פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים יש לי שאלה מדף שקבלתי היום בבצפר ולא ממש למדנו את החומר הזה (משתנים גדולים וקטנים הכוונה אני חשוב הפקודה IF וTHEN)."כתוב תוכנית הקולטת 2 מספרים לתאים NUM1 ו- NUM2. התוכנית בודקת מי מהמשתנים גדול יותר ומדפיסה את התוצאה בליווי כותרת מתאימה"תודה.
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים ככה נדמה לי תעדכן אותי בפרטי אם המורה קיבלה את זה program targil; var num1,num2: integer; begin writeln('Enter Num1, Num2 Plz'); readln(num1,num2); if (num1>num2) then begin writeln('The Bigst Num from the two that you enter is num1:',num1); end else writeln('The Bigst Num From the two that you enter is num2:',num2); end.
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים לא צריך begin ו-end אחרי ה-then. לא יודע אם זה יעבוד בלי כי אותנו לימדו שכן צריך o_O יופי בואו נעשה לכולם את שעורי הבית. יאללה בוא !!! מה אתה רוצה ממנו הוא אמר שהם לא ממש למדו את החומר, אולי יש לו משהו שהוא בנה וזה לא בטוח טוב והוא רק רוצה לבדוק? לפני שתאשים תבדוק
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים ילד, צחקתי שכתבתי את זה, פשוט יותר טוב לפעמיים לשבור קצת את הראש ולא לרוץ לפורום כדאי לפתור שאלה פשוטה בפסקל. טוב ילד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.