עבור לתוכן

מישהו ניסה להזמין מחו"ל זיכרון/מעבד/וכו' ?

Featured Replies

פורסם

פשוט חשבתי אם זה משתלם להזמין ישירות מאתרים או דרך www.mustop.co.il

תודה

פורסם

זה בלאגן. אם רק הייתה חנות ששולחת ישר לארץ, אוף.

ניסיתי למצוא אחת ולא הצלחתי.

בכל מקרה, זה משתלם בעיקר בחלקי היי-אנד, פחות במיינסטרים.

פורסם

www.cruical.com שולחים לארץ (עדיף להזמין מהאתר הבריטי)

אמנם זאת רק חברה אחת אבל עדין אפשר להזמין מחול:)

בטח יש עוד חנויות ואני מאמין שאפשר גם דרך איבאיי למצוא חנות או מישהו שמוכר לארץ

* פותח הטראד זה משתלם להזמין זיכרונות ממסטופ בגלל המשקל שלהם

פורסם

גם מעבד, למעשה, כל עוד זה Tray - בלי מאוורר או משהו.

גם כרטיס מסך OEM.

זהו, מעבר לזה לא הייתי טורח. אולי אם אתה רוצה Raptor.

פורסם

http://www.computeruniverse.net/

גם הם שולחים לארץ

אם זה משתלם ? כנראה רק עבור משהו שממש אי אפשר להשיג בארץ

פורסם

זה אתר אירופאי. אין מה להשוות את המחירים לאתרים אמריקאים כמו newegg, בגלל כמה דברים:

1. newegg (רק דוגמא) זה אתר ענק שמקבל מחירים נמוכים בטירוף מהיצרנים ומוצרים לפני כל היתר.

2. ציוד מחשבים מאז ומעולם היה זול יותר בארה"ב (ולעיתים גם בישראל) מאשר באירופה.

3. היורו גבוה, הדולר נמוך - עוד סיבה לקנות מארה"ב.

פורסם

אני הזמנתי לוח, כרטיס קול וגיימפד מEbay. הלוח הגיע מזמן(Asus K8Vdlx) ומחכה למעבד, כרטיס קול הגיע לא מזמן, ועכשיו מחכה לגיימפאד. הזמנתי מהם גם מסך LCD של IBM 12.1" למודינג וגם הוא הגיע. דרך אגב המכירים מצחיקים, מסכים קטנים שזה עד 13" עולים שמה משהו כמו 15-20 דולר, אפילו פחות אם זה כאלה שהוצאו מניידים מתים. צריך לסדר להם בקר וinverter אבל עדיין זה יוצא מאוד זול יחסית למחירים שבארץ.

פורסם
  • מחבר

המחירים ב- CRUCIAL נראים טוב, יש למישהוא ניסיון אם זה מגיע הביתה בלי מיסים ובלאגן או שצריך לשחרר ממכס וכו'?

פורסם

המחירים ב- CRUCIAL נראים טוב, יש למישהוא ניסיון אם זה מגיע הביתה בלי מיסים ובלאגן או שצריך לשחרר ממכס וכו'?

תלוי איך הם שלוחים את זה אם זה FEDEX אז תיהיה הצהרת מכס ותשלם בטוח מע"מ, אם זה USPS או royal post(תלוי מאיזה שלוחה תזמין) אז יש סיכוי שזה יעבור, כי החבילות האלה באות ללא הצהרת מכס בדרך כלל. ולא כולן תמיד נבדקות, חבילות קטנות במיוחד מעטפות יכולות לעבור ללא בדיקה. בכל מקרה אם אתה מזמין מebay השולח יכול להוסיף הצהרת מכס שערך החבילה הוא פחות מ50 דולר ולכן לא יהיה מע"מ. עם הלוח של אסוס עשיתי ככה המוכר הצהיר ששוי החבילה הוא 30 דולר :). אבל לא כולם יסכימו בגלל שחלקם ידרשו ביטוח על המשלוח, אם הם ירשמו סכום קטן מערך החבילה הביטוח יכסה רק את הסכום שהם הצהירו עליו.

פורסם
  • מחבר

מישהו מ-EBAY יכול פשוט לשלוח לך את זה בדואר רשום ולא דרך UPS וכו'

אז זה פשוט יגיע לסניף דואר ללא מעבר במכס - לא ?

פורסם

מישהו מ-EBAY יכול פשוט לשלוח לך את זה בדואר רשום ולא דרך UPS וכו'

אז זה פשוט יגיע לסניף דואר ללא מעבר במכס - לא ?

לא גם דרך DHL למשל זה מגיע לדואר אפילו FEDEX(כל עוד זה לא אקספרס עד הבית). כל החבילו עוברות דרך המכס, כאלה שיש הצרות ערך ותוכלה כמו שתמיד יש בFEDEX וכו' נבדקות והמכס מחושב לפי זה. חבילות שנשלחות דרך חברות דואר כמו USPS או רויאל POST לא חייבות להכיל הצהרת ערך או תכולה. ולכן חבילות קטנות כמו מעטפות גדולות או קופסות קטנות יכולות לעבור, כיוון שהבדיקה שהם עוברים לפעמים שטחית. בנוסף שליחה ללא ביטוח דרך USPS או אפילו FEDEX של חבילות גדולות יכולה להכיל הצהרת ערך קטנה מ50 דולר(אם המוכר יסכים לזאת) ולא משנה מה תשלח בתוך זה גם אם זה יעלה מליון דולר כל עוד זה לא משהו שמצריך בדיקה עמוקה כמו ציוד תקשורות, לא יחשבו לך על זה מכס.

פורסם

יש לי זכרונות של CRUCIAL - ה בליסטיקס - סוף הדרך.

מגיע מ CRUCIAL ב FEDEX - לוקח 3 ימים להגיע.

כן - משלמים מע"מ ויש כל מיני תוספות ש FEDEX ישראל גואגים להוסיף לך....יוצא סה"כ כ 1700 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

יש לי זכרונות של CRUCIAL - ה בליסטיקס - סוף הדרך.

מגיע מ CRUCIAL ב FEDEX - לוקח 3 ימים להגיע.

כן - משלמים מע"מ ויש כל מיני תוספות ש FEDEX ישראל גואגים להוסיף לך....יוצא סה"כ כ 1700 ש"ח.

1700 עבור.....?

פורסם

1024 MB של CRUCIAL BALLISTIX 3200.

פורסם
  • מחבר

1024 MB של CRUCIAL BALLISTIX 3200.

זה המון בשביל 1024, אני צריך 2048

מה כל כך מיוחד ב- BALISTIX?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים