאטל, לדעתי האנטק לא פחות יפה גם אם אינו נוצץ כמו האחרים. אבל גם אם לדעתך האנטק פחות יפה, זה לא עושה אותו מכוער. מה שעוד יותר מצחיק זה שאתה מחליט לבן אדם מה יפה בשבילו ומה מכוער. לפחות תכתוב "לדעתי". אני אוהב חריף, ואתה?

בנוסף, הוא בא עם ספק 300 וואט של אנטק שזה יתרון - בטח עם מחשב למשחקים. ונותן לו לבחור לוח עם ציפסט טוב והכי חשוב לחסוך במחיר המיותר ולעלות 2 רמות במחשב ל 9800פרו ול 1 גיגה זכרון.

פורסם

קודם כל הבנאדם ביקש SFF, כנראה שזה מה שהוא רוצה, אם זה מחשב שישמש כמחשב למסיבות רשת או סתם שלא ייתפוס הרבה מקום.

ממתי 9800PRO פחות טוב מ-9600XT? סלח לי אם טעיתי, ייתכן ואני לא מספיק מעודכן.

ואם אני אכן צודק, לדעתי ה-9600 יוכל להוות צוואר בקבוק למערכת מבוססת P4 3ghz, ולזה בדיוק אני מתכוון כאשר אני אומר "מאוזן".

צורב "שני דורות אחורה", עדיף על כלום.

הספק של השאטל בהחלט חזק ומספיק (תתווכח עם אלפי צרכנים עם מערכות אפילו יותר חזקות מהנ"ל).

אתה צודק, אני מתנצל ומתקן, לדעתי האנטק פשוט מכוער, בהחלט לא התכוונתי לשדר שאני מכתיב לבנאדם מה הוא צריך לעשות/להעדיף. סך הכל מביע דיעה.

עדיף לקחת מארז מכובד עם לוח טוב ולשים את 700 השקל הנותרים במטרה העיקרית של הסיפור מחשב למשחקים.

אמירה קצת צבועה אתה לא חושב? עדיף? או "לדעתי הבחירה הטובה ביותר בשבילך היא..."

פורסם

קודם כל הבנאדם ביקש SFF, כנראה שזה מה שהוא רוצה, אם זה מחשב שישמש כמחשב למסיבות רשת או סתם שלא ייתפוס הרבה מקום.

למשחקים..... מחשב למשחקים, לא מחשב למסיבות רשת. כל ההצעות זה BAREBONE

ממתי 9800PRO פחות טוב מ-9600XT? סלח לי אם טעיתי, ייתכן ואני לא מספיק מעודכן.

ואם אני אכן צודק, לדעתי ה-9600 יוכל להוות צוואר בקבוק למערכת מבוססת P4 3ghz, ולזה בדיוק אני מתכוון כאשר אני אומר "מאוזן".

צורב "שני דורות אחורה", עדיף על כלום.

התכוונתי ל 9800פרו של MSI עם ליבה 360 לעומת ה ELSA.

הספק של השאטל בהחלט חזק ומספיק (תתווכח עם אלפי צרכנים עם מערכות אפילו יותר חזקות מהנ"ל).

לא הייתי בונה עליו ל 9800פרו

אמירה קצת צבועה אתה לא חושב? עדיף? או "לדעתי הבחירה הטובה ביותר בשבילך היא..."

מה הקשר לצבועה? מחשב למשחקים - עדיף שיהיה חזק יותר גם אם קצת פחות נוצץ. עריכה: זה לא עניין של טעם. זו עובדה.

2500 נכנס? גם TOSHIBA X1. לא נותנים לבן אדם צורב DVD ישן כ הוא "נכנס" כאשר יש 3500A ב 500 שקל.

פורסם

א. אין שום הבדל בין כרטיס מסך 9800PRO מבוסס ליבה R360 לבין כרטיס מבוסס ליבה R350, בידיוק אותם ביצועים ואותם יכולות OC.

ב. עשרות אלפי בעלי מכשבי שטל עם 9800PRO (שלא לדבר על X800) לא טועים, אתה מוזמן לגלוש באתרים בחו"ל ולראות במו עינך.

פורסם
  • מחבר

כדי לפתור את הוויכוח, אני רוצה SFF, לניידות מקסימלית.

(אני חייל, ורוצה לקחת אותו איתי לבסיס)

ובסך הכול אני די מוכן להתפשר על הכול למען הניידות.

(ציינתי גם שאני מעונין לקנות לו תיק מתאים)

אגב, אם נניח לרגע את המשחקים בצד, ונגיד שאני רוצה להשתמש במחשב הזה גם לישומים קצת יותר רציניים,

(תיכנות בעיקר, ואני גם אתקין לינוקס)

אולי עדיף להתפשר קצת בכרטיס מסך ולשים AMD64?

(אתם מוזמנים להציע הצעות שמבוססות על קונפיגורציה כזאת  ;))

פורסם

חחחחחחחחחח אתם משחקים משחקים בבסיס??? איזה מין צבא זה?

פורסם
  • מחבר

הממף, אני ג'ובניק בבסיס סגור, כלומר, אני עובד כול יום עד חמש וחצי ואז יש לי ה-מ-ו-ן זמן פנוי.

ובהמון מקומות אנשים מביאים פלייסטישן מהבית וכאלה...

וזהו, זה כבר לא קשור לת'רד.

פורסם

אופציה א', עדיין ARIA עם כל מה שאתה רוצה, כדי שעדיין תוכל לשקול את האופציה, ולדעתי ההבדל בניידות בינו לבין ה SHUTTLE קטן:

מעבדי ?AMD?  Price Units Total  

Athlon 64 2800+ (S-754) 900 1 900

זכרונות? DDR 400 Price Units Total  

512MB A-DATA 460 1 460

כרטיסי מסך? MSI Price Units Total  

RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1230 1 1230

דיסקים קשיחים? Hitachi(IBM) Price Units Total  

80GB SATA 400 1 400

כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total  

Teac/SONY 1.44 40 1 40

מארזים?  Price Units Total  

Antec Aria 300W, FlashReader 690 1 690

Total price + system assemly 3910 ¤

והלוח הזה מנועה למשל:

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1533&catcode=162

ב 590

ועם ה NEC3500A ב 500 אתה בדיוק ב 5000. כולל כל מה שרצית.

עריכה: את הלוח הזה תוכל להשיג גם ב COM4U או LAMIR יותר בזול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים