עבור לתוכן

בעיה בכניסה לאתרים שונים, יתכן MALWARE

Featured Replies

פורסם

לאחרונה אני נתקל יותר ויותר ועד עכשיו לא מצאתי פתרון בשום מקום.

אוקיי.

הבעיה היא כזו: במהלך גלישה באינטרנט החל הNORTON ANTIVIRUS לצפצף ולהתריע על וירוסים. מייד כיביתי הכל הפעלתי ב SAFE MODE וסרקתי. NORTON מצא 67 קבצים נגועים אבל לא וירוסים! הוא קרא להם ADAWARE משהו... הנה לינק שהוא נתן לאחד מהם:

http://securityresponse.symantec.com/avcenter/cgi-bin/virauto.cgi?vid=31118

30 הוא מחק ו 37 עשה EXCLUDE, ואין לי מושג מה זה אומר.

אבל לאחר אתחול בכניסה לדפדפן הוא מציג מין דף שהוא לא דף הבית והכותרת ב ADDRESS היא ABOUT:BLANC.

כל ניסיון להחזיר את דף הבית לקדמותו עלה בתוהו.

ניתן לדפדף בכל אתר, רק לא להכנס לMAIL של HOTMAIL. למזלי יש לי 2 מערכות הפעלה ובשנייה הוא עולה ללא בעיה. כאמור כל אתר אחר עולה ללא בעיה.

מה עוד... לפתע בכניסה ל WINDOWS לאחר אתחול מופיע השער הכחול הרגיל שכתוב עליו WELCOME, ושם הוא נתקע כ2 דקות ולאחר מכן נותן הודעה שאין הוא יכול לפתוח את הקובץ JBJRI והאם אני מכיר את התוכנה המתאימה.

בחיפוש מתקדם כולל ספריות מערכת וקבצים נסתרים לא נמצא הקובץ הזה. אולם... ברשימת הPROCCESים מצוי תהליך מוזר ששמו:

MSMQINST.LOG:JBJRI.

לאחר סגירה של תהליך זה עדיין אותם בעיות בדיוק.

בבדיקה עם ADWARE ו SPYBOT וכן NORTON לא נמצאה שום בעיה!

עכשיו כבר נתקלתי בבעיה דומה רק שאז  הדפדפן שינה את כל העברית לסימני שאלה, ומשיטוט בפורום מתברר שזה קרה כבר למישהו וגם לו לא הצליחו לעזור!!!

הגיע הזמן למצוא פתרון לבעיות הללו.

פורסם

כלכך הרבה בעיות... מה דעתך על שחזור ? ;) ולא.. לא תמיד ניתן לתקן לגמרי מערכת ווינדוס שהיו בה וירוסים ותוכנות ריגול שדפקו בה כלכך הרבה דברים, וזה גם יקח יותר זמן מאשר לבצע שחזור

פורסם
  • מחבר

אין מצב שאני מתקין ווידוז חדש. למה אתה מתכוון שאתה אומר שיחזור? אין לי SYSTEM RESTORE.

חשבתי שיכול להיות אולי שמדובר בקובץ HOST מסוים? יכול להיות?

הנורטון אנטי וירוס מצא שוב קבצי שנמצאים ב WINDOWS<SYSTEM32 שאינם וירוסים אבל הם ADWARE THREATS, ושוב לא הצליח למחוק אותם.

מה יהיה הסוף של זה?? אף אחד לא נתקל בבעיה דומה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים