עבור לתוכן

איזה מערכת 2.1 כדי לי לקנות?

Featured Replies

פורסם

TommyW , i agree with you about the new appearance of the improvement of the ATP3, BTW they called VS4121 and and they dont worth the extra money In My Opinion, if you can get the ATP3 it will be better.

But the other sets that you bring are excellent if the budjet can effort, the FX6021 will be the best choise!

But it those price levels you can get Yamaha TSS or something better, but the FX6021 will be a great choise, you wont be disappointed.

פורסם

תאמת גם אני מסכים בקשר ל ATP3. עדיף אותם על פני החדשים יותר וזאת מהסיבה שהם יקרים יותר, יפים פחות ולא נותנים

כזה שיפור עצום לעומת ה ATP# המצויינים. בקשר למה שהצעת למעלה, ה FX6021, אין ספק שהם מעולים והכי הכי.

אבל לא חבל? כי הם עולים משהו כמו 1400 ש"ח, במחיר כזה אתה יכול להשקיע כבר ב 5.1 לא רעים בכלל.

או שאתה יכול לקנות ATP3 שאני בטוח שיספיקו לך ב 110% ובשאר תוכל לשפץ את המחשב שלך ע"י קניית ציוד הקפי וכד'...

בכל מקרה ההחלטה היא שלך, מה אתה אומר?

פורסם

תאמת גם אני מסכים בקשר ל ATP3. עדיף אותם על פני החדשים יותר וזאת מהסיבה שהם יקרים יותר, יפים פחות ולא נותנים

כזה שיפור עצום לעומת ה ATP# המצויינים. בקשר למה שהצעת למעלה, ה FX6021, אין ספק שהם מעולים והכי הכי.

אבל לא חבל? כי הם עולים משהו כמו 1400 ש"ח, במחיר כזה אתה יכול להשקיע כבר ב 5.1 לא רעים בכלל.

או שאתה יכול לקנות ATP3 שאני בטוח שיספיקו לך ב 110% ובשאר תוכל לשפץ את המחשב שלך ע"י קניית ציוד הקפי וכד'...

בכל מקרה ההחלטה היא שלך, מה אתה אומר?

Non big imrovement at all!

Only headphones jack and extra 1-3RMS to the sub.

Very Minor in my opinion!

I think you can get Altec Lansing ADA890 in about 1400 NIS in pandas.

פורסם

כ גם אני חשבתי לקנות ATP3 אבל אין מאיפה לקנות :-\ :-\

פורסם

So why not going for the Altec Lansing VS4121?

פורסם

1.עיצוב

2.צבע לבן מגעיל

:'( :'( :'(

פורסם

אני דווקה אוהב את העיצוב שלהם אתה חייב להתפשר או להביא מחו"ל.

פורסם

I agree with TommyW, they look awful, but its a matter of taste, i personaly didnt like the design at all.!

But if you have no choise so go for the VS4121, BTW i think that the color of the VS4121 is silver.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים